breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Απέτυχε η ψυχολογική επιχείρηση «κορωνοϊός»;

 

Κορωνοϊός: Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν ήμουν ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι η παλίρροια γυρίζει. Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι συμβαίνει. Επικαλούνται πολλές νίκες, στα δικαστήρια, στους δρόμους, με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το γεγονός ότι η ατζέντα δεν έχει στείλει ένα δεύτερο κύμα προπαγάνδας τρόμου και φόβου είναι επίσης μάλλον ενδεικτικό για αυτούς τους ανθρώπους. Πού είναι η επόμενη πανδημία; Τι συνέβη στη διαβολική ατελείωτη σειρά μεταλλάξεων του Covid, τι συνέβη στην ευλογιά της μαϊμούς; Τι συνέβη στην ασθένεια Χ;

του  Todd Hayen 

Ναι, όλα αυτά θα μπορούσαν ακόμη να συμβούν, αλλά φαίνεται ότι υπήρξαν περισσότερες λανθασμένες εκκινήσεις – εκκινήσεις που δεν οδήγησαν πουθενά. Αλλά αν είναι έτσι, θα πίστευε κανείς ότι δεν θα τα έβαζαν εκεί έξω μόνο και μόνο για να μην συνεχιστούν. Ήταν μάλλον περίεργο, σαν μια ηλεκτρική καταιγίδα που βλέπεις στον ορίζοντα με τις απειλητικές αστραπές της, αλλά ποτέ δεν πλησιάζει αρκετά ώστε να δικαιολογεί το κλείσιμο της πόρτας του κελαριού.

Τι λέτε για τα CBDCs; Και οι ψηφιακές ταυτότητες; Ακούτε πολλά γι’ αυτά, αλλά τίποτα που να συμβαίνει συγκεκριμένα για την εφαρμογή τους. Συμβαίνει σε άλλα μέρη; Στην Αυστραλία; Στη Γερμανία; Στο Ηνωμένο Βασίλειο; Φυσικά, λέγονται πολλά γι’ αυτό, στο YouTube και στα alt media. Πολλοί ομιλητές, αλλά πόσο άμεσο είναι; Στην πραγματικότητα, δεν θα σταθώ σε αυτό, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα αυτά έρχονται, αλλά έχει πληγωθεί ο δράκος; Έστω και λίγο; Έχει επιβραδυνθεί αυτή η πορεία προς τη λήθη;

Ίσως να μην υπάρχει καμία πληγή στο γενικό ζουρλομανδύα της παγκόσμιας κυριαρχίας από τους ηλίθιους που διεκδικούν την εξουσία. Αν και ακόμη και αυτός ο ιερός οργανισμός μπορεί να έχει υποστεί ζημιές από το κέλυφος. Μήπως το Νταβός δεν ήταν όλα όσα περίμεναν την περασμένη χρονιά; Δεν υπήρξε ένας αρκετά εμφανές μαστίγωμα από κάποιους ηγέτες της μικρής τους λέσχης; Τι λέτε για τον ΟΗΕ και το τσίρκο της “βιώσιμης ανάπτυξης”; Πώς πάει αυτό;

Τέλος πάντων, παρεκκλίνω. Παρόλο που η Ατζέντα για την υγεία του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών των έργων που αναφέρω, είναι όλα μέρος της, το Covid και οι πανδημίες γενικότερα, είναι τα συγκεκριμένα θέματα αυτού του άρθρου.

