Διεθνή

Ο 25χρονος Αμερικανοεβραίος πιλότος των ΗΠΑ Aaron Bushnell αυτοπυρπολήθηκε έξω από Πρεσβεία Ισραήλ σ’ Ουάσινγκτον κραυγάζοντας για Γενοκτονία Γάζας: “Λευτεριά στην Παλαιστίνη ! Ο ΜΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Ο 25χρονος Αμερικανοεβραίος πιλότος των ΗΠΑ Aaron Bushnell αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον κραυγάζοντας για Γενοκτονία Γάζας : “Λευτεριά στην Παλαιστίνη !

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Ο 25χρονος Αμερικανοεβραίος πιλότος Aaron Bushnell, καταγόμενος από Washington DCτων ΗΠΑ αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον κραυγάζοντας για τη Γενοκτονία κατά της Παλαιστίνης το 2024.Τα τελευταία του λόγια : “Λευτερώστε την Παλαιστίνη !” Κατά την ώρα της ανάφλεξης έφερε την στρατιωτική του στολή.

Ο καιόμενος πιλότος που κατάρριψε το σιωνιστικό μεσσιανισμό..Τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο…

Η ΘΥΣΙΑ

Το Πεντάγωνο δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο θάνατος ενός αεροπόρου που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον το Σαββατοκύριακο ήταν ένα «τραγικό γεγονός».

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, υποστράτηγος Πάτρικ Ράιντερ είπε ότι ο #Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν παρακολουθούσε την κατάσταση.

ήταν μάλλον από το προσωπικό της Πρεσβείας αν και η Πρεσβεία απορρίπτει τον ισχυρισμό..

Τον φοβούνται ακόμη και νεκρό καθώς είχε τυλιχθεί στις φλόγες ένας φρουρός του προτάσσει το πιστόλι του

τα τελευταία του λόγια καθώς οδηγείται στο ικρίωμα:

Είμαι ένα ενεργό μέλος της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας. Δεν θα ενέχομαι πλέον στη Γενοκτονία.. Είμαι στο σημείο να δεσμευθώ σε μια ενέργεια ακραίας διαμαρτυρίας αλλά δεν είναι καθόλου ακραία συγκρινόμενη με όσα έζησαν τα άτομα στην Παλαιστίνη στα χέρια τους αποικιοκρατών τους . Αυτό είναι που η διευθύνουσα τάξη μας αποφάσισε ότι ” είναι νορμάλ”. Αφού βιντεοσκοπεί κι ανεβάζει αυτό το μήνυμα πηγαίνει μπροστά από την πύλη της Πρεσβείας Ισραήλ και αφού περιλούστηκε με βενζίνη αυτοπυρπολήθηκε φωνάζοντας ”Λευτερώστε την Παλαιστίνη”

dimpenews.com

Back to top button