breaking newsΕλλάδα

Εκτροπή και έκτροπα.. Στη Θεσσαλονίκη όχλος προπηλάκισε 2 τρανσέξουαλ. Γύρος θριάμβου Κασσελάκη που είπε όπως ο Νετανιάχου ”είμαστε στο φως”. Τον εμφανίζουν ως το νέο Λαμπράκη που ο ”Γκοτζαμάνης” θα τον σκότωνε με λοστό… ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ. BINTEO

Εκτροπή και έκτροπα.. Στη Θεσσαλονίκη όχλος προπηλάκισε 2 τρανσέξουαλ. Γύρος θριάμβου Κασσελάκη κοινώς σπέκουλα που είπε όπως ο Νετανιάχου ”είμαστε στο φως”..Αλλά αυτός επαγγέλεται σεξουαλικό μεσσιανισμό.. Τον εμφανίζουν ως το νέο Λαμπράκη που ο ”Γκοτζαμάνης” θα τον σκότωνε με λοστό στη συγκέντρωση-καταγγελία που έγινε πριν λίγο και πάλι στην Αριστοτέλους .. ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ. Οδηγούμαστε στο χάος και στο διχασμό…

Λέγεται ότι 4 κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά κατά του Ζελενσκιοειδούς ”ηγέτη” Μπερλουσκονικού τύπου Τσιτσιολίνου της αμερικανο- ”αριστεράς” αλλά παρενέβη αστυνομικό όργανο και διασώθηκε.. Η ηρωοποίηση του δεν έχει όρια πάση θυσία πρέπει ν΄ανέβουν οι μετοχές του.. Το παρακράτος έπιασε δουλειά…

Ελεγχόμενοι ”εμφύλιοι”.. αυτή θα είναι η συνταγή εκτόνωσης των μαζών από εδώ και πέρα όσο οι μεγάλοι ανενόχλητοι δια περιπάτου θα υλοποιούν τις ληστρικές αντιλαικές και αντιεθνικές πολιτικές τους και θα καταπίνουν ως κεραίας αφομοιωτικά κατακτητικά με κατοχική διάθεση τα μικρότερα έθνη…Έστησαν εσωτερικά θέματα ατζέντας για αντιπερισπασμό για απασχόληση του πλήθους …… για να διαβούν οι Μήδοι..απρόσκοπτα..

Διχασμός.. Στη Θεσσαλονίκη όχλος επιτέθηκε σε 2 τρανσέξουαλ…

Από το Σύνταγμα όπου προχθές Ισραηλινοί οπαδοί άφησαν ημιθανή υποστηρικτική της Παλαιστίνης ως την Αριστοτέλους και τις τρανσομαχίες…..

Η πλατεία μεταβάλλεται σε αρένα, η αγορά από χώρος δημόσιας διαβούλευσης σε πεδίο ξακαθαρίσματος λογαριασμών..

Στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους χθες 200 άτομα τα περισσότερα ανήλικοι προπηλάκισαν 2 άτομα τρανσέξουαλ που φυγαδεύθηκαν από παρακείμενο εστιατόριο.. Κινήθηκαν εναντίον τους με ύβρεις και πέταξαν μπουκάλια.. Η κοινωνία στη Δύση είναι διχασμένη οδηγείται σε μικρούς εμφύλιους.. θα επικρατήσει το χάος..

Ελεύθερα αφέθησαν τα έντεκα ανήλικα άτομα που συνελήφθησαν χθες για την επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, εναντίον δύο τρανς ατόμων.

Είχαν οδηγηθεί νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, με προφορική εντολή του αφού τους παρέπεμψε σε δίκη, στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Συνελήφθησαν μαζί με δέκα ακόμα ενήλικες όταν κλήθηκε η αστυνομία για να επέμβει όταν προπηλακίστηκαν δύο τρανς άτομα από δεκάδες παρευρισκόμενους στην πλατεία.

Ολα ξεκίνησαν στις 22:30, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στα δύο άτομα, ηλικίας 21 ετών, τα οποία βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους. Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, μπήκαν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής.

Λίγο μετά, συγκεντρώθηκαν άτομα έξω από το εν λόγω κατάστημα και συνέχισαν να προπηλακίζουν τα τρανς άτομα. Μάλιστα, όταν εξήλθαν από το κατάστημα, οι δράστες πέταξαν και μπουκάλια προς το μέρος τους, χωρίς ευτυχώς να σημειώνεται κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες προχώρησαν σε 25 προσαγωγές υπόπτων. Από τους προσαχθέντες οι 21 συνελήφθησαν, εκ των οποίων, οι 11 ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι. Στο σύνολο των συλληφθέντων οι 12 είναι αλλοδαποί.

Οι εννέα ενήλικες συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σε όλους τους συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση κατά συρροή, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ενώ σε δύο εκ των ανηλίκων απαγγέλθηκε επιπλέον κατηγορία για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Η αγελοποίηση και ο κατευθυνόμενος επιτιθέμενος όχλος είναι πρακτικές αντιδραστικές σκοταδιστικές και επικίνδυνες από όπου κι αν προέρχονται…. Δηλώνουν απαιδευσία, εξαχρείωση αξεστιλίκι βία φανατισμό…αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιώνουν τη θέση της άλλης πλευράς που επαγγέλεται επίσης τον εξανδραποδισμό της νεολαίας το τέλος της αξιοπρέπειας του αυτοσεβασμού της ηθικής τη νομοθετική μοντελοποίηση της οργανωμένης διαστροφικότητας..

Η πλατεία μεταβάλλεται σε αρένα, η αγορά από χώρος δημόσιας διαβούλευσης σε πεδίο ξακαθαρίσματος λογαριασμών

Μια εποχή όπου όχι μόνο η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία αλλά ούτε πλέον και η ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμιά αξία….

Άλλος ψευδομεσσίας ο Κασσελάκης ”είμαστε (σ)το φως” σεξουαλικός μεσσιανισμός καθαρόαιμος σεκταρισμός…..

dimpenews.com

Back to top button