Διεθνή

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Επίθεση των ΗΠΑ σε Συρία-Ιράκ… Η Αμερική, στρατός Κατοχής στη Συρία βομβάρδισε τη Δούρα Ευρωπό/Deir Ezzor και γενικά 85 στόχους.. Πολλοί νεκροί και τραυματίες..

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Επίθεση των ΗΠΑ σε Συρία-Ιράκ… Η Αμερική, στρατός Κατοχής στη Συρία βομβάρδισε τη Δούρα Ευρωπό/Deir Ezzor και γενικά 85 στόχους.. Πολλοί νεκροί και τραυματίες..

H αμερικανική επίθεση στη Δούρα Ευρωπό – Deir Ezzor διήρκεσε περίπου 40 λεπτά τα ξημερώματα σήμερα και διεξήχθη από αεροσκάφη και πολεμικά βομβαρδιστικά (Al-Mayadeen)

Στρατιωτικό ανακοινωθέν: Σήμερα τα ξημερώματα, οι αμερικανικές δυνάμεις Κατοχής εξαπέλυσαν κατάφωρη αεροπορική επίθεση εναντίον ορισμένων τοποθεσιών και πόλεων στην ανατολική περιοχή της Συρίας και κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ, η οποία οδήγησε στο μαρτύριο αρκετών αμάχων και στρατιωτών, τον τραυματισμό άλλων και την πρόκληση σημαντικών ζημιών σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin: «Αυτή είναι μόνο η αρχή της απάντησής μας».

Μπάιντεν: «Οι επιδρομές θα συνεχιστούν στον τόπο και την ώρα που καθορίζουμε».

Πηγή πεδίου: Η αμερικανική επιθετικότητα μεταξύ άλλων στόχευσε ένα τάγμα συριακού στρατού στην πόλη Ayyash, ένα βενζινάδικο ανατολικά του Deir ez-Zor και μια αποθήκη στην πόλη.

Αμερικανός αξιωματούχος: Τα πλήγματα είχαν στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Ιράκ και τη Συρία

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Κεντρική Διοίκηση: Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ έπληξαν περισσότερους από 85 στόχους, με πολλά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων βομβαρδιστικών μεγάλης εμβέλειας, που απωγειώθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αμερικανός αξιωματούχος: Άλλα χτυπήματα θα εξαπολυθούν τις επόμενες ημέρες και το εύρος τους μπορεί να επεκταθεί.

εφημερίδα Politico: Οι επιθέσεις των ΗΠΑ είναι οι πρώτοι γύροι που οι αξιωματούχοι αναμένουν να είναι πολλαπλοί ως απάντηση στην επίθεση στις αμερικανικές δυνάμεις στον «Πύργο 22», την οποία η αμερικανική διοίκηση απέδωσε στην Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ.

Συριακή τηλεόραση: Αρκετοί μάρτυρες και τραυματισμοί σημειώθηκαν στην αμερικανική επίθεση σε μια σειρά τοποθεσιών στην έρημο και στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.

Δήλωση Συρίας: Η Κατοχή τμημάτων του συριακού εδάφους από τις αμερικανικές δυνάμεις δεν μπορεί να συνεχιστεί, και η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συνέχιση του πολέμου κατά της τρομοκρατίας μέχρι την εξάλειψή της και την αποφασιστικότητά της να απελευθερώσει ολόκληρη τη συριακή επικράτεια από κάθε τρομοκρατία και κατοχή. Η επιθετικότητα των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής τα ξημερώματα σήμερα δεν δικαιολογείται παρά μια προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ικανότητα του Συριακού Αραβικού Στρατού και των συμμάχων του στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αλλά ο στρατός που μπόρεσε να νικήσει διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις. τα περασμένα χρόνια θα συνεχίσουν με τη σταθερότητα και τις αρχές της στην υπεράσπιση της γης και του λαού της Συρίας. (Al Watan)

Πηγή ασφαλείας του Ιράκ: Ο βομβαρδισμός είχε στόχο τα κεντρικά γραφεία των παρατάξεων του PMF στην περιοχή Al-Qaim στα σύνορα με τη Συρία.

Ιρακινή Αντίσταση: αμερικανικές επιδρομές εντός του Ιράκ, συμπεριλαμβανομένης μιας αποθήκης όπλων, και οι βομβαρδισμοί στόχευαν τοποθεσίες από τις οποίες εκτοξεύτηκαν πυραύλους και πορείες αντίστασης εναντίον αμερικανικών βάσεων.

πηγές στο Deir ez-Zor: Φωτιά ξέσπασε εντός της αμερικανικής βάσης κατοχής στο κοίτασμα αερίου «Koniko» βορειοανατολικά της πόλης μετά την πυραυλική επίθεση που την στόχευσε πριν από λίγο.

Al-Bayan: Η περιοχή που στοχεύουν οι αμερικανικές επιθέσεις στην ανατολική Συρία είναι η ίδια περιοχή όπου ο Συριακός Αραβικός Στρατός πολεμά τα υπολείμματα της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, και αυτό επιβεβαιώνει την προστασία και τη συμμετοχή της σε αυτήν την οργάνωση, και εργάζεται για την αναζωογόνηση της είναι ένας βραχίονας πεδίου γι ‘αυτήν, τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ, με όλα τα βρώμικα μέσα.
dimpenews.com

·

Back to top button