Διεθνή

Ο Ειρηναίος είναι στο Φως ενώ οι διάδοχοί του βλασφημούν … το Άγιο Φως ! Εμφάνιση του Πατριάρχη Ειρηναίου!! Ο Ειρηναίος παρέδωσε Άγιον Φως…! ( επί του πνευματικού πιεστηρίου)

Ο Ειρηναίος είναι στο Φως! Πίσω του κάτι σαν τούνελ σαν στοά πίσω του το σκοτάδι και αυτός αγέρωχος με τη λευκή γενειάδα και το ακόμη πιο λευκασμένο από την άσκηση την ταπείνωση και το βασανιστήριο πρόσωπο είναι στο φως ατενίζει το Φως του Χριστού βγήκε στο θείο ξέφωτο φωτολουσμένος κι απολαμβάνει τη θεία χάρη.. αυτό είδε νοερά ο ”αόμματος”( επί του πνευματικού πιεστηρίου)

O Έγκλειστος Πατριάρχης είναι στο Φως… την ώρα που οι διάδοχοι του βλασφημούν το Άγιο Φως..και δεν υπάρχει ουδείς να τους μαζέψει…

Έζησε έγκλειστος στο σκοτάδι .. βγήκε στο Φως …. έζησε παραγκωνισμένος στη σκιά .. βγήκε στο Φως..

Yπεραμύνθηκε το Άγιο Φως.. βγήκε στο ΦΩΣ..

Ο Ειρηναίος είναι στο Φως ενώ οι διάδοχοί του βλασφημούν … το Άγιο Φως ! Εμφάνιση του Πατριάρχη Ειρηναίου!!

Ο Ειρηναίος παρέδωσε Άγιον Φως…

Κορυφαία η δήλωση του για αυθεντικότητα αφής Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο που έκανε ενώ ήταν εν ζωή:

«Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι ,δεν ξέρω αν τα είπαν η πως τα είπαν, εγώ εκείνο που ξέρω είναι αυτό που έζησα όσες φορές με αξίωσε ο Θεός να τελέσω την Ακολουθία του Αγίου Φωτός. Εισερχόμουν στον Πανάγιο Τάφο, προσευχόμουν γονατιστός κρατώντας τις δέσμες των λαμπάδων που, όπως και το καντήλι, άναβαν μόνα τους, ποτέ δεν έψαξα το «πως» και το «γιατί», ζούσα το Γεγονός και το θαύμα της Αναστάσεως του Κυρίου με φόβο Θεού και δέος όπως όλοι οι παλιοί και σύγχρονοι γνήσιοι Αγιοταφίτες Πατέρες και κάθε πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.»

Πάσχα του Ειρηναίου Πάσχα ….

δεύτε λάβετε Φως εκ του ανεσπέρου Φωτός …δεύτε λάβετε Φως εκ του Εγκλείστου Πατριάρχου Ειρηναίου..

Χριστός Ανέστη Αγιοταφίτη Έγκλειστε…..

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος ζούσε το θαύμα του Αγίου Φωτός όπως ο ίδιος ομολόγησε. Ο νυν Ιεροσολύμων παρά τις αφύσικες δηλώσεις των περιπτεράδων Αρχιεπισκόπων του δεν έχει τοποθετηθεί… δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του ακόμη! Αφήνει να δυσφημείται ο Πανάγιος Τάφος, το Άγιο Φως, ο Χριστός τα Ιεροσόλυμα !

Αθώος ο Αλικάκος … ένοχο το Άγιο Φως αποφάνθηκε ελληνικό Δικαστήριο….”με αναπτήρα το ανάβει ο σκευοφύλακας”.. Οι πραγματικοί ένοχοι είναι οι 2 ά-Χριστοι Αρχιεπίσκοποι που εξύβρισαν τον Πανάγιο Τάφο ως περίπτερο.. Επιχειρείται η απόλυτη αποδόμηση της Ορθοδοξίας…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

Η Πατερική Θεολογία του Φωτός καταρρίπτει το νεοθεολογικό ρομαντισμό του Aρχιπολέμιου του Αγίου Φωτός Αρχιεπίσκοπου Γεράσων Θεοφάνη! Δεν αμφισβητεί μόνο το Άγιο Φως αλλά αμφισβητεί και τον ίδιο το ”Χριστό ως Φως”. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ειρηναίος παρέδωσε Άγιον Φως…

Μεταθανάτια εμφάνιση του Πατριάρχη Ειρηναίου Ιεροσολύμων του Εγκλείστου: Πάρε αυτά για…. (επί του πνευματικού πιεστηρίου)

Πόλεμος και .. Ειρηναίος! ΒΙΝΤΕΟ (2)

Πόλεμος και .. Ειρηναίος! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ειρηναίος παρέδωσε Άγιον Φως…

Πάσχα του Ειρηναίου Πάσχα ….

dimpenews.com

Back to top button