Διεθνή

19χρονος σατανιστής, μάγος απαγχονισμένος. Οι μαύρες τελετές. Η έρευνα τώρα δεν δείχνει αυτοκτονία. Σοκάρει η φίλη του: πίστευε στο Σατανισμό, του άρεσε η μαγεία, πολλά παιδιά πιστεύουν στο Σατανισμό κι έχουν το Σατανά πάνω τους.. Ο κύκλος του Αντίχριστου… στο Χριστό στα Σπάτα… ΒΙΝΤΕΟ

Ο 19χρονος σατανιστής, μάγος που βρέθηκε απαγχονισμένος. Οι μαύρες τελετές. Η έρευνα τώρα δεν δείχνει αυτοκτονία. Σοκάρει η φίλη του: πίστευε στο Σατανισμό, του άρεσε η μαγεία,πολλά παιδιά πιστεύουν στο Σατανισμό κι έχον το Σατανά πάνω τους.. Ο κύκλος του Αντίχριστου… στο Χριστό στα Σπάτα…

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, του Νικόλα Ντουρτουρέκα, που βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του από τη μητέρα του. Καθώς όλα δείχνουν είχε προηγηθεί του θανάτου του σκηνικό σατανιστικής τελετής

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, από εκείνο το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου του 2022 ξεκίνησε ο Γολγοθάς της τραγικής μάνας, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το στημένο, όπως υποστηρίζει, σκηνικό θανάτου που είδε. Εντόπισε τα στοιχεία το ένα μετά το άλλο που «δείχνουν» παρουσία κι άλλου ατόμου στον χώρο, την ώρα θανάτου του γιου της.

Στην εκπομπή, παρουσιάστηκε ένα χειρόγραφο ντοκουμέντο του 19χρονου φοιτητή, που βρέθηκε στα Σπάτα. Ο ίδιος φέρεται να το έγραψε την νύχτα της Τετάρτης 13 Ιουλίου, που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Πιθανότατα ήταν μαζί του κι άλλο άτομο, γιατί βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία και πάνω στο τραπέζι σκοτεινά σύμβολα. Ήταν τα κεριά, το μπολ που είχε φτιάξει, για να αναπαραστήσει την πανσέληνο, το κάδρο με το μαύρο βελούδο και οι σημειώσεις του γραμμένες στα αγγλικά. , με σκοπό να «κατασκοπεύσει», όπως έλεγε, τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου…

Τα ντοκουμέντα που άνοιξαν στην έρευνα την πόρτα ενός άλλου σκοτεινού κόσμου, ήταν τα ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του, τα μαύρα και λευκά κεριά, οι ρούνοι και οι πεντάλφες. που είχε όπως όλα δείχνουν, προηγηθεί του θανάτου του.

Για την κλίση του θύματος στην μαύρη μαγεία, μίλησε στην εκπομπή κοντινό του πρόσωπο. Η φίλη του σόκαρε τους πάντες με την κυνικότητα που περιέγραψε τις ακραίες αυτές επιλογές νέων ανθρώπων.

Η σοκαριστική μαρτυρία της φίλης του 19χρονου (Video εκπομπής Mega «Φως στο Τούνελ»: O Νίκος πίστευε στο Σατανισμό.. του άρεσε η μαγεία γενικά τα παραφυσικά τα extra τα είχε σαν χόμπι τα έκανε για πλάκα δεν ήταν ότι θα σκότωνε και άνθρωπο. Eγώ ένιωθα πολύ κομπλέ γιατί ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει ( σσ δυστυχώς αυτή είναι και η κρατική αντίληψη δικαιική αντίληψη η λατρεία του Σατανά είναι ελεύθερη στην αποικία Ελλάδα) και δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε κιόλας να πιστέψει κάτι που θέλουμε εμείς και επειδή ξέρω ότι σε αυτήν την κοινωνία πολλά παιδιά πιστεύουν στο Σατανισμό

