Διεθνή

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!

Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία! O Χριστοδουλίδης θ΄αποδειχθεί ο μοιραίος Πασινιάν..

Ο Τούρκος Φιντάν λέει ότι η Κύπρος μετατράπηκε σε υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ.

Σήμερα, ένα νησί, ακριβώς απέναντι από τη Γάζα, στη μέση της Μεσογείου, έχει μετατραπεί σε υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ.

ΥΕΞ Τουρκίας Hakan Fidan τ. Διευθυντής ΜΙΤ:

Σήμερα, ένα νησί, ακριβώς απέναντι από τη Γάζα, στη μέση της Μεσογείου, έχει μετατραπεί σε υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ.

Αυτό το νησί εξακολουθεί να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό υπό το πρόσχημα ενός ανθρωπιστικού κόμβου για τους Γάζες.

Το Ισραήλ ως ήταν αναμενόμενο παγίδευσε τον ελληνισμό.. φέραμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα..

Η Τουρκία παίζει διπλό αν όχι 3πλό παιχνίδι.. Είναι το μεγαλύτερο σιωνιστικό κέντρο ως περιφερειακή δύναμη. Είναι η πολιτική βάση τόσο της Χαμάς που προβόκαρε άνοιξε κερκόπορτα για άλωση Γάζας όσο και του FSA της ψευδεπίγραφης συριακής τουρκόφιλης αντιπολίτευσης και κάθε συναφούς τρομοφράξιας που χρησιμοποιήθηκαν για διαμελισμό και εξασθένιση Συρίας προς όφελος κυρίως του Ισραήλ. όλο το συριακό είναι μια σύμπραξη Τουρκίας Ισραήλ χρησιμοποίησε η Τουρκία το σουνιτικό τόξο προς αποσταθεροποίηση Συρίας της μόνης γειτονικής αραβικής χώρας που ήταν αντίβαρο στο Ισραήλ. Και στη μοιρασιά πήρε και μέρος του Βορρά ως βορά.

dimpenews.com

Back to top button