breaking newsΔιεθνή

Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας της Φλόριντα ζητά να σταματήσει η χρήση των εμβολίων mRNA του COVID-19

Να σταματήσουν οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 καθώς υπάρχουν βάσιμες ανησυχίες ότι τα mRNA εμβόλια έχουν προσμίξεις οι οποίες μπορούν μόνιμα να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA, ζήτησε ο αρχίατρος της Πολιτείας της Φλόριντα Τζόζεφ Λαδάπο.

«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους», δήλωσε ο , γενικός χειρουργός και υψηλόβαθμος αξιωματούχος υγείας της Πολιτείας, σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα.

Τα εμβόλια Covid που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna χρησιμοποιούν το λεγόμενο αγγελιοφόρο RNA ή mRNA, έναν τύπο γενετικού υλικού, για να κατευθύνουν το σώμα να δημιουργήσει μόρια ανοσίας κατά του κορωνοϊού.

«Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με την παρουσία μολυσματικών ουσιών νουκλεϊκού οξέος στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ομοσπονδιακοί υγειονομικοί αξιωματούχοι και άλλοι ειδικοί προσπάθησαν επανειλημμένα να αντικρούσουν τις δηλώσεις του Τζόζεφ Λαδάπο.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν είχε εντοπίσει «ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με την αλληλουχία ή την ποσότητα του υπολειμματικού DNA».

Διορίστηκε γενικός χειρουργός το 2021 από τον Κυβερνήτη Ron DeSantis.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Τζόζεφ Λαδάπο δημοσίευσε οδηγίες που συμβουλεύουν να μην λαμβάνουν τα εμβόλια υγιή παιδιά.

Εκείνο το φθινόπωρο, συνέστησε στους νεαρούς άνδρες μεταξύ 18 και 39 ετών να αποφεύγουν τα εμβόλια mRNA λόγω υψηλού κινδύνου καρδιακού θανάτου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του τοπικού Υπ. Υγείας της Φλόριντα:

«Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας της Φλόριντα ζητά να σταματήσει η χρήση των εμβολίων mRNA COVID-19

Στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας Δρ. Τζόζεφ Λαδάπο έστειλε επιστολή στον Επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) Δρ. Robert M. Califf και στον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Dr. Mandy Cohen σχετικά με ερωτήσεις που σχετίζονται με τις αξιολογήσεις ασφάλειας και την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση των εμβολίων mRNA COVID-19 Pfizer και Moderna.

Ο Γενικός Χειρουργός περιέγραψε ανησυχίες σχετικά με τις προσμείξεις νουκλεϊκών οξέων στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA, ιδιαίτερα παρουσία συμπλεγμάτων νανοσωματιδίων λιπιδίων και DNA προαγωγέα/ενισχυτή του ιού Πιθήκου 40 (SV40).

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι ένα αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά του mRNA στα εμβόλια COVID-19 σε ανθρώπινα κύτταρα και μπορεί επομένως να είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά μολυσμένου DNA σε ανθρώπινα κύτταρα.

Η παρουσία του DNA του προαγωγέα/ενισχυτή SV40 μπορεί επίσης να αποτελεί μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο ενσωμάτωσης του DNA στα ανθρώπινα κύτταρα.

Εάν οι κίνδυνοι ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA COVID-19, τότε αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους».

Στις 14 Δεκεμβρίου 2023, η FDA έδωσε γραπτή απάντηση που δεν παρείχε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έχουν διεξαχθεί αξιολογήσεις ενσωμάτωσης DNA για την αντιμετώπιση των κινδύνων που περιγράφονται από τον ίδιο την FDA το 2007. Με βάση την αναγνώριση από τον FDA των μοναδικών κινδύνων που θέτει η ενσωμάτωση DNA, η αποτελεσματικότητα του Το σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων του εμβολίου mRNA του COVID-19 και η παρουσία θραυσμάτων DNA σε αυτά τα εμβόλια, είναι απαραίτητο για την ανθρώπινη υγεία να αξιολογηθούν οι κίνδυνοι από την ενσωμάτωση του μολυσμένου DNA στο ανθρώπινο DNA. Ο FDA δεν έχει παράσχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αυτοί οι κίνδυνοι έχουν αξιολογηθεί για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Ως εκ τούτου, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας της Φλόριντα Δρ. Joseph A. Ladapo δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απάντηση του FDA δεν παρέχει δεδομένα ή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί οι αξιολογήσεις ενσωμάτωσης DNA που συνέστησαν οι ίδιοι. Αντίθετα, επεσήμαναν μελέτες γονοτοξικότητας – οι οποίες είναι ανεπαρκείς εκτιμήσεις για τον κίνδυνο ενσωμάτωσης του DNA. Επιπλέον, μπλόκαραν τη διαφορά μεταξύ του προαγωγέα/ενισχυτή SV40 και των πρωτεϊνών SV40, δύο στοιχεία που είναι διακριτά.

Η ενσωμάτωση DNA ενέχει έναν μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και την ακεραιότητα του ανθρώπινου γονιδιώματος, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ότι το DNA που ενσωματώνεται σε σπέρμα ή γαμέτες ωαρίων θα μπορούσε να περάσει σε απογόνους λήπτες εμβολίου mRNA COVID-19. Εάν οι κίνδυνοι ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA COVID-19, αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους.

Οι πάροχοι που ανησυχούν για τους κινδύνους για την υγεία των ασθενών που σχετίζονται με τον COVID-19 θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην πρόσβαση των ασθενών σε εμβόλια και θεραπεία για τον COVID-19 που δεν είναι mRNA. Ελπίζω ότι, όσον αφορά το COVID-19, ο FDA θα εξετάσει σοβαρά μια μέρα την ρυθμιστική του ευθύνη για την προστασία της ανθρώπινης υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ακεραιότητας του ανθρώπινου γονιδιώματος».

Στο πνεύμα της διαφάνειας και της επιστημονικής ακεραιότητας, ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Joseph A. Ladapo θα συνεχίσει να αξιολογεί την έρευνα γύρω από αυτούς τους κινδύνους και να παρέχει ενημερώσεις στους κατοίκους της Φλόριντα.

Αντίθετα, στην Ελλάδα χθες με το που παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το στίγμα του για το τι θέλει πρώτα από όλα να κάνει και αυτό είναι η εντατικοποίηση των εμβολιασμών.

Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, υπέρ του εμβολιασμού. «Να εντείνουμε την προσπάθειά μας για τον εμβολιασμό, η πανδημία είναι παρούσα», τόνισε.

Ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!

Με λίγα λόγια τα εμβόλια τα οποία υποτίθεται θα προστάτευαν τους ανθρώπους από την πανδημία του κορωνοϊού, προκάλεσαν σχεδόν τριπλάσιους θανάτους από αυτούς που (μάλλον) προκάλεσε η ασθένεια! 

PrimeNews.

Back to top button