Διεθνή

Σκάνδαλο, η Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου εκκενώθηκε κι αποσιωπήθηκε ακόμα και από Ονούφριο! Εκατοντάδες μοναχοί έφυγαν και έμειναν 7.. Αγ. Αλυπία: όταν εκδιωχθεί κι ο τελευταίος μοναχός από τη Λαύρα, σε 3-6 μήνες…τα πλοία θα πλεύσουν στην λεωφόρο Hrešćatika στο Κίεβο!

Η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου έχει αδειάσει εκκενώθηκε από μοναχούς και από 700 που ήταν έμειναν 7 ήταν και φοιτητές Θεολογικού Ινστιτούτο.

Πρώτο σκάνδαλο αυτό δεύτερο σκάνδαλο ότι η εκκένωση της Λαύρας έγινε και δεν ανακοινώθηκε ούτε από τις αρχές αλλά πολύ περισσότερο ούτε από την διωκόμενη εκκλησία στην οποια προίσταται ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος. Αποσιωπήθηκε.. συγκάλυψη των ανοσιουργημάτων των σιωνιστικών δυνάμεων του καθεστώτος Ζελένσκι.. Ο Ονούφριος πρέπει να πει την αλήθεια… οι πληροφορίες είναι από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές. Όντως έδωσε εντολή απόσυρσης των μοναχών του από τη Λαύρα την πρώτη γραμμή πνευματικής άμυνας όλου του ρώσικου κόσμου;;

Που είναι η καλή Ομολογία η καλή Μαρτυρία;;;

Έχουμε χάσει επεισόδια….είχαμε όλοι μείνει ότι υποχώρησαν και παραχώρησαν την πάνω Λαύρα και περιορίστηκαν οι 200 και πλέον μοναχοί στην Κάτω Λαύρα.. άλλα λένε οι πηγές

Yπάρχει ωστόσο η εξής προφητεία από την αγία Αλυπία..

«……όταν εκδιωχθεί ο τελευταίος μοναχός από τη Λαύρα, ας είναι σημάδι…μετά από 3-3,5 μήνες… μετά από έξι μήνες…τα πλοία θα πλεύσουν μέσω της Hrešćatika ( μεγάλη λεωφόρος στο Κίεβο)………θα είναι το τελευταίο μεγάλο όνειδος του Οίκου της Θεοτόκου».

dimpenews.com

Back to top button