Δεν πιστεύω ούτε για ένα λεπτό σε αυτή τη συζήτηση περί νίκης στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι σαν τον καρκίνο, δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι νίκησες μέχρι να εξαφανιστούν ΟΛΑ, μέχρι και το τελευταίο ίχνος τους. Ωραίες είναι οι υφέσεις, αλλά αν έχεις ακόμα καρκίνο κάπου στο σώμα σου, είναι μόνο ένα τάιμ-άουτ. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι παρόμοιο. Ακόμα κι αν ένα κύτταρο επιβίωνε, θα άρχιζε να πολλαπλασιάζεται ξανά και δεν θα σταματούσε μέχρι να γίνει μεγάλο και αγκάθινο και να φτύνει όλα τα σκουπίδια που είναι γνωστό ότι φτύνει αυτό το τέρας. Οπότε, δεν το πιστεύω… αλλά…

Είναι δυνατόν να κερδήθηκε τουλάχιστον μια μάχη; Ίσως, αλλά το ότι αποσύρθηκαν τα στρατεύματα δεν σημαίνει ότι δεν κατέλαβαν την πόλη και δεν πήραν ουσιαστικά αυτό για το οποίο εισέβαλαν. Μπορεί να εξακολουθώ να λέω ότι είναι μια πιθανότητα.Θέλω να πω, τι ήθελαν ως συνέπεια της εκστρατείας τους με το Covid; Ήθελαν 100% συμμόρφωση, με δισεκατομμύρια πρόβατα να τους υποκλίνονται;

Μήπως ήθελαν τον καθένα μας κλειδωμένο στο δικό του μικρό κλουβί, αλά 1984, τον καθένα μας σε ένα άθλιο διαμέρισμα με μόνο μια γιγαντιαία τηλεόραση στη μέση του, ώστε ο Μεγάλος Αδελφός να μπορεί να μας φλυαρεί όλη μέρα; Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε όντως η ψυχολογική επιχείρηση απέτυχε, γιατί δεν το κατάφεραν αυτό – τουλάχιστον όχι ακόμα.

Τι γίνεται όμως αν κατάλαβαν αυτό: μια τοξική ένεση που εγχέεται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και θα σκοτώσει αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους σε διάστημα περίπου 20 ετών; Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ένεση θα καταστήσει άλλα αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους στείρους.

Κάντε τα μαθηματικά εδώ: πόσοι άνθρωποι θα πρέπει να στειρωθούν σε 20 χρόνια για να μειωθεί ο πληθυσμός παγκοσμίως κατά 1 δισεκατομμύριο; 2 δισεκατομμύρια; Τι άλλες καταστροφές θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια επιδρομή θανάτου; Ποια ανείπωτη φρίκη θα μας ξεπεράσει; Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο και η δική μου. Σκεφτείτε ζόμπι εδώ, σκεφτείτε άψυχα φαντάσματα, σκεφτείτε ανθρώπους χωρίς ενσυναίσθηση, σκεφτείτε χαμένη ανθρωπότητα.

Και αυτές είναι μόνο οι φυσικές συνέπειες. Τι γίνεται με την ψυχολογική επιτυχία που είχαν με την εκστρατεία Covid; Βέβαια, πολλοί συμμετέχοντες τους αγνόησαν την σημαία τους όσον αφορά περισσότερες αναμνηστικές δόσεις και αγνόησαν περισσότερες απειλές ότι θα χάσουν τη δουλειά τους λόγω της αντίστασης στο εμβόλιο.

Βέβαια, τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί στον Καναδά ότι ο επιφανής ηγέτης εδώ έκανε ένα ατόπημα με την απερίσκεπτη ψήφιση του Νόμου περί Έκτακτης Ανάγκης, με αποτέλεσμα να καταφθάνουν αγωγές στα δικαστήρια. Σημαίνουν όλα αυτά ότι κανείς δεν έπεσε θύμα της ψυχολογικής επιχείρησης; Ότι κανείς δεν επηρεάστηκε ψυχικά από τα λουκέτα, τις μάσκες, το κλείσιμο των σχολείων, των εκκλησιών και άλλων ιδρυμάτων; Μήπως αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε αναρρώσει από το τραύμα αυτών των τριών ετών και ότι διανοητικά και συναισθηματικά είμαστε απλά πίσω στο μηδέν – και πάλι φυσιολογικοί;

