breaking newsθρησκεια

Με Αντίχριστον συνάρχεις Αντίχριστον συνδιοικείς.. Με νόμο περί γάμου ομοφυλόφιλων ο Άρχοντας της Πολιτείας εκπίπτει σε Pontifex Maximus ”βασιλεύς και ιερεύς ειμί”! Ο Καραμανλισμός εξελίχθηκε σε Αίρεση το δόγμα ”ανήκουμε στη Δύση” προβάλλεται και ως θρησκευτικό δόγμα. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..

 

Με Αντίχριστον συνάρχεις Αντίχριστον συνδιοικείς.. Με νόμο περί γάμου ομοφυλόφιλων ο Άρχοντας της Πολιτείας εκπίπτει σε Pontifex Maximus ”βασιλεύς και ιερεύς ειμί”!

Κατ΄αρχήν ο χριστιανός και εν γένει η Εκκλησία νομιμοποιείται να έχει λόγο για τα κοινά αφού ο Λόγος σαρξ εγένετο αφού έχουμε Θεόν ενανθρωπήσαντα ” Τα μεν άνω μόνο Θεού τα δε κάτω και ημών”ισχυρίζεται ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος γι αυτό και οι Πατέρες ανέπτυξαν και Πολιτική Θεολογία.

Ενώ ο Άγ. Ιωάννης Χρυσόστομος τονίζει : ”Και πραγμάτων άπτεσθαι πολιτικών”

Σήμερα υπάρχει μια οπισθοδρόμηση της πολιτικής εξουσίας μιας εισπήδηση στα της Εκκλησίας και ο σύγχρονος πολιτικός άρχοντας κραυγάζει στηθοκοπούμενος ”βασιλεύς και ιερεύς ειμί”

Η αφομοίωση από τη Δύση οδηγεί στην επαναεισαγωγή του θεσμού-αρχής του Pontifex Maximus όπου ο ανώτατος πολιτειακός άρχων φέρει πλέον και τη μήτρα του Αρχιερέα που συνάπτει γάμους που κανονίζει το Ηθικό Δίκαιο.

Ισχυρίζονται ότι άλλος ο πολιτικός γάμος της Πολιτείας που είναι μια σύμβαση και που δικαιούται η δημόσια αρχή να επικυρώνει και άλλο ο θρησκευτικός γάμος που μένει στο απυρόβλητο.. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η σύμβαση νομιμοποιεί μια σχέση ασυσχέτιστη και σφετερίζεται το μυστήριο του γάμου ενώ μεταρρυθμίζει όλο το Ηθικό Δίκαιο εκ βάθρων..

Ο πολιτειακός άρχοντας γίνεται φύλαρχος που αντικαθιστά τον ιερέα.. ή μέγας Αρχιερέας όντας πολιτικός και θεσμοθετεί μια σχέση που ως σήμερα ήταν αποκλειστικό προνόμιο της Εκκλησίας…

Εδώ δεν ισχύει το ”Χριστόν συνάρχεις Χριστόν συνδιοικείς”’ αλλά με Αντίχριστον συνάρχεις Αντίχριστον συνδιοικείς αφού παραβαίνοντας το νόμο του Θεού νομοθετείς εναντίον του και αντ΄αυτού. Τον εκφυλισμό του φύλου αυθαίρετα χρήζεις τρίτο φύλο…Ο εκφυλισμός του φύλου δεν συνιστά φύλο… Το έκφυλον δεν είναι φύλο αλλά έκφυλον.. κι ας λέγεται και διεμφυλικό και άφυλο και όπως και να το ορίσεις..

Αν για το Μ Βασίλειο ”βασιλεία( εξουσία) εστί έννομος επιστασία” αυτή πλέον μεταβάλεται σε έκνομος επιστασία..

για τον Αγ Ιωάννη Χρυσόστομο υπάρχει κάτι χειρότερο από την αναρχία ο κακός άρχοντας..Δηλ. οι αναρχικοί δικαιώνονται ως μη χείρον βέλτιστον για το μέγα αντιεξουσιαστή που εκτέλεσε ως πολιτικό εξόριστο η κοσμική εξουσία..

