breaking newsΔιεθνή

Διευθυντης του NIH Francis Collins: Θλιβερό που οι κυβερνήσεις ακολούθησαν τα τυραννικά μέτρα του Covid….

Ανοιγουν τα στοματα σιγα σιγα…

Όλοι αυτοί οι περιορισμοί που επεβλήθηκαν ως απάντηση στην «πανδημία» του κοροναϊού (COVID-19) ήταν μόνο ένα μεγάλο «λάθος», αλλά όλες τις ακολούθησαν χωρίς δισταγμό σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) Φράνσις Κόλινς.

Σε ένα πρόσφατο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Gettysburg, Penn., ο Collins είπε στην αίθουσα ότι «άνθρωποι της δημόσιας υγείας» όπως είναι και ο ίδιος, έκαναν ένα τεράστιο λάθος όπως, να μην αξιολογήσουν τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο των lockdown των επιχειρήσεων, του κλεισίματος σχολείων, τις εντολές μάσκας και άλλες σκληρές επιβολές.

«Δεν εξετάζαμε πραγματικά τις συνέπειες», υποστήριξε ο Κόλινς στην εκδήλωση, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Braver Angels, μια οργάνωση που στοχεύει να «γεφυρώσει το πολιτικό χάσμα» στην Αμερική ενθαρρύνοντας πολιτικές συνομιλίες μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές ιδεολογίες και πολιτικές πεποιθήσεις. Κάτι ανήκουστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Κόλινς συνέχισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του λέγοντας για τους συναδέλφους του και τις αρχές της δημόσιας υγείας, ότι έγιναν τύραννοι της ιατρικής επιστήμης απο τη στιγμή που ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο COVID είναι «πανδημία».

«Δίνεις απέραντη αξία στο να σταματήσεις μια ασθένεια και να σώσεις μια ζωή χωρίς να εξετάζεις τις συνέπειες», εξήγησε ο Κόλινς για το πόσο στενά σκέφτονται «άνθρωποι δημόσιας υγείας» όπως είπε.

«Δίνετε μηδενική αξία στο εάν αυτό πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων, καταστρέφει την οικονομία και κάνει τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο και να φιμώνονται με μάσκες. με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανακάμψουν».

Κοιτάζοντας την ανθρώπινη ζωή με αυτή την απαξίωση είναι προφανώς το πώς ένα έθνος βρέθηκε με εκατομμύρια ανθρώπους να παπαγαλίζουν μείνετε σπίτι, «εμβολιαστείτε» και σωπάστε μέχρι να σας πούμε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Αυτή είναι η νοοτροποία και ο λόγος για τον οποίο τύραννοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν τους υγιείς ανθρώπους, είπε ο Κόλινς.

Το πρόβλημα για τον Κόλινς είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ συναίνεση μεταξύ των «ανθρώπων της δημόσιας υγείας» για να ακολουθήσουν την αποτυχημένη προσέγγιση που έκανε ο ίδιος και άλλοι. Υπήρχαν πολλοί σκεπτικιστές και ειλικρινείς αντίπαλοι της τυραννίας του COVID στο χώρο της δημόσιας υγείας που αποκαλούνταν «αρνητές της επιστήμης» επειδή αντιτάχθηκαν στα παράλογα τυραννικά μέτρα.

Αξίζει ωστόσο να πούμε ότι ο Francis Collins δεν έλεγε τα ίδια στην αρχή της παράνοιας του Covid όπως την παρουσιάζει σήμερα…

Οι επιδημιολόγοι Martin Kulldorff του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, η Sunetra Gupta του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης  και ο Jay Bhattacharya του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ εξέδωσαν από κοινού τη Διακήρυξη του Great Barrington, η οποία συμβούλευε να επιτρέπεται σε «όσους διατρέχουν ελάχιστο κίνδυνο θανάτου να ζήσουν κανονικά τη ζωή τους». Ο Collins κορόιδεψε τον Kulldorff και άλλους τον Οκτώβριο του 2020 περιγράφοντάς τους ως «περιθωριακούς επιδημιολόγους», Ενώ πιο πρόσφατα αναφέρθηκε στον Kulldorff και στους άλλους ως «πολύ διακεκριμένους».

Οπότε σαν συμπέρασμα, θα λέγαμε περισσότερο, πως είναι ακόμα μια παραδοχή ήττας.

πηγη

Back to top button