από τη συνέχεια της συνέντευξής προκύπτει ότι και η φίλη του η πιο κολλητή του έχει αναρτήσεις με ανάποδους σταυρούς έφερε ανάποδο σταυρό και έχει τατουάζ με γυναικεία φιγούρα δικέρατη στο μπράτσο. Παρά ταύτα για ευνόητους λόγους αρνείται κάθε ανάμειξή της στο σατανισμό παραδέχεται πάντως ότι της άρεσαν τα πιο σκοτεινά πράγματα και ότι στην ”κοινωνία μας αν παρατηρήσετε υπάρχουν πλέον παιδιά που κάνουν τον ίδιο το σατανά πάνω τους το έχω δει πάρα πολύ.
Τα στοιχεία που ….. δεν πρόσεξαν οι αρχές για τον θάνατο του 19χρονου
Οι ειδικοί καλεσμένοι που βρέθηκαν στο πλατό, στάθηκαν ιδιαίτερα στην απουσία του ιατροδικαστή στο «χώρο του εγκλήματος» αλλά και στα ευρήματα που «φώναζαν» και που οι Αρχές δεν ”πρόσεξαν”. Το βασικότερο που σχολίασαν, ήταν:

  1. Τα πισθάγκωνα δεμένα χέρια του άτυχου νέου με κορδόνια παπουτσιών τόσο σφιχτά, που προκάλεσαν εντύπωματα 6 χιλιοστών στους καρπούς.
  2. Το «ορφανό» αποτύπωμα στην ντουλάπα που βρέθηκε κρεμασμένος ο Νικόλας αλλά και το αποτύπωμα από αθλητικό παπούτσι στο περβάζι του μπαλκονιού από όπου φέρεται να διέφυγε ο πιθανός δράστης… «Προσπάθησα να τον σώσω» δήλωσε η μητέρα του
    «Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει» περιέγραψε η μητέρα του άτυχου Νίκου, τον πόνο της για τον χαμό του.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε»».

Στο χειρόγραφο σημείωμά του, ο φοιτητής κατέληγε: «Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί». Μόνο που, το επόμενο πρωί δεν ξημέρωσε ποτέ για τον 19χρονο.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Τον ρώτησα αν πιστεύει στον σατανά και μου είχε πει ναι. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω» λέει ο πατέρας του.

Ο αδερφός του 19χρονου από τα Σπάτα 

Μίλησε, δε, για τις σκοτεινές συνήθειες του αδερφού του, που φαίνεται να τις είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν το τραγικό του τέλος: «Έβρισκα μαύρα κεριά πολλές φορές μες στο σπίτι, είχε ζωγραφίσει μια πεντάλφα στον συναγερμό και τον είχα πετύχει στην τραπεζαρία στο σαλόνι να κάθεται μέσα στο σκοτάδι κάτω από το φως κεριών να κάνει κάτι και φοβήθηκα». Ο 19χρονος, λέει, του είχε μιλήσει για τη μαγεία, αναφέροντας ότι είναι τρόπος «να προστατευτείς ή να τιμωρήσεις κάποιον».

«Το είχα πει στη μητέρα μου, αλλά κι εκείνη όπως κι εγώ σκέφτηκε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο» είπε χαρακτηριστικά.

Είναι τυχαίο που ο κύκλος των σατανιστών στήθηκε στο μεγαλύτερο προσκύνημα το Χριστό στην Αττική της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα;

Tι λέει ο Μεσογαίας..

Τι λέει η εκπαιδευτική κοινότητα κάποιοι τον είχαν μαθητή μέχρι προχθές πριν 2 χρόνια μπήκε στο σατανισμό ήδη μαθητής ..

Πόσο ευρύς ήταν ο κύκλος των σατανιστών στα Σπάτα είxαν άλλες διασυνδέσεις άλλα παραρτήματα πως μυήθηκαν;

Σε αυτή την εποχή φτιάχνουν τη νεολαία του Αντίχριστου…

Σήμερα μου έλεγε πολύ νεαρό άτομο ότι είδε στο NEFTLIX στο πολυδιαφημισμένο ταινία όπου έδειχνε ότι στη γη υπάρχουν μέρη που δεν έχει πρόσβαση ο Θεός και τα ελέγχουν οι έκπτωτοι άγγελοι…

dimpenews.com

Back to top button