breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

2024> Κίνδυνος εμφυλίου στις ΗΠΑ και διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς αποκαλύπτεται το Σχέδιο Μείωσης του πληθυσμού

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Ποιος από εσάς εκεί έξω θα έλεγε σάς ευχαριστώ ή θα γυρνούσε και το άλλο μάγουλο εάν συνειδητοποιούσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο θάνατός του; Δεν θέλει πολύ μυαλό. Η επιμονή των κυβερνώντων για τους εμβολιασμούς COVID-19 τη στιγμή που οι λέξεις ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ είναι πλέον ο πλέον διάσημος τίτλος του πλανήτη αποκαλύπτει την αποστολή τους που είναι ο θάνατός μας.

Βy Pendulum

Όπως επίσης και το γεγονός ότι κανείς υπουργός Υγείας των ΗΠΑ και της Ευρωπαικής Ένωσης δεν απέδωσε ούτε έναν ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ σε παρενέργεια των εμβολίων COVID-19 (και οι ασπιρίνες έχουν) αποκαλύπτει ολοφάνερα και απροκάλυπτα ότι απόστολή τους είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ μας. Κα μάλιστα με κάθε τρόπο. Με τους μετανάστες-εισβολείς, με το Κλίμα και τις πόλεις των 15′ ως επιχείρημα για εγκλεισμούς, με τα LGTBQH(amas) κινήματα και πάει λέγοντας. Όλα βρωμάνε τον ΘΑΝΑΤΟ μας.

Γι αυτό δεν έχουμε παρά να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ηρωικό και μαρτυρικό λαό του Ισραήλ και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Ο Εβραικός λαός για μία ακόμη φορά είναι το θύμα-όπως και στο πρώτο Ολοκαύτωμα. Κι αυτό σε μία προσπάθεια των εμπνευστών της μείωσης του πληθυσμού να “κρυφτούν” πίσω από τον λαό του Ισραήλ.

Ε, λοιπόν ώρα με την ώρα χιλιάδες, εκατομμύρια λευκοί δυτικοί κοινοί θνητοί ανάμεσά μας συνειδητοποιούν ότι αυτό συμβαίνει.

Μας σκοτώνουν έχοντας εκσφενδονίσει εναντίον μας ένα εργαστηριακό ιό βιολογικό όπλο όπως τον χαρακτήρισε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs. Ταυτόχρονα με τον εργαστηριακό ιό που προκαλεί τον COVID-19, η εμβολιαστική εκστρατεία των mRNA εμβολίων έχει προκαλέσει ήδη πάνω από 17 εκατομμύρια θανάτους και συνεχίζει.

Οσο αφορά την Ελλάδα το μεγάλο ΣΟΚ θα προκληθεί όταν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν ότι στην γενοκτονία του λευκού πληθυσμού συμμετέχουν πρόθυμα και δίχως εξαίρεση και οι 300 της Βουλής. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα.

Καθώς ο πλανήτης ανακαλύπτει ότι βιώνουμε μία πραγματική παγκόσμια συνομωσία ελέγχου και κυρίως μείωσης του πληθυσμού-ως επί το πλείστον του δυτικού- αφότου ένας κατασκευασμένος εργαστηριακά (gain of function) ιός εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας, καθώς οι αποκαλύψεις τόσο για την προέλευση του ιού όσο και για τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 συγκλονίζουν τη παγκόσμια κοινότητα, οι εμπευστές της μεγάλης επαναφοράς, οι υπό τον ελεγχό τους δυτικοί ηγέτες, οι (δήθεν παγκόσμιοι) οργανισμοί και τα ελεγχόμενα από τους ίδιους ΜΜΕ, παίζουν τα ρέστα τους.

Το 2024 θα μπορούσε να κυοφορεί από έναν εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ, έως παγκόσμιο πόλεμο και διάλυση της Ευρωπαικής Ένωσης η οποία με την υποχρεωτικότητα και  τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (και όχι μόνο) συμμετείχε στη συμπαιγνία μείωσης του πληθυσμού.

Μάλιστα η ηγέτης της Ευρωπαικής Ένωσης έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ύστερα από αγωγή των New York Times σε βάρος της για τα σκοτεινά SMS  που αντάλλαξε με τον επικεφαλής της Pfizer Albert Bourla ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Κι αυτό παρότι οι  Νew York Times  αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αμερικανικού deep state, με την αγωγή σε βάρος της Ursula Von De Layen επιχειρούν να διατηρήσουν τα προσχήματα αξιοπιστίας και ανεξαρτησίας.