Άρχοντες αρχόντων εισίν οι νόμοι” αλλά όχι οι άνομοι νόμοι οι παραβατικοί νόμοι οι παράνομοι νόμοι…

Ενώ προϋπόθεση για τον πετυχημένο πολιτικό άρχοντα είναι να μην είναι ο ίδιος έρμαιο των παθών του όπως σημερινοί πολιτικοί που άγονται και φέρονται και μετά νομιμοποιούν τα πάθη και τις ακολασίες τους τη διαφθορά τους.. ‘‘Εισί δε άρχοντες εαυτών άρχοντες” Γιατί αν δεν μπορεί να διευθύνει τη ψυχή του πως θα διευθύνει την οικουμένη αναρωτιέται ο Μέγας Φώτιος .Ο ίδιος προσθέτει ” ο των παθών απαλλαγμένος είναι ο μόνος άρχων” ... Τονίζει έχει υποχρέωση να είναι πρώτος και στην αρετή..Γιατί..Γιατί αποτελεί πρότυπο για το λαό..

ο των αρχόντων τρόπος νόμος γίνεται τοις υπό χείρα

Απ: Παύλος: τύπος γίνου των πιστών.. Oι σημερινοί που νομιμοποιούν την ανομία και διαστροφή και το έγκλημα της παρανομίας κάνοντας πάσα παιδικές ανυποψίαστες ψυχές σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια για να τα αναθρέψουν στο ανορθολογικό μοντέλο είναι παραδείγματα προς αποφυγή..

Ο δε Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος προειδοποιεί ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί η δύναμη της εξουσίας για να διαστραφεί το δίκαιο. Kατάχρηση εξουσίας. Καταχρώμενοι την εξουσία της ολιγαρχίας που διαθέτουν μερίδα των 300 διαστρέφει το οικογενειακό και αστικό δίκαιο και τα ήθη του λαού…

Ο Καραμανλισμός εξελίχθηκε σε Αίρεση.. καθώς ο πρωθυπουργός στο όνομα του δόγματος ανήκουμε στη Δύση επιλύει ζητήματα που άπτονται της Χριστιανικής Ηθικής και Ανθρωπολογίας… υιοθετεί το ”Ολλανδικό” μοντέλο την ευρω-ενωσιακή λογική επικαλούμενος τις δυτικές αρχές και απαξίες έναντι της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας του Χριστού...

Ο νεο-Καραμανλισμός πρέπει ν΄αναθεματιστεί και ν΄αφοριστεί στις Εκκλησίες την Κυριακή της Ορθοδοξίας… δεν ανήκουμε στη Δύση ανήκουμε όπως και το Σύνταγμα προβλέπει στην  Ανατολική  Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. έχουμε δικαίωμα αυτοκαθορισμού.

Είπε αρχιερέας ”έθεσαν εαυτόν εκτός Εκκλησίας”.. Όχι η Εκκλησία οφείλει να τους θέσει και επίσημα και με όλες τις προσήκουσες τιμές εκτός Εκκλησίας όπως έκανε και με τους υπόλοιπους Χριστομάχους στην δισχιλιετή ιστορία της….

Είναι ώρα πνευματικού μαστιγίου .. όχι ”φτερά” να τους κάνουν αέρα.. Διασύρουν την Ορθοδοξία και την εκθέτουν διεθνώς. Η Ορθοδοξία ως αυθεντικός θεματοφύλακας της πνευματικής παρακαταθήκης δεν θα έχει λόγο ύπαρξης αν αφομοιωθεί διαβρωθεί από το δυτικό απ-ανθρωπισμό..  

Η ειρωνία ο νεο-Καραμανλισμός προπαγανδίζεται από το αντι-Καραμανλικό στρατόπεδο ….

dimpenews.com

Back to top button