Διεθνή

Ο Κασσελάκης λέει το ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ… ΣΥΝΤΡΟΦΕ…!!

Ο Κασσελάκης λέει το ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…!! Καλή μετάνοια σύντροφε και σύζυγε του Τάιλερ…

O Aπελπιδοφόρος του έδωσε ανάθεσε να διαβάσει το πιστεύω στη θ λειτουργία Δοξολογία στις ΗΠΑ για επέτειο 25ης Μαρτίου.. Η Ελληνική Επανάσταση δεν ήταν σεξουαλική επανάσταση..

Ο Απελπιδοφόρος ουσιαστικά ευλόγησε τον γάμο του με τον Τάιλερ..

Να προσευχηθεί όσο θέλει ο Στέφανος να πέσει στα γόνατα σαν τη μετανοημένη Μαγδαληνή δικαίωμα του αν το αισθάνεται αλλά το να του ανατίθεται ο πιο προβεβλημένος ρόλος για λαικό εντός τελετουργίας ιεροπραξίας αυτό είναι συγχωροχάρτι και από την άλλη ανοίγει το δρόμο για χειροτονία καθ’ ομολογίαν ομοφυλόφιλων ιερέων στα πρότυπα προτεσταντισμού αγγλικανισμού… Μετά τον εξαμερικανισμό της Αριστεράς δια του προσώπου του επιχειρείται κι εξαμερικανισμός ευτελισμός της Ορθοδοξίας Εκκλησίας..

Ο Κασσελάκης επιχειρεί ν’ αναβαπτιστεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ... λέει ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης πρόβλεψε ότι θα γινόταν ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ .. έγινε όντως διαβόητος και περιβόητος αλλά όχι για την οσιότητα του βίου του...

Οι άγιοι άλλα λένε άλλα εννοούν παίζει πολύ και η αλληγορία.. αν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο για την αφεντιά του.. Ή δεν έχει συναίσθηση των πράξεων και των λεγομένων του ή μας δουλεύει κανονικότατα..

Ο ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη θυμίζει ΠΑΣΟΚ με Ανδρέα στο Ωνάσιο και Μιμή να λύνει και να δένει με τους Ρασπούτιν…

ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ …. ΚΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ….

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…! που επιγραμματικά αποδίδεται σε 2 στίχους του Σεφέρη δεν ξέρω κάνατε Σεφέρη στο Αμερικάνικο σχολειό;

”Με τι καρδιά, με τι πνοή, τι πόθους και τι πάθος πήραμε τη ζωή μας· λάθος! κι αλλάξαμε ζωή

Αλλά όταν ως άντρας προς άντρα παντρεύεσαι άντρα

και σε χειροκροτεί το κόμμα σου, σε επικροτούν τα ΜΜΕ, σε συγχαίρουν οι γονείς σου, σε αποδέχεται σε προωθεί και σε προβάλει η Εκκλησία, έκανες και στην κόλαση των ΗΠΑ καμιά 20ετία δεν θέλει και πολύ να κάνεις το άσπρο μαύρο.

ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΌ ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΒΛΑΨΕΣ

πάντα το καλό έχει μεγαλύτερη δυναμική από το κακό γι αυτό και πάντα υπερισχύει..

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…!

( υγ.. 1. και κάτι άλλο που ίσως δεν το ξέρεις ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης είναι ο Άγιος των μεγάλων αμαρτωλών, του πείσμονα αμαρτωλού του ασώτου του πιο πείσμονα

2.αυτό που κυρίως σου προσάπτεται δεν είναι το προσωπικό πάθος όσο ότι πρωτοστάτησες σαν δημόσιο πολιτικό πρόσωπο να βγει εκπληρωθεί η προφητεία του Ελύτη «Χρόνους πολλούς μετά την Αμαρτία που την είπανε Αρετή μέσα στις εκκλησίες και την ευλόγησαν» το πέτυχες στην Αμερική προχθές και βέβαια προηγουμένως ήσουν το νο1 για να γίνει νόμος του Άνομου Κράτους η Αμαρτία ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΩΣ ΓΑΜΟΣ )

dimpenews.com

Back to top button