Διεθνή

Γέροντας έβαλε πραγματικό bras de fer χέρι-δύναμη με τον πειρασμό στην αρχή των γεγονότων της Γάζας. Ποια η έκβαση… !

Γέροντας έβαλε πραγματικό bras de fer χέρι-δύναμη με τον πειρασμό στην αρχή των γεγονότων της Γάζας.

η έκβαση… !

Τον κατέβαλε γιατί κράταγε στη χούφτα κατοστάρι κομποσχοίνι..!

ήταν λίγο μετά την αρχή των γεγονότων στη Γάζα 2 μέρες μετά και ο γέροντας ήταν αναπεσών στο κονάκι του χάμω και βαστούσε στο ένα του χέρι σφιχτά το κατοστάρι κομποσχοίνι του.. όταν αισθάνθηκε μια ξένη δύναμη να έρχεται κατά πάνω του να τον πλακώσει του χύμηξε κανονικά. Ίσα που προλαβαίνει να υψώσει το χέρι του αυτό που κράταγε σφιχτά στη χούφτα το κομποσχοίνι και άρχισε με αυτό να σπρώχνει στο αέρα το χέρι της απόκοσμης παρουσίας.. Έγινε πάλη χέρι με χέρι πως βάζουν δύναμη τα παιδιά ποιος θα πάρει τον άλλον για μια στιγμή πήγε να τον πάρει να τον καταβάλει ο αντίπαλος αλλά στο τέλος άρχισε να τον κάμπτει και τότε εξαφανίστηκε.

Ένιωσε ότι το κομποσχοίνι έχει τόση μεγάλη δύναμη ακόμη κι όταν δεν το κάνεις απλά το κρατάς γίνεται σιδερένια πνευματική γροθιά.

Κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένα ακόμη μήνυμα ότι ο πόλεμος στη Γάζα ήταν η απαρχή της επίθεσης της ενσάρκωσης του κακού... Ο Χριστός θα νικήσει ο Άνθρωπος και ο Υιός του Ανθρώπου θα βγει νικητής .. άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…Μην τον υποτιμάμε αυτός ο πόλεμος δεν είναι τοπικός ή περιφερειακός δεν έχει όρια μήκη και πλάτη αφορά όλη την οικουμένη στην Γάζα αιματηρός στον κόσμο τον υπόλοιπο ακόμη πνευματικός… πάλη.. σώμα με σώμα … πνεύμα με πνεύμα..

Δεν είχε σκοπό ν΄αναφέρει αυτό που του εκμυστηρεύθηκε ο γέροντας τον όρκισε να μην μιλήσει αλλά επειδή το κακό πήρε φαλάγγι τον άνθρωπο αναγκάστηκε να μιλήσει.. Ο γέροντας εκείνες τις μέρες τις πρώτες του πολέμου είχε ακόμη ένα οριακό πρωτόγνωρο σημάδι που κι αυτό τον όρκισε να σιωπήσει…

dimpenews.com

Back to top button