Διεθνή

Mε τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου Μπλίνκεν που έφθασε στο Ισραήλ, το Ισραήλ βομβαρδίζει την πόλη Χομς (Έμμεσα) στη Συρία…Κατάρρευση κτιρίων. Νεκροί και τραυματίες, αγνοούμενοι …ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Mε τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου Μπλίνκεν που έφθασε στο Ισραήλ, το Ισραήλ βομβαρδίζει την πόλη Χομς (Έμμεσα) στη Συρία και την περιφέρεια αυτής…Κατάρρευση κτιρίων. Νεκροί και τραυματίες…Τυφλά χτυπήματα κατά πλήθους… Τρομοκρατικές επιθέσεις κατά πληθυσμού που θυμίζουν 11η Σεπτέμβρη.. Σκοτώνουν αδιακρίτως..Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι σημειώθηκαν πολύ ισχυρές εκρήξεις.

ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΑΜΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Άντονι Μπλίνκεν έφτασε στο Ισραήλ
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ τη στιγμή που οι τοπικές αρχές εξετάζουν την απάντηση της Χαμάς στην προτεινόμενη εκεχειρία….

Η συριακή αεράμυνα αποκρούει μια ισραηλινή επίθεση κατά της επαρχίας της Χομς και ήχοι εκρήξεων ακούγονται στη βόρεια κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου. Μια ισραηλινή «επιθετικότητα» στόχευσε τη Χομς της Συρίας, ανέφεραν την Τρίτη συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό πυραύλων, πρόσθεσαν.

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό εχθρικών πυραύλων, ενώ άλλοι έπεσαν στην ύπαιθρο Κουσάιρ, νοτιοδυτικά της Χομς, προκαλώντας πυρκαγιές στην περιοχή. Έπεσαν πύραυλοι εντός αστικού ιστού μέσα στα σπίτια.. Πρώτες αναφορές για νεκρούς μια μάνα με το γιο της.. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες.. 2 μάρτυρες και 7 τραυματίες μετά την πτώση πυραύλων στην περιοχή Αλ Χάμρα, μετά την ισραηλινή αεροπορική επίθεση. Γίνεται λόγος για 9 εκρήξεις.

Πτώση θραυσμάτων από πυραύλους, έκρηξη στο Al-Waer και στο Al-Hamra και ανατολικά του κυκλικού κόμβου της Παλμύρας, προκαλώντας πυρκαγιές χωρίς να καταγραφούν τραυματισμοί. Aναφορές ότι στοχεύθηκαν περιοχές και εντός της πόλης Χομς (Έμμεσα) στη Συρία όπως επί της οδού Al Hamra …

dimpenews.com

Back to top button