Διεθνή

3η Ομολογία των ακόλαστων της Αββακούμ …. στις πόσες ομολογίες καίγονται; ”Αναγνωρίζουν την ύπαρξη των βίντεο και την αυθεντικότητά τους”!!!!

3η Ομολογία των ακόλαστων της Αββακούμ …. στις πόσες ομολογίες καίγονται; ”Αναγνωρίζουν την ύπαρξη των βίντεο και την αυθεντικότητά τους”!!!!

3η ομολογία των ανομολόγητων ανοσιουργημάτων τους από τους ακόλαστους..στις πόσες ομολογίες καίγονται;

Kαι κάτι ακόμη παράδοξο. Πιο εύκολα οι αμόναχοι παραδέχονται τα όργια τους σε ιερό χώρο παρά οι οπαδοί τους και οι κρυπτο-υποστηρικτές τους…. ”αναγνωρίζουν την ύπαρξη των βίντεο και την αυθεντικότητά τους” μέσω επιστολής δικηγόρων τους.

.Θέλουν ωστόσο να εξαιρέσουν το επίμαχο βιντεοληπτικού υλικό λόγω διαδικαστικού κωλύματος.. Επί της ουσίας ομολογούν για 3η φορά κι εντελώς αβίαστα ότι εποίησαν τον Οίκο του Θεού πύργο του Ντε Σαντ…

3η ομολογία των ανομολόγητων ανοσιουργημάτων τους από τους ακόλαστους

η 1η ενυπόγραφη ομολογία στον Ταμασού

η 2η προφορική στον Αρχιεπίσκοπο όταν μίλησαν από κινητό το ίδιο το βράδυ των αποκαλύψεων ( αυτήκοος μάρτυρας της ομολογίας τους ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος)

3η σήμερα δια της επιστολής των δικηγόρων τους

”Φιλελεύθερος”: ”Όπως προκύπτει εμμέσως από την επιστολή, οι δύο μοναχοί αναγνωρίζουν την ύπαρξη των βίντεο και την αυθεντικότητά τους, αν και τα κρίνουν παράνομα και αποσπασματικά, οπόταν θεωρούν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στην υπό εξέλιξη έρευνα της ανακριτικής επιτροπής…..” Αυτά προκύπτουν από νέα επιστολή των δικηγόρων τους δια της οποίας ζητούν ν΄ακυρωθεί η όλη διαδικασία και να εκκινήσει από την αρχή δια του Αρχιεπίσκοπου. Υπεκφεύγουν και κωλυσιεργούν δια του διαδικαστικού…

”Φιλελεύθερος”: Σε επιστολή των δικηγόρων των δύο εν αργία μοναχών προς την ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου αναφέρεται, πως «στην υπό κρίσιν περίπτωση, τα επίμαχα παράνομα ληφθέντα αποδεικτικά μέσα, είναι βίντεο που προέρχονται από λήψεις των καμερών του κλειστού κυκλώματος παρακολουθήσεως της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ. Στην επιστολή αναφέρεται επίσης, οι σκηνές δεν προήλθαν από βιντεοκάμερα την οποίαν χειριζόταν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι σκιές δεν σβήνουν δεν πρέπει να μένουν σκιές…

dmpenews.com

Back to top button