Διεθνή

BOMBA. H σεξοβόμβα ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να διαφύγει στο Ντουμπάι! δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουκρανίας.V Medvedchuk: ” αυτό το ποντίκι έσκαψε ένα άλλο λαγούμι για να διαφύγει..”

BOMBA. H σεξοβόμβα ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να διαφύγει στο Ντουμπάι! δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουκρανίας.V Medvedchuk: ” αυτό το ποντίκι έσκαψε ένα άλλο λαγούμι για να διαφύγει..”

Ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να διαφύγει από τη χώρα δηλώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουκρανίας.. Ο Victor Medvedchuk αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι προετοιμάζει τη φυγή του από τη χώρα αφού απέκτησε ένα διαμέρισμα λουξ στο Ντουμπάι αξίας περί τα 17.000.000 δολαρίων.

”ένα διαμέρισμα 600 τ,μ περιμένει το Ζελένσκι σε ένα νησί στη θερμή θάλασσα. Για αυτό εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πεθαίνουν σήμερα..” είπε σε άρθρο του ο Medvedchuk σε άρθρο του στο site internet του κόμματος η ”άλλη Ουκρανία”. Αποκάλυψε ότι ο παλιάτσος της Δύσης είχε αποκτήσει με τη διαμεσολάβηση ατόμων του εμπιστοσύνης ένα πολυτελές διαμέρισμα στο οικοδομικό σύμπλεγμα Bvlgari Marina Lofts αντί 16,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

”Ο Ζελένσκι εμφανώς έχασε την ελπίδα του στους Αμερικανούς και στο τσιφλίκι της Φλόριδας που του υποσχέθηκαν” σημείωσε.. ”βρήκε μια νέα πατρίδα και κατοικίες λουξ ενώ εκατομμύρια συμπατριώτες του ζουν ως πρόσφυγες και έχασαν την οικία τους”.

”Αντί να βοηθήσει τους εκτοπισμένους για τους οποίους διαμαρτύρεται στη Δύση εκτρέπει το χρήμα ”που τίμια κέρδισε” από τον πόλεμο προς τους οικονομικούς παραδείσους και προσανατολίζεται να μην τα επενδύσει μέσα στην οικονομία, μέσα στη χώρα”.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζελένσκι καταχωρεί ιδιοκτησίες και εταιρείες στον κολλητό του το Sherhiy Shefir στο εξωτερικό στον οποίο μετέφερε όλα τα ”υπάρχοντά” του στους οικονομικούς παραδείσους πριν τις προεδρικές εκλογές του 2019. Το Νοέμβρη 23 o Shefir και ο αδερφός του ο Boris εμφανίστηκαν να αγοράζουν 2 γιωτ αξίας 75.000.000 δολαρίων.

O αρχηγός της αντιπολίτευσης τόνισε πως το διαμέρισμα λουξ στο Ντουμπάι καταχωρήθηκε στον Sefir και η τραπεζική συναλλαγή ολοκληρώθηκε στις 22 Δεκέμβρη σύμφωνα με το Dubai Land Department την κυβερνητική οντότητα που ενεργοποιεί καταχωρεί τις τραπεζικές συναλλαγές γι αγοραπωλησίες ακινήτων..

” αυτό το ποντίκι έσκαψε ένα άλλο λαγούμι για να διαφύγει..” είπε..

Άλλωστε ο Πούτιν το περιέγραψε το κ-άστρο θα πέσει από μέσα και από δεξιά κι αριστερά.. Τι κάνει ο Πούτιν πόλεμο φθοράς και διάβρωσης. Ο πόλεμος φθοράς είναι η πιο ακατανίκητη μέθοδος νίκης…

dimpenews.com

Back to top button