Οι επνευστές της planδημίας με τη συνδρομή της Κίνας και του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος εξαπέλυσαν τον ιό που προκακαλεί τον COVID-19 πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019 και φρόντισαν να καμουφλάρουν τον εγχείρημά τους πίσω από μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201.

O λόγος; Η μείωση του πληθυσμού λόγω του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Για την αποκάλυψη της παγκόσμιας θανάσιμης συνομωσίας εναντίον του δυτικού πληθυσμού αρκεί να ανοίξουν στόματα από τα εκατοντάδες που εμπλέκονται. Οσο η elite χάνει έδαφος, τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην αποκάλυψη της θανάσιμης επιχείρησης εναντίον του πληθυσμού. Γι΄αυτό και επιχειρούν με νύχια και δόντια να ελέγξουν την πιθανότητα διαρροής του ολέθριου σχεδίου τους.

Έναν σχέδιο που σε δύο περιπτώσεις στοχοποίησε κατ΄εξοχήν τον μαρτυρικό Εβραικό λαό. Καθόλου τυχαία.

Η πρώτη ήταν όταν εξανάγκασαν σχεδόν τον σημερινό πρωθυπουργό του Ισραήλ να εμβολιάσει πρώτους τους Ισραηλινούς πολίτες (περίπου 6.000.000 όσα και τα θύματα του Ολοκαυτώματος) με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

H δεύτερη ήταν όταν έστειλαν τους Ναζί της Hamas να σφαγιάσουν τον μαρτυρικό λαό του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023 αφού πρώτα φρόντισαν να παγώσουν για 7 ώρες κάθε αντίδραση του πιο ισχυρού στρατού και των πιο ισχυρών μυστικών υπηρεσιών του κόσμου. Όχι αυτό δεν ήταν επίτευγμα της Hamas, ούτε του Ιράν το οποίο διαθέτει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κορυφαίου Εβραικού περιοδικού Τablet κατασκόπους στο Λευκό Οίκο ακόμη και στο Πεντάγωνο.

Στο μεταξύ Take 5′ για ένα θανάσιμο διάλλειμμα.

 

Τραγωδία καθώς ο αεροσυνοδός της British Airways πεθαίνει μπροστά στα μάτια συντετριμμένων επιβατών στο αεροπλάνο που περίμεναν να απογειωθεί. Ο 52χρονος αεροσυνοδός της πτήσης BA 32 κατέρρευσε τραγικά καθώς η πολυάσχολη πτήση από το Heathrow του Λονδίνου στο Hong Kong ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Καθώς ταξιδιώτες και παραθεριστές είχαν καθίσει στις θέσεις τους, συνέβη ένα απρόσμενο και σοβαρό περιστατικό.

Ένα μέλος του πληρώματος κατέρρευσε ξαφνικά στο πίσω μαγειρείο της πτήσης BA 32 τη στιγμή που οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και ο πιλότος ετοιμαζόταν να κατευθυνθεί στον διάδρομο προσγείωσης. Ο καπετάνιος κάλεσε αμέσως ιατρική βοήθεια και ένας επιβάτης ταχείας δράσης με εκπαίδευση πρώτων βοηθειών έσπευσε να βοηθήσει.

Παρά την άμεση ανταπόκριση και την άφιξη της αστυνομίας και των ασθενοφόρων, ο αεροσυνοδός δεν μπόρεσε τραγικά να σωθεί. Οι επιβάτες, συγκλονισμένοι από το γεγονός, ενημερώθηκαν ότι η πτήση τους για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπρεπε να ακυρωθεί λόγω του σοβαρού ιατρικού έκτακτου περιστατικού που είχε εκτυλιχθεί μπροστά τους.

Η British Airways είπε στη Sun: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των συναδέλφων μας αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ένας δεύτερος αεροσυνοδός της BA, επίσης 52 ετών, πέθανε στις ΗΠΑ στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο εργαζόμενος του πληρώματος καμπίνας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Πέθανε κατά τη διάρκεια μιας στάσης μεταξύ των πτήσεων.

