breaking newsΕλλάδα

Παύλος Ασλανίδης: «Μόνο στο μπάζωμα και στο σβήσιμο των ονομάτων ήταν γρήγοροι – Δεν έχουν ανθρώπινες αξίες τους νοιάζει μόνο το χρήμα»

 

«Μου δώσανε χαρά τα παιδιά, οι φοιτητές που ξαναπήγαν στο Σύνταγμα κι έγραψαν τα ονόματα των νεκρών στα Τέμπη. Χάρηκα γιατί είδα ξανά γραμμένο το όνομα του γιου μου του Δημήτρη μπροστά στη Βουλή να ζητά δικαίωση». Ο Παύλος Ασλανίδης είναι από τους συγγενείς θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών που σήκωσαν τη μεγάλη πέτρα του αγώνα για δικαιοσύνη. Εργαζόμενος στο ειδικό πρόγραμμα για τους άνω των 55 ετών στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, ο κ. Ασλανίδης λέει στην «Εφ.Συν.» ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να πάει στα Τέμπη και σε μνημόσυνο αν δεν δικαιωθεί ο γιος του, ο 26χρονος Δημήτρης, ο μεγαλύτερος από τα τρία αγόρια του (οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 19 και 21 ετών). Κατέβηκε στην Αθήνα για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας και μας μίλησε την επομένη των μεγάλων συγκεντρώσεων…

«Ημουν στο Σύνταγμα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη δύναμη που πήρα από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και από όλους αυτούς που μας αγκαλιάζανε και μας δίναν θάρρος και κουράγιο. Αλλά και αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή τη βεβηλώσανε. Το βράδυ πήγαν και σβήσανε τα ονόματα των νεκρών. Οι άνθρωποι αυτοί δεν αντέχουν να φαίνεται ούτε ίχνος από αυτό το έγκλημα. Επιπλέον, τι να πω για τη βαρβαρότητα που πήγαν και πέταξαν τα υπολείμματα των παιδιών μας στο Κουλούρι. Δεν μας σέβονται καθόλου και όσο περνά ο καιρός, κάθε μέρα που περνά, μας βρίζουνε όλο και περισσότερο με τη συμπεριφορά τους. Εμείς ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις. Λέω σε όλους ότι πρέπει τώρα να προστατεύσουν τα δικά τους παιδιά. Εχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι αυτοί που έκαναν το έγκλημα στα παιδιά μας δεν θα σταματήσουν εδώ, αυτοί κινούνται μόνο για το χρήμα. Αυτοί που μας κυβερνούν δεν έχουν ανθρώπινες αξίες…»

Back to top button