Αν κάποιος που διαβάζει αυτό το κείμενο γνωρίζει κάτι για την ύπνωση, πιθανότατα καταλαβαίνει τι είναι η υπνωτική υποβολή. Είναι αληθινή, φίλοι μου. Αυτό που έχει αλλάξει υποσυνείδητα στο ασυνείδητο μυαλό μας θα μπορούσε να είναι αρκετά τρομερό. Προγραμματιζόμαστε για καλύτερη απόδοση σε μελλοντικά έργα που μας επιφυλάσσει η Ατζέντα.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που διαβάζουν αυτό το κείμενο είναι ασφαλείς από αυτή την πλύση εγκεφάλου (ελπίζουμε), επειδή κλείσαμε τα μάτια μας κατά τη διάρκεια της θανατηφόρας καταιγίδας μετεωριτών που προκάλεσε η ατζέντα του φόβου (δείτε την ταινία The Day of the Triffids για να καταλάβετε αυτή την αναφορά!)

Αλλά εκείνοι εκεί έξω που πιάστηκαν μέσα σε αυτό και ήπιαν το Kool-Aid με την καθυστερημένη αντίδραση – είναι όλοι σαν αδρανείς κατάσκοποι από τον Ψυχρό Πόλεμο, που σύντομα θα επανενεργοποιηθούν σε κάποια μελλοντική ημερομηνία για να συνεχίσουν να συμμορφώνονται με τις εντολές των TPTB (=Οι Δυνάμεις που κυβερνούν απο τα παρασκήνια που κινούν τις πολιτικές μαριονέτες τους παγκοσμίως). Πάλι τα ίδια.

Υποτίθεται ότι διασκεδάζω με την πιθανότητα ότι η ψυχολογική επιχείρηση του Covid απέτυχε, όχι ότι προτείνω στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγάλη επιτυχία της. Συγγνώμη. Λοιπόν, ίσως δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελαν να πάει. Φαίνεται ότι υπήρχε πολύ περισσότερη βενζίνη στο ντεπόζιτο και ότι θα μπορούσαν να το προωθήσουν λίγο περισσότερο απ’ ό,τι έκαναν. Τα πήγαιναν αρκετά καλά, αλλά απλά ξεφούσκωσαν. Ίσως περίμεναν ότι θα έκαναν περισσότεροι άνθρωποι τα εμβόλια, ίσως αυτό να ήταν μια απογοήτευση.
Σίγουρα έμοιαζαν σαν να ήθελαν να πετύχουν όλο το “enchilada” με όλο το “ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστείτε!!!”. Ίσως δέχτηκαν πολύ μεγάλη αντίδραση από εμάς τους “ψείρες”. Εμφανίστηκαν πολύ γρήγορα πολλά θυμωμένα σκουλήκια. Και οι ψείρες που ήταν ήδη στη σκηνή, οι οποίες δεν είχαν εκπλαγεί με όλες αυτές τις ανοησίες εξαρχής, απλώς γίνονταν όλο και πιο δυνατές. Βέβαια, δεν έπεσαν πολλά πρόβατα, αλλά μερικά έπεσαν.
Η καμπάνια προώθησης τους παραπαίει (κατά τη γνώμη μου, μόνο και μόνο επειδή κατέβασαν την ένταση ή την έκλεισαν τελείως).

Οπότε, ίσως όντως να τους “κόπηκε λίγο ο βήχας”. Ίσως μερικά βέλη να διαπέρασαν τη θωράκιση, και να έκαναν ένα ή δύο βήματα πίσω. Ίσως τους αιφνιδιάσαμε τους μπάσταρδους με την αποφασιστικότητα, την επιμονή, την εξυπνάδα και την άρνησή μας να παίξουμε το παιχνίδι.
Αλλά και πάλι, ίσως όχι.

Ο Todd Hayen είναι εγγεγραμμένος ψυχοθεραπευτής που ασκεί την πρακτική του στο Τορόντο του Οντάριο του Καναδά. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη βαθιά ψυχοθεραπεία και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές Συνείδησης. Ειδικεύεται στη Γιουνγκιανή, αρχετυπική, ψυχολογία. Ο Todd γράφει επίσης για το δικό του υποσύνδεσμο, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ

primenews.
Back to top button