Μια πηγή είπε: «Το πλήρωμα είναι αναστατωμένο. Αυτοί ήταν δύο υγιείς άνθρωποι που έπεσαν ξαφνικά νεκροί. Δεν αναφέρθηκαν υποκείμενα προβλήματα υγείας.

«Το πλήρωμα ήταν οικογενειάρχες και άφησαν κατεστραμμένες οικογένειες σε σοκ και δυσπιστία.

«Ήταν μια τραυματική εορταστική περίοδος για την ιπτάμενη ομάδα της BA. Όλοι είναι βαθιά αναστατωμένοι».

Δεν είναι μόνο οι εντός 6 μηνών ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ των εμβολιασμένων πολιτών που προκαλούν τρόμο στη παγκόσμια κοινότητα. Είναι οι νεότερες αποκαλύψεις που αφορούν στη μεθόδευση της χρήσης ωρολογιακής βόμβας των mRNA εμβολίων ακόμη και μία δόση των οποίων θα μπορούσε να σκοτώσει τον λήπτη σε διάστημα 3,5-5 ετών από τη λήψη της.

Οι μαρτυρικοί Ισραηλινοί πολίτες οι οποίοι υπήρξαν τα πρώτα θύματα του εμβολιαστικού μακελειού έφθασαν στο σημείο να ιδρύσουν γραφεία συνοικεσίων τα οποία απευθύνονται σε ανεμβολίαστους Εβραίους. Μάλιστα οι Ισραηλινοί φέτος γύρισαν τη πλάτη και στα εμβόλια της γρίπης.

Μόνο το 0,5% των Ισραηλινών έχουν κάνει το “επικαιροποιημένο” εμβόλιο ευθανασίας COVID-19

Έτσι για παράδειγμα σύμφωνα με σημερινό (4 Iανουαρίου 2024) ρεπορτάζ της The Jerusalem Post, από τα 500.000 εμβόλια που παραγγέλθηκαν από τις Maccabi Health Services μόνο 347.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί. Αυτός ο αριθμός είναι περίπου 100.000 χαμηλότερος από τα εμβόλια της γρίπης του περασμένου έτους. Στο Clalit, έχουν χρησιμοποιηθεί μόλις 150.000 από τις 260.000 διαθέσιμες δόσεις, σημειώνοντας μείωση 14% σε σχέση με πέρυσι. Ομοίως, στο Leumit, μόνο 65.000 από τα 120.000 παραγγελθέντα εμβόλια έχουν χορηγηθεί, από 74.000 πέρυσι. Συνολικά, περίπου 775.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί στο Clalit, μείωση 15% σε σχέση με τον προηγούμενο χειμώνα.

Η κατάσταση με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού είναι ακόμη πιο αποκαλυπτική. Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας δείχνουν ότι μόνο το 0,5% (!) των Ισραηλινών είναι επί του παρόντος εμβολιασμένοι κατά του ιού. Περίπου το 70% είχε εμβολιαστεί στο παρελθόν, αλλά η ανοσία τους είναι πλέον αναποτελεσματική έναντι των νέων στελεχών. Η πλειοψηφία των εμβολιασμένων είναι ηλικιωμένοι, ηλικίας 70 ετών και άνω.

Το να έρχεται λοιπόν ο νέος Υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και να δηλώνει ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι οι εμβολιασμοί COVID-19 και κατά της γρίπης μην υποδυόμενος ότι όλο αυτό το διάστημα και λίγες ώρες αφότου ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ κορυφαίος ιατρός του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ δεν έχει ακούσει τις λέξεις ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ως παρενέργεια των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 παίζει απλά με τη ΦΩΤΙΑ της Ιστορίας για μια ακόμη φορά στην πολυδαίδαλη και όχι άμοιρη καιροσκοπισμού πολιτική του διαδρομή.

O Εlon Musk τρολάρει τους εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού>

 

Συνεχίζουμε ως εξής>

 

Αγωνία στον ιατρικό κόσμο της χώρας μετά τον ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Δημήτρη Καραγιάνη 63 ετών.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του κόσμου βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Στον Καναδά πάνω από 90 γιατροί πέθαναν ξαφνικά μέσα σε διάστημα 3 μηνών ενώ καθημερινά χιλιάδες εμβολιασμένοι σωριάζονται Ξαφνικά.

