breaking newsΕλλάδα

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ. Από τα ”Αδέσποτα κορμιά” των playboys της μονής Αββακούμ στο δύανδρο ζεύγος Τάιλερ και στη γυμνόστηθη σταυρωμένη Μαντόνα της Θεσσαλονίκης..

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ. Από τα ”Αδέσποτα κορμιά” των playboys της μονής Αββακούμ στο δύανδρο ζεύγος Τάιλερ ( όλα τα μεσημεριανά life style ασχολούνται με τον Κασσελάκη και τον σύζυγό του όπως τον αποκαλούν) και στη γυμνόστηθη σταυρωμένη Μαντόνα της Θεσσαλονίκης.. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ….

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ” ξεφώνιζαν τους ομοφυλόφιλους καλογέρους το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κι άλλες ευγενείς φυλλάδες.. Τον Τάιλερ πάντως τον αποκαλούν σύζυγο του Κασσελάκη με πάσα δόξα και τιμή και η κλίνη αμόλυντος.. 2 μέτρα και 2 σταθμά… να ειπωθεί κι αυτό γιατί περίσσεψε η υποκρισία..

Τη Βουλή που νομοθέτησε γάμο ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα δεν την έκραξαν ως όφειλαν ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ίδια γραμμή με κάποια θρησκευτικά σάιτ που αθώωσαν τον Αντώνη και τώρα ποιούν τη νήσσαν για τους εκατομμυριούχους ”μοναχούς” και μόνο που τους δεν τους εμφανίζουν ως τέρατα ηθικής.. Άλλος ο Νεκτάριος Κεφαλάς κι άλλος ο Νεκτάριος Γεωργίου...

Από τα ”Αδέσποτα κορμιά” των playboys της μονής Αββακούμ στο ανδρόδυνο ζεύγος Τάιλερ και στη γυμνόστηθη σταυρωμένη Μαντόνα της Θεσσαλονίκης..

αποι-εροποίηση αποχριστιανοποίηση βεβήλωση προστυχισμός χειρίστου είδους αναισχυντία ο σταυρός στο σφυρί όσο όσο.. όλα εμπόριο χρήμα ο Χριστός πουλάει γι αυτό τον πούλησαν μεσοτιμής...Η Παναγία δεν είναι Μπάρμπι να βγαίνει σε σειρές και σε διάφορες εκδοχές. Εμπορευματοποίηση του θείου.. Όλα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους..

Σάλο προκαλεί αφίσα του ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδας Ελένης Ψύκου, «Αδέσποτα Κορμιά», στην οποία απεικονίζεται σταυρωμένη μια ημίγυμνη έγκυος γυναίκα με πληγές στο σώμα της…..

Με επιστολή του προς τη γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όπου προβάλλεται το ντοκιμαντέρ, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ζητεί από την Ελίζ Ζαλαντό, να μην αναρτηθεί η αφίσα, διότι «είναι βαθύτατα προκλητική για το θρησκευτικό συναίσθημα των χριστιανών της πόλης» και μη χριστιανών με την ελαχιστότερη αισθητική αντίληψη και καλαισθησία.

Ένας διανοούμενος ακόμα και άθεος οφείλει να έχει την κατάλληλη παιδεία ώστε να σέβεται τη θρησκεία του καθενός και να μην προκαλεί.

Αν το έκαναν αυτό με την μενόρα θα τους πήγαιναν για εσχάτη προδοσία οι ελληνικές αρχές ... τελικά ο Έλληνας πολίτης «δεν έχει πού την κεφαλήν κλίνη»..είναι ανυπόστατος..

dimpenews.com

Back to top button