Διεθνή

Ουκρανός ήταν ο καπετάνιος του πλοίου Dali που έριξε τη γέφυρα στη Βαλτιμόρη! ΤΡΟΜΟΣ

Ουκρανός ήταν ο πλοίαρχος του πλοίου που σκόρπισε τον τρόμο στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ όταν το πλοίο Νταλί στόχευσε τα ξημερώματα πυλώνα της γέφυρας που κατέρρευσε συμπαρασύροντας μια σειρά οχημάτων στο βυθό. Στοιχεία από το balticshipping.com. Ο καπετάνιος του πλοίου Dali που χτύπησε τη γέφυρα Francis Scott Key στη Βαλτιμόρη ήταν Ουκρανός. Είναι ένα φορτηγό πλοίο μήκους 290 μέτρων με χωρητικότητα 10.000 εμπορευματοκιβωτίων. Η περίπου 2,6 χιλιόμετρα (1,6 μίλια) της γέφυρας της Βαλτιμόρης κατέρρευσε την Τρίτη όταν το ”Νταλί” έπεσε πάνω της, προκαλώντας μια σειρά από οχήματα να πέσουν στον ποταμό Patapsco. Τουλάχιστον επτά άνθρωποι αναζητούνται με δύο διασωθέντες, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσαν αξιωματούχοι την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου πριν από τα ξημερώματα. Σύμφωνα με άλλες πηγές αγνοούνται 20 άτομα.

Μάλλον ο καπετάνιος είχε αναλάβει 3/3/24 δηλ. με το που ανέλαβε το έριξε όχι έξω το καράβι αλλά πάνω σε υπεργέφυρα ……προκάλεσε τον τρόμο

Αν ήταν Ρώσος θα είχε συλληφθεί για τρομοκρατική ενέργεια.. Σκηνή βγαλμένη από καταστροφολογικό σενάριο του Χόλιγουντ.. η απόλυτη φρίκη εφιάλτης.

dimpenews.com

Back to top button