Διεθνή

Θηριοδαμαστές σαδομαζοχιστές ”μοναχοί” μαστιγώνουν με ζωστήρα γυναίκα! Ο εσωτερικός εχθρός και η 5η φάλαγγα στην Εκκλησία… ΒΙΝΤΕΟ

Ο εσωτερικός εχθρός και η 5η φάλαγγα στην Εκκλησία…αποκαλύφθηκε με τον πιο ελεεινό και τρισάθλιο τρόπο.. Εικόνες πρωτοφανούς διασυρμού της Εκκλησίας της Ορθοδοξίας του μοναχισμού…Aπερίγραπτη νοσηρότητα.. Θηριοδαμαστές σαδομαζοχιστές ο ”Νεκτάριος” Γεωργίου και κάποιοι από τους μοναχούς του. Με το ζωνάρι βασανίζουν γυναίκα την χτυπούν αυτή πέφτει κάτω και φεύγει εμφανώς χωλαίνοντας από τη μονή. Μόνο που δεν τη λιθοβόλησαν….

Τη γυναίκα αυτή όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες την είχαν για ”δουλικό” στη μονή στην υπηρεσία της μάνας του ψευδοηγούμενου..Με τη μαμά μόναζε ο αθεόφοβος ο μη απογαλακτισμένος αλλά τα όργια όργια. Νέο στιλ μοναχισμού ο μαμόθρεφτος μοναχισμός.. ο πατερούλης μαμάκιας.. Παράνοια..με βιτσιές πετούν έξω από τη μονή την υπηρέτρια … Βίντεο τον δείχνει μαζί με άλλους ”αρχιμανδρίτες” να ωρύονται σε παροξυστική υστερία και να απαιτούν από τη γυναίκα να εγκαταλείψει τον χώρο όλα αυτά διαδραματίζονται στον προαύλιο χώρο της μονής. Ωρύονται σε έξαλλη κατάσταση.. Έκανε και εξορκισμούς ο σατανισμένος.. έβαζε ή έβγαζε δαιμόνια…

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Μονή Αββακούμ, στην Κύπρο, δείχνει έναν μοναχό σ΄έξαλλη κατάσταση να χτυπά γυναίκα με ζωνάρι, στο προαύλιο.

Πρόκειται για τη μονή στο Φτερικούδι, μοναχοί της οποίας εμπλέκονται στην υπόθεση των οικονομικών και ροζ σκανδάλων που εξακολουθεί να σείει συθέμελα την Εκκλησία Κύπρου.

Τα πλάνα δείχνουν το εξωτερικό της εκκλησίας όπου διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, σε σημείο υστερίας, με μια γυναίκα η οποία ήταν εθελόντρια και πιθανόν, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Sigmatv που έκανε την αποκάλυψη του βίντεο, να ασκούσε χρέη καθαρίστριας.

Η γυναίκα ζητά επανειλημμένα από τον μοναχό να της επιτρέψει να μπει για να πάρει κάτι που άφησε μέσα, με τον ίδιο να φωνασκεί και να την διώχνει από τον χώρο.

Εκείνη προσπαθούσε να τους δώσει κάτι (σ.σ. ίσως κλειδιά) και αυτοί αρνούνταν. Οι αρχιμανδρίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του επίμαχου στιγμιότυπου ωρύονται, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέφτει στο έδαφος.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο μοναχός που χτυπά με το ζωνάρι του τη γυναίκα, με τέτοια μανία που η ζώνη έσπασε και έφυγε το μεταλλικό κομμάτι….

Κακοποίηση γυναίκας…άσκηση σωματικής βίας χειρίστου είδους.. ακόμη φέρουν ράσα αυτοί οι κακοποιοί; Aν αυτά έκαναν στο εξωτερικό χώρο στο φως της μέρας μέσα τι γινόταν; Kαι όλα αυτά για να βλέπουν οι κάμερες.. τυχαίο απλές συμπτώσεις.. όχι δεν είναι πράκτορας θέλει το καλό της Εκκλησίας Κύπρου ο θηριοδαμαστής με το μαστίγιο....

Το μαστίγιο του Χριστού το ξέρει;; Μήπως θυμάται γιατί πήρε μαστίγιο ο Χριστός και ποιούς εκδίωξε από το ναό του κάτι προικοθήρες αγύρτες της Νύμφης Χριστού που είναι η Εκκλησία.. σαν αυτόν… τα λεφτά ήταν πολλά αυτός πουλήθηκε σε πιο καλή τιμή και από τον Ιούδα…1.000.000 ευρώ πάνω του χώρια οι λογαριασμοί και οι επενδύσεις σε ακίνητα και πόσα έβγαλε σε μαύρες σακούλες..

μαστίγιο έδωσες μαστίγιο θα λάβεις…..

dimpenews.com

Back to top button