Διεθνή

ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Το Ισραήλ στη Γάζα.. Θάβουν τους ζωντανούς και ξεθάβουν τους νεκρούς .. για να τους πάρουν τα όργανα..

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Θάβουν τους ζωντανούς και ξεθάβουν τους νεκρούς .. για να τους πάρουν τα όργανα.. Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι θάφτηκαν ζωντανοί και παραμένουν αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια που προκάλεσαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί η Τσαχάλ ξεθάβει μαζικά Παλαιστίνιους από τους τάφους και τους κλέβει τα όργανα..

Ο ισραηλινός στρατός κλέβει όργανα από σωρούς Παλαιστινίων! Mακάβρια Καταγγελία Παλαιστινίων:

« η ναζιστική κατοχή χθες έκανε μαζική εκταφή και κατέστρεψε 1.100 τάφους στη συνοικία Al-Tuffah, ανατολικά της πόλης της Γάζας, και έκλεψε περίπου 150 πτώματα πρόσφατα ενταφιασμένων και στη συνέχεια τα μετέφερε σε άγνωστο προορισμό, είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που εκφράζει τη θηριωδία αυτού του φασιστικού στρατού.
Αυτή η χειρονομία αποκαλύπτει την έκταση του σαδισμού και της εγκληματικότητας του, που συνιστά κατάφωρη παραβίαση όλων των θεϊκών αξιών και νόμων, καθώς και πλήρη περιφρόνηση των διεθνών νόμων και κανόνων.
Αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα έρχεται λίγο αφότου η ναζιστική κατοχή έκλεψε τα όργανα περίπου 80 σορών και τα ακρωτηρίασε πριν τα παραδώσει στον Ερυθρό Σταυρό για να ταφούν εκ νέου στην πόλη Ράφα.
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την επανάληψη από τη σιωνιστική κατοχή των βάναυσων εγκλημάτων της για εκταφή τάφων και κλοπή των σορών μας στη Λωρίδα της Γάζας.”

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας στη Γάζα:

22.600 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στο μακελειό που διέπραξε ο ισραηλινός στρατός κατοχής από τις 7 Οκτωβρίου, 57.910 τραυματίστηκαν, δεκάδες χιλιάδες αγνοούνται.

H απανθρωπότητα παρακολουθεί στωικά το Ισραήλ να θάβει ως πυρηνικά απόβλητα ένα λαό και να την απολυμαίνει.. ναζιστικό ιδεώδες…

dimpenews.com

Back to top button