Διεθνή

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου λέει πως επίκειται πλήρη κατάληψη της Κύπρου από Τουρκία και καλεί Ελλάδα να μην αφήσει την Κύπρο έρμαιο της Τουρκίας!

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προειδοποιεί ότι επίκειται πλήρη κατάληψη της Κύπρου από την Τουρκία και καλεί την Ελλάδα να μην αφήσει την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας.

(σσ Είναι βάσιμοι οι φόβοι του και ακόμη περισσότερο αφού ειδήμονες γεωστρατηγικοί αλλά και πολιτικοί από Κύπρο και Ελλάδα διαβλέπουν μια τέτοια εξέλιξη αλλά στην πιο διευρυμένη της μορφή όπου θα στοχευθεί και η Ελλάδα εννοείται η νησιωτική χώρα..

Δένδιας: αν γίνει πόλεμος με Τουρκία θα είμαστε μόνοι.. χωρίς Γαλλία, ΗΠΑ… Κ Γρίβας: η Τουρκία ετοιμάζεται για παρατεταμένο και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ελλάδα!

Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής: ”είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος. Η Αθήνα για να διασώσει την τιμή των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει κάποια αποστολή «ΝΙΚΗ» αλλά το νησί θα χαθεί!”

Γιάννης Βαληνάκης: Φρενίτιδα επαφών της Τουρκίαw στο Διπλωμ.φόρουμ της Αττάλειας (Λαβρώφ+60 ΥΠΕΞ ), ο Φιντάν 3 φορές πρόσφατα με Μπλίνκεν, πίεση σε Γερμανία μέσω 🇬🇧για eurofighter ως ενδιάμεση λύση μέχρι το Kaan… Αποβλακωθήκαμε με Διακήρυξη Αθηνών+ τα ακόμη άοπλα F35 ή κινείται κανείς;)

Έκανε έκκληση προς την ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνισμό γενικότερα να μην αφήσουν την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας αναφέρουν δημοσιεύματα.

Είναι πολύ φανερά τα σχέδια των Τούρκων που ζητούν όχι εμπέδωση των τετελεσμένων, αλλά πλήρη κατάληψη της Κύπρου, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, σε δηλώσεις του μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Μαχαιρά.

Παράλληλα έκανε έκκληση προς την ελληνική Κυβέρνηση και τον Ελληνισμό γενικότερα να μην αφήσουν την Κύπρο έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας, σημειώνοντας πως “αν πέσει το τελευταίο αυτό προπύργιο του Ελληνισμού θα αρχίσει η αποδόμηση ολόκληρης της Ελλάδας”.

«Εξήντα επτά χρόνια από την ηρωική θυσία του, χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε σήμερα να παραδειγματιστούμε από τον ηρωισμό του. Γιατί σήμερα κινδυνεύουμε περισσότερο από τότε. Είναι πολύ φανερά τα σχέδια των Τούρκων που ζητούν όχι εμπέδωση των τετελεσμένων, αλλά πλήρη κατάληψη της Κύπρου. Θέλουμε να πάρουμε θάρρος από το θάρρος του, ηρωισμό από τον ηρωισμό του, και να μπορέσουμε να ματαιώσουμε τους στόχους των Τούρκων», ανέφερε.

Και πρέπει, συνέχισε ο Αρχιεπίσκοπος, «να αγωνιστούμε πάση θυσία όλος ο Ελληνισμός μαζί, και αυτή την στιγμή από την θέση μου ως προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου κάνω έκκληση και προς τον Ελληνισμό ολόκληρο, προς την ελληνική Κυβέρνηση, να μην εγκαταλείψουν την Κύπρο , να μην την αφήσουν έρμαιο στα χέρια της Τουρκίας».

«Μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον τουρκικό επεκτατισμό, γιατί αν πέσει το τελευταίο αυτό προπύργιο του Ελληνισμού θα αρχίσει η αποδόμηση ολόκληρης της Ελλάδας», κατέληξε.

Η Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής για μια κόμη φορά λέει αλήθεια: ”Θα πληρώσωμε πολύ ακριβά αυτούς τους εναγκαλισμούς. Οι αναγνωρίσεις του κράτους στα τούρτζικα θα πέφτουν βροχή!”

Εδώ βρίσκεται το λογισμικό σφάλμα στην πνευματόσφαιρα…..

dimpenews.com

Back to top button