Διεθνή

Προειδοποιητικά πυρά της Ρωσίας κατά πολιτικής Μητσοτάκη στο Ουκρανικό. Στα 150 μ έκρηξη .. Ο Μακρόν είπε θα στείλει στρατεύματα και τελικά έστειλε το Κυριάκο ως εθελοντή;;

Προειδοποιητικά πυρά της Ρωσίας κατά πολιτικής Μητσοτάκη στο Ουκρανικό. Στα 150 μ έκρηξη .. H Ρωσία το πέρασε το μήνυμα και είναι σαφές.. Ο Μακρόν είπε θα στείλει στρατεύματα και τελικά έστειλε το Κυριάκο ως εθελοντή;; To τρίγωνο Μακρόν Ζελένσκι Μητσοτάκης στα καλύτερα του…

Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου σε δήλωση που δημοσιεύει το protothema.gr αναφέρει ότι η έκρηξη στην Οδησσό σημειώθηκε «στα 150 μέτρα» από την ελληνική αποστολή, αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι «είμαστε όλοι καλά».

«Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής» λένε με τη σειρά τους κυβερνητικές πηγές.

Κατά κάποιες αναφορές η έκρηξη ή οι εκρήξεις συνδέονται με επιθέσεις drone που έπληξαν σημείο κοντά στο οποίο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Ουκρανός πρόεδρος επρόκειτο να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Μητσοτάκης στις κοινές δηλώσεις που ακολούθησαν λέγοντας: «Μας έκαναν μια ξενάγηση στο λιμάνι […] Όταν ακούσαμε κάποιες σειρήνες και λίγο μετά όταν πηγαίναμε στα αυτοκίνητά μας ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη. Για μας είναι η καλύτερη υπενθύμιση ότι εδώ γίνεται πραγματικός πόλεμος. Κάθε μέρα. Ο οποίος δεν επηρεάζει μόνο το μέτωπο».

«Ευχαριστώ για υποδοχή εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον βομβαρδισμό κατά αστικών συγκροτημάτων. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες της Ρωσίας που οδηγεί στο θάνατο αμάχους μικρά παιδιά ακόμα και βρέφη», είπε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επιλεκτική ευαισθησία… για Γάζα με 10.000 παιδιά νεκρά και χιλιάδες άλλα κάτω από τα ερείπια κουβέντα ήπιε το αμίλητο νερό για Γενοκτονία..Για τα παιδιά του Ντονμπάς που σκοτώνονται καθημερινά από το 2014 ως σήμερα από ουκρανικές βόμβες επίσης μιλιά..

«Είμαι διπλά συγκινημένος που βρίσκομαι στην πόλη μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού. Η φιλική εταιρεία άναψε τις φλόγες της εθνικής ανεξαρτησίας με το σύνθημα ελευθερία ή θάνατος», τόνισε.

Εσύ να δούμε τι φωτιές θ΄ανάψεις καλό το ξέπλυμα πατριωτισμού….

όμως η Οδησσός είναι παράλληλα και το παγκόσμιο κέντρο του Σιωνισμού υπάρχει κι άλλη σημειολογία της πόλης..

Η Οδησσός όπου γράφτηκε η ιστορία για τον ελληνισμό ήταν ρώσικη είναι ρώσικη και είναι θέμα χρόνου να ξαναγίνει είναι παραποίηση της ελληνικής ιστορίας ο αναθεωρητισμός για μια ανύπαρκτη Ουκρανική Οδησσό που συνέβαλε στην Ελληνική Επανάσταση… Παιχνίδι εντυπώσεων..

Mήπως και ο Καποδίστριας ήταν ΥΠΕΞ της ανύπαρκτης Ουκρανίας;

Ο Ζελένσκι είπε θα υπογραφεί αμυντική συμφωνία με Ελλάδα… ωραία πάμε για φούντο αλά Ουκρανικά …ερειπιώνας..

Ο Κυριάκος βιάζεται να πάει στον πόλεμο όπως ο Κασσελάκης στο στρατό .. ο καιρός για ήρωες πλησιάζει μην ποδοπατούνται …

Ο Μακρόν είπε θα στείλει στρατεύματα και τελικά έστειλε το Κυριάκο ως εθελοντή;;

ως το καλό στρατιώτη Σβέικ του Ουκρανικού ανάμεσα σε βόμβες και ομοβροντία εκρήξεων και πυραύλων;; H σκηνοθεσία είναι Χόλιγουντ τα εφέ πολύ δυνατά και ο Κυριάκος πάει για βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου σε πολεμική ταινία..

ο ένας ηθοποιός δίπλα στον άλλον .. ο Ζελένσκι βρήκε ανταγωνιστή συναγωνιστή συμπρωταγωνιστή..

Πρώτο θέμα διεθνώς το φιάσκο επίσκεψης του Έλληνα ήρωα στην πρώτη γραμμή του Ουκρανικού μετώπου .. Συμπάσχουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες…και τον στηρίζουν…τον ηρωοποιούν .. η Ευρώπη έπιασε πάτο..

Ο Λαβρόφ είπε προχθές ότι η αποναζιστικοποίηση της Γερμανίας δεν έχει ολοκληρωθεί μήπως ολοκληρώθηκε ποτέ στην Ελλάδα;;;

dimpenews.com

Back to top button