Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Συναγερμός στο Παρίσι! Άγνωστος με εκρηκτικά και χειροβομβίδες εισέβαλε στο Προξενείο του Ιράν. Απειλεί ν΄ανατιναχθεί.. Από Προξενείο σε Προξενείο Δαμασκός-Παρίσι!! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ… χωρίς εκρηκτικά!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας εξοπλισμένος με ζώνη εκρηκτικών φέρεται να μπήκε στο ιρανικό προξενείο στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το BIS πηγαίνει εκεί. (Actu17)Απειλεί ν΄ανατιναχθεί.. Από Προξενείο σε Προξενείο Δαμασκός-Παρίσι!!

Παρουσιάσθηκε ”αυτοβούλως” στο Προξενείο με εκρηκτικά… και τέλος παραδόθηκε……… χωρίς εκρηκτικά

Το BIS επιθεωρεί το όχημα που χρησιμοποιήθηκε από τον ύποπτο
14:51
Η πρεσβεία των ΗΠΑ ζητά από τους υπηκόους της να «μείνουν μακριά»
14:44
Ο άνδρας συνελήφθη, η έρευνα συνεχίζεται δεν βρέθηκαν εκρηκτικά πάνω του

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ

Σύμφωνα με το Europe 1, το άτομο φορά ζώνη με εκρηκτικά. Στην περιοχή έχει διαμορφωθεί περίμετρος ασφαλείας. Επιχειρούν ειδικές δυνάμεις.. Άγνωστο αν έχει ομήρους..Σύμφωνα με αστυνομική πηγή στο Le Parisien ένας μάρτυρας ανέφερε ότι ένας άνδρας εμφανίστηκε στο ιρανικό προξενείο γύρω στις 11 π.μ. Τράβηξε το παλτό του αποκαλύπτοντας μια ζώνη με εκρηκτικά..

Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, ο άνδρας έβαλε σημαίες στο πάτωμα του προξενείου και είπε ότι ήθελε να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο για να εξακριβώσει αυτές τις δηλώσεις. Έχει αναπτυχθεί περίμετρος ασφαλείας και το αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού συμβουλεύει να αποφύγετε την περιοχή.

Παρίσι: Σε εξέλιξη η επέμβαση της αστυνομίας στο ιρανικό προξενείο για έναν άνδρα που πιστεύεται ότι είναι οπλισμένος με εκρηκτικά, αστυνομικοί της BRI βρίσκονται στο σημείο.

Συναγερμός βρίσκεται σε εξέλιξη στο ιρανικό προξενείο στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Ένας άνδρας που φέρεται να φορούσε ζώνη με εκρηκτικά μπήκε στο κτίριο.

Παρέμβαση της αστυνομίας βρίσκεται σήμερα Παρασκευή στις αρχές του απόγευμα στην πρεσβεία του Ιράν στο Παρίσι, στο 16ο διαμέρισμα, μετά την καταγγελία ενός άνδρα με μία ή περισσότερες χειροβομβίδες στη ζώνη του, ο οποίος φέρεται να μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στην rue Fresnel.

Έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας και αστυνομικοί της ταξιαρχίας έρευνας και επέμβασης (BRI) βρίσκονται επί τόπου, σύμφωνα με πληροφορίες του Actu17.

Το BRI κινητοποιήθηκε από τον Διευθυντή της Αστυνομίας του Παρισιού αυτήν την Παρασκευή, 19 Απριλίου για να παρέμβει στο ιρανικό προξενείο, αφού ένας ύποπτος άνδρας εθεάθη να μπαίνει στο κτίριο.

Αστυνομική επέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου στο ιρανικό προξενείο, που βρίσκεται στην rue Fresnel στο Παρίσι στο 16ο διαμέρισμα, μας λέει η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού. Γύρω στις 11 το πρωί, ένας ύποπτος άνδρας εθεάθη από μάρτυρα να μπαίνει στο προξενείο. Έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, η BRI (η ταξιαρχία έρευνας και επέμβασης) κινητοποιήθηκε από τον Αστυνομικό Νομάρχη του Παρισιού για να παρέμβει. (BFMTV)

Το γεγονός επέρχεται μετά από μια ακόμη βραδιά όξυνσης και έντασης στις ιρσαηλινο-ιρανικές σχέσεις και ενώ το ενδεχόμενο μιας άμεσης μεταξύ τους σύγκρουσης δεν έχει απομακρυνθεί. όλα ξεκίνησαν από ένα άλλο Ιρανικό Προξενείο αυτό της Δαμασκού που δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινό στρατό..

Παρίσι η πόλη των Ολυμπιακών του 2024..

dimpenews.com

Back to top button