Διεθνή

Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι είναι σε πόλεμο με την Ουκρανία.. Αλλαγή ορολογίας αναβάθμιση επίθεσης.

Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι είναι σε πόλεμο με την Ουκρανία..Αλλαγή ορολογίας αναβάθμιση επίθεσης. κλιμάκωση.. Σημαίνει ότι η Ρωσία θα κηρύξει τώρα ολοκληρωτικό πόλεμο στον αντίπαλο; Σημαίνει ότι κηρύσσει πόλεμο και στη Δύση σύμμαχο της Ουκρανίας αφού στην ίδια δήλωση υπάρχει αναφορά στη συλλογική Δύση ως αντίπαλο στρατόπεδο; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά ..Η αξιολόγηση της κατάστασης από πλευράς Κρεμλίνου αναβαθμίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο.. πόλεμος!

Το Κρεμλίνο λέει για πρώτη φορά ότι η Ρωσία είναι «σε καθεστώς πολέμου» στην Ουκρανία για πρώτη φορά. Αλλαγή ρητορικής και φρασεολογίας που υποδηλώνει σαφώς και αναβάθμιση της πολεμικής σύρραξης.
Το Κρεμλίνο είπε ότι βρίσκεται σε «καθεστώς πολέμου» στην Ουκρανία—μια σημαντική κλιμάκωση στην επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη σύγκρουση, που τώρα διανύει τον τρίτο χρόνο της.

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου. Ναι, ξεκίνησε ως μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά μόλις αυτή η συμμορία σχηματίστηκε εκεί, όταν η συλλογική Δύση συμμετείχε στο πλευρό της Ουκρανίας, για εμάς έγινε ήδη πόλεμος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του σε εφημερίδα προσκείμενη στο Κρεμλίνο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. (AFP)

«Η Ρωσία δεν μπορεί να επιτρέψει την ύπαρξη στα σύνορά της ενός κράτους που έχει τεκμηριωμένη πρόθεση να χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε μεθόδους για να αφαιρέσει την Κριμαία από αυτήν, για να μην αναφέρουμε το έδαφος νέων περιοχών» πρόσθεσε ο Πεσκόφ..

Και για αρχή η Ρωσία έκαψε στην κυριολεξία το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό σταθμό της Ουκρανίας στο Δνείπερο.. Σταμάτησε η κυκλοφορία στο Δνείπερο

Υπάρχει μια πολύ πραγματική διαφορά μεταξύ «πόλεμου» και «SMO»

Υπάρχουν περισσότερες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας που ως τώρα δεν στόχευσαν οι Ρώσοι ούτε καν το πραγματικό φράγμα για να προκαλέσουν πλημμύρες.. στο εξής τίποτα στο απυρόβλητο..

dimpenews.com

Back to top button