Αυτό που επιτείνει την αγωνία είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα mRNA εμβόλια ευθανασίας. Σύμφωνα με αυτές και μία δόση είναι ικανή να βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του λήπτη και μάλιστα στο προσεχές μέλλον σε διάστημα 5 ετών από το τρύπημα. Κι αυτό γιατί οι εμπνευστές του ολέθρου της μείωσης του πληθυσμού δεν ήθελαν να θύματά τους να υποψιαστούν τον κίνδυνο που διατρέχουν πριν εμβολιάσουν όσο μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σε αντίθεση με τη Γρίπη των Χοίρων που όταν πέθαναν ξαφνικά με το που εμβολιάσθηκαν οι πρώτοι ηλικιωμένοι με αποτέλεσμα ο παγκόσμιος πληθυσμός να τρομάξει και να κόψει λάσπη μακριά από τις ενέσεις ευθανασίας αυτή τη φορά με τη βοήθεια των ισχυρών ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους πέτυχαν να επιβάλουν τον τρόμο. Χρησιμοποίησαν μάλιστα τα πρωτόκολλα θανάτου στα Νοσοκομεία με αποτέλεσμα όποιος έκανε εισαγωγή σε νοοσοκομείο για οποιαδήποτε αιτία κατέληγε να πεθάνει με γνωμάτευση COVID ώστε ο υπόλοιπος πληθυσμός πανικόβλητος να τρέξει να εμβολιασθεί.

Κι εάν η προπαγάνδα των ισχυρών αμερικάνικων ΜΜΕ τα οποία ανήκουν στη κυριολεξία σε 3 εταιρίες οι οποίες με τη σειρά τους οφείλουν την ισχύ τους στους μισθωτούς και συνταξιούχους που τους εμπιστεύονται το βαλάντιό τους-στην χώρα μας τα ΜΜΕ ανήκουν σε συγκεκριμένες οικογένειες οι οποίες εμφανίζονται να συμμετέχουν στη Γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού στην οποία είναι βουτηγμένοι και οι 300 της Βουλής μια κανείς από δαύτους δεν έχει ακούσει ποτέ στη διάρκεια των 3 τελευταίων ετών λέξη για τους Ξαφνικούς Θανάτους.

Ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους οι Ξαφνικοί θάνατοι σπάνε κάθε ρεκόρ καθώς ανυποψίαστοι για το γεγονός ότι έχουν τραυματίσει την καρδιά τους με τον εμβολιασμό συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους ειδικά τις όποιες αθλητικές δραστηριότητές τους με αποτέλεσμα οι ανακοπές καρδιάς να αποτελούν την τρέχουσα planδημία.

Τις αποδίδουν μάλιστα ξεδιάντροπα σε νέα μετάλλαξη του ιού που προκαλεί τον COVID-19 σε μία ακόμη προσπάθεια να αποκρύψουν από τον δυτικό πληθυσμό το γεγονός ότι τον σκοτώνουν εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Το πρόβλημα με τους ψυχοπαθείς του deep state είναι ότι θα μπορούσαν να πετύχουν τη μείωση του πληθυσμού δοκιμάζοντας την εξής συνταγή> Οι ετήσιες γεννήσεις σε κάθε κράτος θα έπρεπε να εξαρτώνται από το δημόσιο χρέος της χώρας σε αναλογία με τον πληθυσμό της ώστε να υπάρχει προοπτική δυνητικής εξόφλησης του χρέους. Έλα όμως που αυτό προυποθέτει μακροχρόνιο προγραμματισμό κάτι που δεν εμπεριέχεται στη λογική του deep state η κάθε γενιά του οποίου θα πρέπει να προκαλεί ένα τουλάχιστο “ιστορικό” κακό ως εργαλείο διακυβέρνησης και διατήρησης του ελέγχου.

 

 

 

 

 

Βόλτα στο Κήπο με τους Ξαφνικούς Θανάτους των τελευταίων 24ωρων

Συνεχίζουμε κάπως έτσι>

Πάτρα> Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου ενός 21χρονου από ανακοπή σε οικία στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για να γίνει η νεκροψία και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ιωάννινα> Τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες.. Και οι τρεις διακομίσθηκαν νεκροί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες.

