Διεθνή

Alexander Dugin: Χτυπήματα ΗΠΑ σε Συρία-Ιράκ. Καλώς ήρθατε στη Γεωπολιτική Ημέρας της Κρίσης. Η μετα-είδους και μετα-ανθρώπινη σατανική παγκοσμιοποιημένη φιλελεύθερη δημοκρατία είναι ο Αντίχριστος. Ο Νετανιάχου υποστηρίζει το μεσσιανικό ( Αντίχριστο) σχέδιο για μεγάλο Ισραήλ.

Alexander Dugin: Νέα χτυπήματα των ΗΠΑ κατά της Συρίας και του Ιράκ. Ο πραγματικός πόλεμος είναι στο κατώφλι. Ο σιιτικός πόλος σχηματίζεται στη Μέση Ανατολή: Ιράν, Χούτι, Χεζμπολάχ, Ιράκ, Άσαντ. Βλέπουμε τώρα τι είναι ο πολιτισμός των σιιτών, που ενεργοποιείται όταν πλησιάζει ο Έσχατος Καιρός. Αυτή είναι η στιγμή Zuhur (εμφάνιση) . Ο Νετανιάχου συγκινείται από το εναλλακτικό εσχατολογικό σενάριο – μεσσιανικό (ή ψευδομεσσιανικό όπως νομίζουν ορισμένοι παραδοσιακοί μη σιωνιστές Εβραίοι) οικοδόμηση του Μεγάλου Ισραήλ. Τα καθεστώτα Εσχάτων Χρόνων αισθάνονται το ένα το άλλο και αναγνωρίζουν το ένα το άλλο αναμφισβήτητα. Η μετα-είδους και μετα-ανθρώπινη σατανική παγκοσμιοποιημένη φιλελεύθερη δημοκρατία εμπλέκεται ως παράγοντας Αντιχρίστου / Ντάτζαλ. Καλώς ήρθατε στη Γεωπολιτική της Ημέρας της Κρίσης.”

Δηλ. ο νο 1 Ορθόδοξος διανοούμενος λέει εν ολίγοις ότι το Ισραήλ και η ψευδοχριστιανική Δύση δουλεύουν για Αντίχριστο και ότι οι μόνοι που τον κοντράρουν στο πεδίο είναι ο σιίτικος πόλος που επίσης έχει μια αντίστοιχη εσχατολογία περί ελεύσεως του..

Mια από τις παραμέτρους του Εσχατολογικού πολέμου θα είναι ότι ο ψευδοχριστιανισμός θα είναι με το Ψευδομεσσία Αντίχριστο και ότι δυνάμεις αλλαχόθεν θα μάχονται εναντίον του…Αντίχριστος σε θέση ”Χριστού” θα πλανέψει πολύ χριστιανικό κόσμο…

οι πρώτοι έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι τις Έσχατες μέρες…

dimpenews.com

Back to top button