breaking newsΔιεθνή

Εμπόδια στη δίκη της ερωμένης του Φώτη Ντούλου που αυτοκτόνησε όταν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του

Δίκη με πολλές… λακκούβες και αναχώματα αυτή της δολοφονίας της Αμερικανίδας συζύγου του Φώτη Ντούλου, συμμαθητή στο Κολλέγιο Αθηνών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Στάμφορντ του Κονέκτικατ μπορεί να βρίσκεται μακριά, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν για τον παλιό αθλητή στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης, που αυτοκτόνησε βασανιστικά, μη αντέχοντας το στίγμα του συζυγοκτόνου.

Ο Ντούλος με τη σύζυγό του Τζένιφερ

Τη 12η ημέρα της δίκης με μοναδική κατηγορούμενη τη Μισέλ Τροκόνις, ερωμένη του Ντούλου, εμφανίστηκε άλλο ένα εμπόδιο. Προκρίθηκε νέα αλλαγή στη σύνθεση των ενόρκων, καθώς το δικαστήριο ανακοίνωσε πως ένας εξ αυτών δήλωσε πως πρέπει να φύγει από τη χώρα για λόγους έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα να αντικαθίσταται από έναν εκ των αναπληρωματικών. Πρόκειται όμως για την τρίτη αλλαγή στη σύνθεση των ενόρκων της πολύκροτης δίκης, με τις δύο προηγούμενες να επέρχονται κατόπιν απόφασης της έδρας, υπό τον φόβο ότι τα αρχικά μέλη της επιτροπής έμπαιναν στο ακροατήριο με μεροληπτική στάση.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος είχε ακουστεί να συνδυάζει την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου-Φάρμπερ με την ταινία «Gone Girl», στην οποία μια γυναίκα είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή της για να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της, υιοθετώντας μια ακραία αναφορά της υπερασπιστικής γραμμής του ομογενούς Φώτη Ντούλου, εν διαστάσει συζύγου της και βασικού κατηγορουμένου, που έδωσε τέλος στη ζωή του λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψή του.

Η Μισέλ Τροκόνις στο εδώλιο

Ο δεύτερος ένορκος εμφάνισε μια εντελώς αντίθετη τάση, λέγοντας «σε αγαπάμε» σε έναν από τους εισαγγελείς, καταδεικνύοντας ότι είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενος και αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι στην κατηγορουμένη. Την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν η δίκη διακοπεί για το Σαββατοκύριακο, οι εισαγγελικές Αρχές παρουσίασαν στο ακροατήριο στιγμιότυπα από την τρίωρη ανάκριση της Μισέλ Τροκόνις από τις Αρχές, η οποία είχε βιντεοσκοπηθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εισαγγελείς ήθελαν να εστιάσουν σε αντιφάσεις στις οποίες είχε υποπέσει η κατηγορουμένη, συγκρίνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις της με άλλες που είχε δώσει, τόσο στην πρώτη όσο και την τρίτη ανάκρισή της, στην οποία επίσης έγινε αναφορά. «Εχω μια κόρη και δεν θέλω να καταλήξω στη φυλακή» υποστήριξε, με δάκρυα στα μάτια, σε ένα σημείο της τότε ανάκρισης η Μισέλ Τροκόνις, με τις Αρχές να επιμένουν στις αντικρουόμενες απαντήσεις που έδωσε, ιδίως όσον αφορά τον Φώτη Ντούλο και το πού βρισκόταν τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης και δολοφονίας της Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλου.

Η πρώην ερωμένη του Ντούλος, Μισέλ Τρoκόνις, στο δικαστήριο

Ο συμμαθητής και συνομήλικος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο Αθηνών έγινε golden boy στις ΗΠΑ, έκανε έναν πολύ πλούσιο γάμο, απέκτησε πέντε παιδιά, αλλά, όταν η Αμερικανίδα γυναίκα του έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας μέσα στην έπαυλή τους, τον «έδειξαν» ως ένοχο, και τότε εκείνος έδωσε τέλος στη ζωή του με τον χειρότερο τρόπο (28/1/2020), λίγες εβδομάδες μετά την απόδοση των κατηγοριών, εισπνέοντας δηλητήριο με λάστιχο απ’ την εξάτμιση που κατέληγε στην καμπίνα του αυτοκινήτου του. Μέχρι σήμερα, το πτώμα της πάμπλουτης Αμερικανίδας γυναίκας του δεν έχει βρεθεί, και σ’ αυτό -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βοήθησε η ερωμένη του.

PrimeNews.

Back to top button