breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δύο νέοι γονείς και αθλητές που εμβολιάσθηκαν με τα εμβόλια COVID-19 άφησαν πίσω τους ένα 12χρονο αγοράκι και ένα κοριτσάκι ορφανά.

 

Πέθανε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς KAI η 46χρονη σύζυγος και μητέρα

Έτσι ένα (ακόμη) 12χρονο αγόρι και ένα κοριτσάκι έμειναν ορφανά.

Δύο νέοι γονείς που εμβολιάσθηκαν με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 άφησαν πίσω τους ένα 12χρονο αγοράκι και ένα κορτσάκι ορφανά!

Μετά τον turbo καρκίνο του εμβολιασθέντος Αλέξανδρου Νικολαίδη στα 46 της χρόνια έφυγε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς και η σύζυγός του πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Την είδηση γνωστοποίησε η ρουμανική ομοσπονδία βόλεϊ με ανάρτηση της στο Facebook, προκαλώντας σοκ σε όλο τον χώρο του βόλεϊ.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου αποτέλεσε μία τεράστια μορφή για το βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Η πρώην αθλήτρια φόρεσε την πράσινη φανέλα από 2003 μέχρι το 2010.

Η Ντουμιτρέσκου γεννήθηκε στην πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι πριν έρθει στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια, ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Είχε παντρευτεί με τον αείμνηστο Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Kαθώς η ίδια η Pfizer ομολογεί το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μάλιστα εντός του Ευρωκοινοβουλίου περιηγηθήκαμε με ενδιαφέρον το προφίλ του ήρωα αθλητή Αλέξανδρου Νικολαίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφού πάλεψε γενναία με τον καρκίνο.

Χωρίς να έχουμε διευκρινίσει εάν ο ίδιος έλαβε τα εμβόλια COVID-19 oι δημόσιες παρεμβάσεις του ήταν σαφώς υπέρ του εμβολιασμού ακολουθώντας τη γραμμή του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να μας ζητήσει να αποκτήσουμε “κουλτούρα εμβολιασμού” με τα εμβόλια COVID-19.

πηγη

Back to top button