Διεθνή

Υπ. Παιδείας Γερμανίας: ”οι δάσκαλοι να ετοιμάσουν τα παιδιά για πόλεμο.” Η Ρωσία διαρρέει προσομοίωση πυρηνικών χτυπημάτων σε Ευρώπη, ΗΠΑ. Κίνα: μαζί με τη Ρωσία θα πολεμήσουμε ΝΑΤΟ,ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Οι δάσκαλοι οφείλουν να προετοιμάσουν τους μαθητές για πόλεμο δηλώνει η Υπ. Παιδείας της Γερμανίας αναφέρει η Bild ενώ η Ρωσία διαρρέει προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης σ΄Ευρώπη και ΗΠΑ στην περίπτωση που δεχθεί πυρηνικό χτύπημα. H Κίνα είναι έτοιμη να επέμβει στρατιωτικά οπουδήποτε αν οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ αποφασίσουν να επιτεθούν στη Ρωσία », δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπ. Άμυνας Κίνας..

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών προβλέπουν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εξαπολύσει επίθεση στο ΝΑΤΟ από το 2026, αναφέρει το Business Insider. Η ανάλυση των γερμανικών υπηρεσιών πληροφοριών υποδηλώνει ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για μια πλήρη σύγκρουση με τη Δύση, όπως αποδεικνύεται από την αναδιοργάνωση του ρωσικού στρατού, τις μετακινήσεις στρατευμάτων, την ανάπτυξη πυραύλων στις δυτικές περιοχές και την αύξηση της παραγωγής όπλων στη Ρωσία.

.. Πάμε για ένα κομβικό σημείο μηδέν…

dimpenews.com

Back to top button