Διεθνή

”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του”

”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” ο ιδιόρρυθμος σχεσιακός δικαιωματισμός επιβάλλεται και ως γκεμπελίστικος γλωσσικός ιδιωματισμός…

”Ο σύζυγος του” o κωδικός που γκρέμισε ένα έθνος... Πέρασε κι αυτό ”ο σύζυγός του” ”ο σύζυγός του”.. Η σουργελοποίηση και η σουρεαλιοποίηση μας δεν έχει όρια ο ευτελισμός των όρων των εννοιών των θεσμών η βάναυση κακοποίηση της γλώσσας μας.. Πότε άλλοτε στην ελληνική γλώσσα γλώσσα χιλιετηρίδων υπάρχει αντίστοιχη έννοια όρος… Ποτέ.. Αυτή η καινοτομία είναι τομή με τον πολιτισμό μας. Είναι η απόλυτη καφρίλα και ο εκβαρβαρισμός ενός λαού, η ανοχή μας ο εκχυδαισμός μας…..Ο ”νομικός πολιτισμός” δεν υφίσταται πλέον είναι εμπαιγμός και γελοιοποίηση κάθε έννοιας δικαίου και νομιμότητας ..Αποτελεί πρόκληση στη κοινή λογική και στο περί δικαίου αίσθημα. Είναι μια εξαπάτηση και μια στρεψόδικη σοφιστεία..

Το λένε έτσι το λένε αλλιώς το λένε μελιστάλαχτα οι φυλλάδες, το απαγγέλουν με ύφος στομφώδες και πομπώδες οι εξαγορασμένες παλλακίδες του αγοραίου θεάματος του Life style…”ο σύζυγός του”

Η προστυχοποίηση της δημόσιας σφαίρας δεν έχει όρια η ξετσιπωσιά έχει καταλάβει τα πάντα…

Το σύνδρομο κατωτερότητας έναντι της Δύσης η ανάγκη μας πάση θυσία να συμβαδίσουμε μας κάνει να θυσιάσουμε ως συλλογικότητα και το τελευταίο ίχνος πολιτισμικής και οντολογικής αξιοπρέπειας.

Ο βασιλιάς είναι τσίτσιδος και ο γελωτοποιός φέρει μόνο τα κουδούνια ……

”Ο σύζυγος του” ….”Ο Αγών του” η άνοδος και η πτώση του Δ άιχ.….

Ave Σύζυγε του, οι υπήκοοι σε χαιρετούν, Ave Καίσαρ της Ελλάδαςμε φύλο συκής δολάριο.. εύγε Καίσαρ εύγε Αύγουστε

dimpenews.com

Back to top button