Διεθνή

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Ισχύει ότι ο πολύτεκνος ιεραπόστολος και δάσκαλος π. Ερμόλαος Ιατρού που πέθανε στη Λιβερία το 2022 εξωθήθηκε να πάει σε αυτή την αποστολή γιατί ήταν εμβολιοσκεπτικιστής επί covid19 και δεχόταν πιέσεις από τους εκκλησιαστικούς κύκλους;

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Ισχύει ότι ο πολύτεκνος ιεραπόστολος και δάσκαλος π. Ερμόλαος Ιατρού που πέθανε στη Λιβερία το 2022 εξωθήθηκε να πάει σε αυτή την αποστολή γιατί ήταν εμβολιοσκεπτικιστής και δεχόταν πιέσεις (δυσμένεια) από τους εκκλησιαστικούς κύκλους; Μετά από χρόνια ιεραποστολής και έχοντας πλέον 4 παιδιά τα 3 ανήλικα δεν είχε λόγους να ακολουθήσει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον ιεραποστολικό έργο. Ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι εξωθήθηκε αυτή την τελευταία φορά μέσα στο τοξικό κλίμα του υπερκοβιντισμού και δεν ξαναγύρισε…..

Υπήρξε τότε ένα ”κυνήγι μαγισσών” σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους ακόμη και μέσα στην Εκκλησία..

Το 2022 κοιμήθηκε ο πολύτεκνος ιεραπόστολος και δάσκαλος π. Ερμόλαος Ιατρού. Επίσημα ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς στη Λιβερία όπου ζούσε με την πρεσβυτέρα και τα τέσσερα παιδιά του.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια με θερμό ιεραποστολικό ζήλο στο Μαλάουι, στην Τανζανία και τους τελευταίους μήνες στην Μονρόβια της Λιβερίας..

Η σορός του επαναπατρίστηκε στη γενέτειρα του τη Μυτιλήνη μετά από 2 μήνες, περιπετειώδης και η έξοδος του όπως και η ζωή του γεμάτη πάθος πίστη και ζήλο, αυταπάρνηση, αυτοθυσία.

Ποιά είναι σήμερα η μέριμνα Εκκλησία και Πολιτείας για την οικογένεια αυτού του ιεραπόστολου δάσκαλου που τίμησε τη χώρα και την Εκκλησία. Και κυρίως αληθεύουν οι φωνές που θέλουν να εξωθήθηκε σε αυτό το τελευταίο ταξίδι θανάτου που ήταν εξοστρακισμός και εξορία λόγω των πεποιθήσεων του επί κοβιντοκρατίας;

dimpenews.com

Back to top button