breaking newsΕλλάδα

Κωνσταντίνος Φλώρος: Θα συνεχίσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία στα Τέμπη

 

Όπως όλοι, έτσι και εγώ, ένα χρόνο πριν, συγκλονίστηκα από την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που δολοφονήθηκαν, επειδή κάποιοι υψηλά ιστάμενοι, έβαλαν τα κέρδη πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Όταν εκλέχθηκα βουλευτής, από την πρώτη στιγμή, έθεσα ως σκοπό και στόχο, να συνεισφέρω με κάθε τρόπο για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη τα φυσικά πρόσωπα και οι κρατικοί λειτουργοί, που ευθύνονται γι’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης μου, η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη, δεδομένης και της συμμετοχής μου στην εξεταστική επιτροπή διερεύνησης των αιτιών για το ΕΓΚΛΗΜΑ στα ΤΕΜΠΗ, παρευρέθηκα στις 24 Φεβρουαρίου σε ανοιχτή εκδήλωση που αφορούσε το μείζον αυτό θέμα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι στενόμυαλοι και “τυφλοί” πολίτες, θεώρησαν ότι η παρουσία μου τους προσέβαλε.

Και αντί να σεβαστούν την μνήμη των ανθρώπων, την οποία δήθεν θέλουν να τιμήσουν, μου επιτέθηκαν λεκτικά, με ανυπόστατες, προσβλητικές και χυδαίες ύβρεις, επιχειρώντας ταυτόχρονα να μου ασκήσουν σωματική βία.
Δηλώνω μετα παρρησίας, ότι ως αυτόνομη προσωπικότητα αλλα και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του απλού λαού, δεν φοβάμαι και δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω.

Το ΕΓΚΛΗΜΑ στα ΤΕΜΠΗ, δεν αποτελεί αντικείμενο πολιτικής ή άλλης ιδεολογικής εκμετάλλευσης, παρά μόνο αφετηρία για έκφραση ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Θα συνεχίσω με όποιο τρόπο θεωρώ δόκιμο, παρέχοντας κάθε ηθική και πολιτική στήριξη, στους επιζώντες και στις οικογένειες των δολοφονηθέντων, μέχρι να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Κωνσταντίνος Φλώρος,

Ανεξάρτητος Βουλευτής

/karditsastakra.

Back to top button