Ένας 53χρονος διακομίσθηκε νεκρός στη μία περίπου τα μεσάνυχτα. Εντοπίστηκε τυχαία από περίοικους σε δρόμο στην περιοχή της Ανατολής. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με διαφορά δέκα λεπτών περίπου μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας 58χρονος που είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του. Κι αυτός όπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη νεκρός.

Νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο ίδιο νοσοκομείο κι ένας 39χρονος. Ο νέος εντοπίστηκε στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά την προσπάθεια που έγινε από τους γιατρούς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Και για τις τρεις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου.

Θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Παπασπύρου, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Λιβαδειά> Ο Κώστας Παπασπύρου, ιδιοκτήτης του Καφέ 22 στον κεντρικό πεζόδρομο της Λιβαδειάς, υπήρξε ένας δραστήριος και πολυσχιδής επιχειρηματίας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επί σειρά ετών, μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και της ΕΣΕΕ-Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του στην αναβάθμιση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, καθώς, επί των ημερών του, ο Σύλλογος απέκτησε τη δική του στέγη, επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου. Στο κτίριο στεγάζεται και το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων που ιδρύθηκε επί θητείας του.

Ο Κώστας Παπασπύρου έφυγε διδάσκοντας τη δύναμη της αληθείας, του ήθους, της περηφάνιας και της αγωνιστικότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ντόρα, τους δύο γιούς του και όλους τους οικείους του.

Αγωνία στον Ιατρικό Κόσμο της χώρας εξαιτίας των Ξαφνικών Θανάτων

Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ από τη ζωή και ο κορυφαίος επιστήμων και άνθρωπος γατρός Δημήτρης Καραγιάνης 63, ο οποίος μόλις στις 29 Νοεμβρίου 2023 στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Αποστολόπουλου παρουσίαζε τη προμήθεια του πρώτου συστήματος υπερήχων ARIETTA 850 της FUJIFILM στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Σερραίος Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος ήταν Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και μόλις 63 ετών!

Tη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βασίλης Αποστολόπουλος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Δημήτρης σήμερα έφυγε από κοντά μας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αύριο ημέρα της γιορτής μου δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν θα ακούσω τις ευχές του… Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε, πανάξιε συνεργάτη, προσωπικέ μου γιατρέ και αδερφέ !», έγραψε ο κ. Αποστολόπουλος.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Καραγιάννη

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 15 Ιανουαρίου 1960. Αφιερώθηκε μετά τις βασικές σπουδές στην Ιατρική, όπου και αρίστευσε. Έκανε την μετεκπαιδευσή του στο Πανεπιστήμιο G. et R. Laennec στην Νantes της Γαλλίας. Εκεί ασχολήθηκε ειδικότερα με την έρευνα του καρκίνου και παράλληλα με την τεχνολογία των lasers στην ιατρική. Επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε το «αγροτικό» του στην Αλιστράτη Σερρών. Πήρε το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο G. et R. Laennec στην Νantes της Γαλλίας και από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολούθως εργάστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών για οκτώ χρόνια όπου ανέπτυξε την μονάδα ενδοσκοπικών laser για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την υπηρεσία Τηλεϊατρικής μαζί με τους καθηγητές Προυκάκη, Τσαντούλα και Σωτηρίου, την πληροφορική των Νοσοκομειακών πληροφοριακών συστημάτων και τέλος την μονάδα αντιμετώπισης του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Μία από τις πλέον ανθρώπινες στιγμές και τρυφερές στιγμές του ήταν η αποφοίτηση της κόρης του Lydia Karagianni από το ΥΑLΕ University.

Δεν είναι κομπασμός. Είναι ανείπωτη χαρά και ευτυχία που ξεχείλισε. Είναι που αντίκρισα το πέλαγος και το φώς μετά από χρόνια πολλά, προσπάθειας. Ευχαριστώ ψυχή μου που με οδήγησες.
Lydia Karagianni BA, MA in economics YALE University

Δίδαξε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης και ασχολήθηκε με την έρευνα στην ιατρική. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών μαζί με άλλους συγγραφείς για το βιβλίο ‘Καρκίνος του παχέος εντέρου’.

Βραβεύτηκε από την Ε.Ε. με το βραβείο Santer για την ανάπτυξη κινητής μονάδας παρακολούθησης ασθενών.

https://kourdistoportocali.com

Back to top button