breaking newsΆποψη

Πάντα πριν το Τετέλεσται είναι η ώρα του Ληστή!! …Μπήκαμε στην Εποχή του Ληστή!!!

Πάντα πριν το Τετέλεσται είναι η ώρα του Ληστή!! …Μπήκαμε στην Εποχή του Ληστή!!!

Πρόδωσαν το Νομοθέτη οι νομομαθείς (ραβίνοι), τον δίκασαν οι θεματοφύλακες του νόμου, δικαστές , ιερατείο, πολιτικές εξουσίες, το πλήθος δηλαδή ο λαός η πλειοψηφία η δημοκρατία η κοινή γνώμη με το ”άρον άρον σταύρωσον Αυτόν” δια της εκλογής με ψηφοφορία δια βοής ως ένορκοι και λαικοί δικαστές.. Δεν τον υπερασπίστηκε κανείς..Τον απαρνήθηκαν ως και οι μαθητές του, πιάσανε γωνίες.. Σήμερα ξαναστήσαν Γολγοθά στη Βουλή …

Και μόνο ένας μάρτυρας υπεράσπισης βρέθηκε εκείνη την ύστατη ώρα της δίκης που συνεχίστηκε ως το Γολγοθά..

Και ήταν ληστής είχε το στίγμα του κακούργου…

Οι άλλοι οι πολλοί η ευυπόληπτη κοινωνία η συντηρητική τον εκτέλεσε οι νυκοκυραίοι οι οικογενειάρχες οι κομφορμιστές φαμιλιάρηδες τoν εκτέλεσαν προσκυνημένοι στην εκάστοτε εξουσία ευθυγραμμιζόμενοι με τα κελεύσματα των ισχυρών.

Τα λευκά κολάρα οι υπεράνω πάσης υποψίας οι έχοντες την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν Τον Παραδίδουν εις θάνατον.. Τα καθαρά χέρια η μαφία της εποχής τα καθαρά χέρια ο Πιλάτος η διαπλοκή πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας τον παραδίδουν εις θάνατον.. Εκτελέστε τον..

Και μόνον ένας υπερασπίστηκε τον ΈΝΑΝ.. κι αυτός ήταν απόβρασμα της κοινωνίας αλλά επειδή είχε συγχρωτιστεί χρόνους πολλούς επειδή σπατάλισε μια ζωή με το σινάφι των παραβατικών και των παράνομων είχε διάκριση είχε πιο καθαρό αισθητήριο για το δίκιο από ότι οι δικαιοκρίτες του κράτους δικαίου ήξερε τι νόμος και τι το παράνομο αυτός ένας κατ΄εξοχήν παράνομος.

Ποιός είναι ο καλός και ποιός ο κακός.. α=α και β=β . Καλός και κακός έχουν και καλά και κακά έργα να επιδείξουν αλλά καλός είναι αυτός που δεν υπέστη την κακή αλλοίωση δεν τον κυρίευσε το κακό και ο οφθαλμός της ψυχής του ο νους παρέμεινε ανόθευτος και καθαρός. Κακός είναι αυτός που παρά τα καλά έργα και τις ευεργεσίες του αλλοτριώθηκε εσωτερικά αφομοιώθηκε τελικά από το κακό..

Πάντα πριν το Τετέλεσται είναι η ώρα του Ληστή!! Οι παραδοσιακά δυνάμεις του Καλού, θεσμοί, οργανισμοί, αυτοκρατορίες/υπερδυνάμεις θα θεοκτονήσουν και πάλι και παραγκωνισμένες δυνάμεις θα Τον υπερασπιστούν.. είμαστε ήδη σε μια τέτοια εποχή. Είναι η εποχή του Ληστή…

dimpenews.com

Back to top button