Διεθνή

Έκθεση ΟΗΕ και Διεθνών Οργανισμών: 112 Παλαιστίνιες βιάστηκαν στις φυλακές Ισραήλ. 87 κρατούμενοι εκτελέστηκαν. Μισθοφόροι από 22 εταιρίες συνεργούν με Ισραήλ. Το 70,7% των βομβών που έπεσαν στη Γάζα ήταν με απεμπλουτισμένο ουράνιο! ΒΙΝΤΕΟ

Μια διεθνής έκθεση που εκδόθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και πολλούς διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρει τις καταστροφικές συνέπειες για τον Παλαιστινιακό λαό ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης επιθετικότητας.

Ωστόσο ο πόλεμος δεν είναι εναντίον της Χαμάς, αλλά εναντίον ολόκληρου του παλαιστινιακού αραβικού λαού, μέχρι το τελευταίο έμβρυο στην μήτρα της μητέρας του, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση Παλαιστίνης και των παλαιστινιακών φατριών. Επομένως, όποιος θέλει να βοηθήσει τον παλαιστινιακό αραβικό λαό δεν πρέπει να σιωπά, δυστυχώς κάποια αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα και η Δύση συνεργούν με το Ισραήλ, παρά τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν, από μομφή, παραπλάνηση και εξαπάτηση του εαυτού και των άλλων.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά σημεία που περιέχονται στη συγκλονιστική και σπαρακτική έκθεση: Πρώτον

καταγράφηκαν 112 περιπτώσεις βιασμού στις ισραηλινές φυλακές γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα, 3 από τις οποίες συνέβησαν με παρθένα κορίτσια και ο βιασμός ήταν ομαδικός. Μία από αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρθηκε υπό διεθνή επίβλεψη σε μυστική τοποθεσία, επειδή ήταν έγκυος.

οι ναζιστικές ισραηλινές αρχές των φυλακών εκτέλεσαν 87 Παλαιστίνιους κρατούμενους από τη Λωρίδα της Γάζας στις φυλακές πυροβολώντας απευθείας από πιστόλια στο κεφάλι και πέταξαν τα πτώματα σε διάφορες περιοχές των κατεστραμμένων δρόμων της Γάζας.

τα βασανιστήρια στα κέντρα κράτησης είναι βάρβαρα, τρελά και καταστροφικά, και αυτό που συμβαίνει είναι πιο φρικτό και βάναυσο από αυτό που συνέβη στη ιρακινή φυλακή Abu Ghraib, στο αμερικανικό Γκουαντάναμο και στις μυστικές αμερικανικές και δυτικές φυλακές.

το Ισραήλ βομβάρδισε σκόπιμα τις οικογένειες και τα παιδιά όσων ανήκουν σε παλαιστινιακές οργανώσεις και ότι ο Ισραηλινός Στρατός Θανάτου ενέκρινε από τη δεύτερη μέρα το σχέδιο εξόντωσης των οικογενειών των ακτιβιστών και ότι η λίστα στόχων περιελάμβανε 150.000 άμαχους

το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικά μισθοφόρους, συνάπτοντας συμβάσεις με 22 εταιρείες στρατιωτικών υπηρεσιών, και ότι υπάρχει ένα αμερικανικό πλοίο που είναι ένα πλωτό νεκροτομείο με 1.327 πτώματα μισθοφόρων των οποίων οι οικογένειες δεν ενημερώθηκαν μετά τον θάνατό τους.

– το ποσό του χρυσού και των χρημάτων που κλάπηκαν, σύμφωνα με μυστικές εκτιμήσεις του ισραηλινού στρατού, ανερχόταν σε περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια.

