Διεθνή

O ρωσικός στόλος μπήκε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης.. Προς ναυμαχία Ρωσίας και ΝΑΤΟ;

O ρωσικός στόλος εισήλθε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης.. Προς ναυμαχία Ρωσίας και ΝΑΤΟ;

Κίνδυνος θαλάσσιας σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, ο ρωσικός στόλος του Ειρηνικού εισήλθε στην Ερυθρά Θάλασσα και κατευθύνεται προς τις ακτές της Υεμένης όπου πολλά αμερικανικά και βρετανικά πλοία πραγματοποιούν πλήγματα κατά των Χούτι της Υεμένης.

Το ρωσικό ναυτικό εισέρχεται στη γεμάτη πολεμικά πλοία Ερυθρά Θάλασσα εν μέσω επιθέσεων των Χούτι αναφέρει το bloomberg…
Ρωσικά πολεμικά πλοία από τον στόλο του Ειρηνικού πέρασαν τα στενά Μπαμπ-ελ-Μαντέμπ και εισήλθαν στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, επιχειρώντας σε μια θαλάσσια περιοχή που μαστίζεται από επιθέσεις των Χούτι και γεμάτη με πλοία του πολεμικού ναυτικού.

Το απόσπασμα περιελάμβανε τον πυραυλικό καταδρομικό Varyag και τη φρεγάτα Marshal Shaposhnikov, ανέφερε η Tass την Πέμπτη, επικαλούμενη την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού, η οποία ανέφερε ότι τα πλοία εκτελούσαν «αποστολές στο πλαίσιο της θαλάσσιας εκστρατείας μεγάλης εμβέλειας». Ο τελικός προορισμός των πλοίων ήταν ασαφής από την αναφορά, όπως και ο λόγος που η Ρωσία έστειλε πλοία στην περιοχή.

Το ρωσικό ναυτικό εισέρχεται στη γεμάτη πολεμικά πλοία Ερυθρά Θάλασσα εν μέσω επιθέσεων των Χούτι..

Προς μια γενικότερη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή; To Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού: «Ο ισραηλινός στρατός θα εισέλθει στον Λίβανο μετά το τέλος της επιχείρησης Ράφα».

To Iσραήλ έκανε στοχευμένη επίθεση και πάλι στην πρωτεύουσα Συρίας τη Δαμασκό..

Δύο άμαχοι τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα μετά από ισραηλινή επίθεση που είχε στόχο ένα κτίριο κατοικιών στα προάστια της Δαμασκού.

Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA: «Γύρω στις 5:50 το απόγευμα σήμερα το απόγευμα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση του κατεχόμενου συριακού Γκολάν, με στόχο ένα κτίριο κατοικιών στα προάστια της Δαμασκού».

Η πηγή πρόσθεσε: «Η επίθεση προκάλεσε τραυματισμούς δύο αμάχων και υλικές απώλειες».

dimpenews.com

Back to top button