το 70,7% των βομβών που έπεσαν στη Γάζα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με απεμπλουτισμένο ουράνιο και το έδαφος στη Λωρίδα είναι πολύ μολυσμένο με στοιχεία ουρανίου, τα οποία περιέχουν 60% φυσική ακτινοβολία ουρανίου και αποτελούνται από 3 ισότοπα ουρανίου:

ουράνιο 234, ουράνιο 235, και ουράνιο 238, και το απεμπλουτισμένο ουράνιο που ρίχθηκε στη Γάζα περιέχει τους ίδιους τύπους ακτινοβολίας που προέρχεται από φυσικό ουράνιο, και το ουράνιο 238 – που αντιπροσωπεύει το 99,8% του απεμπλουτισμένου ουρανίου – εκπέμπει ακτίνες άλφα και ο χρόνος ημιζωής του εξαφανίζεται από τη Γάζα είναι περίπου 450 χρόνια, και καπνός απεμπλουτισμένου ουρανίου κατά τη διάρκεια… Η έκρηξη φύτεψε καρκίνο στο στήθος όσων τον εισέπνευσαν.

( άλλα δυο μωρά πέθαναν από υποσιτισμό ή κακή διατροφή στη Γάζα)

πάνω από το 90,8% των γυναικών και των παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας υποφέρουν από βαθύ ψυχολογικό τραύμα και τα κέντρα υγείας στη Λωρίδα της Γάζας κατέγραψαν περισσότερες από 5.000 περιπτώσεις πλήρους παραφροσύνης, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους.

– στόχος της ίδρυσης ενός προσωρινού λιμανιού είναι η μαζική μεταφορά Παλαιστινίων και η διευκόλυνση της μετανάστευσης τους στην Ευρώπη . Τρεις ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν πλήρως σε ένα συμφωνημένο σχέδιο εκκένωσης της Λωρίδας της Γάζας από τον πληθυσμό της.

– Στα τέλη Φεβρουαρίου, το Σιωνιστικό Πολεμικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρήση όπλων πείνας για τον διπλασιασμό της εξόντωσης του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας πραγματοποίησαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια τηλεφωνήματα στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας και τους απείλησαν ότι θα βομβαρδίσουν τα σπίτια τους και θα σκοτώσουν οικογένειες εάν δεν φύγουν από τα σπίτια τους και δεν εκτελέσουν τις οδηγίες τους να τα εγκαταλείψουν.

αραβικές χώρες υπέβαλαν ελκυστικές οικονομικές προσφορές στη Νότια Αφρική με αντάλλαγμα την απόσυρση της αγωγής της ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, αλλά αυτή αρνήθηκε.

– Η απόρριψη βοήθειας στις πόλεις και τα στρατόπεδα της Λωρίδας της Γάζας από αεροσκάφη πραγματοποιήθηκε με βάση τις συμβουλές νομικών συμβούλων για την αποφυγή των κινδύνων κατηγορίας για συμμετοχή σε γενοκτονία, ειδικά εκείνων που παρείχαν όπλα χωρίς περιοριστικούς όρους για τη χρήση τους κατά αμάχων.

Αυτά και άλλα εγκλήματα γενοκτονίας διαπράχθηκαν, και εξακολουθούν να διαπράττονται, κατά του παλαιστινιακού αραβικού λαού σε όλα τα μέρη της παλαιστινιακής πατρίδας, ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας, και αποκαλύπτουν τα ψέματα των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλών ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών που εμπλέκονται σε αυτά με το Ισραήλ, άμεσα και έμμεσα.

Γιατί ο στόχος είναι η ρευστοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος και η ίδρυση του αμερικανικού πλωτού λιμανιού είναι μόνο η επίτευξη του στόχου του αναγκαστικού εκτοπισμού, ο έλεγχος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου από τη Λωρίδα της Γάζας και η δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης αργότερα στη Λωρίδα της Γάζας.

Και επομένως όλα τα ψέματα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους και τη μεταρρύθμιση της Παλαιστινιακής Αρχής είναι μόνο για παραπλανητική και υπερβολική εξαπάτηση και για παράκαμψη της αναγνώρισης των εθνικών δικαιωμάτων και της ανεξαρτησίας του κατεχόμενου κράτους της Παλαιστίνης. Πολλά είναι τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες και όποιος ζήσει θα δει με τα μάτια του σκάνδαλα που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

dimpenews.com

Back to top button