Διεθνή

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο μεσσιανιστής Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Ben Gvir! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Itamar Ben Gvir, o πρωτεργάτης του μεσσιανισμού τραυματίστηκε από την ανατροπή του οχήματός του ενώ έφευγε εσπευσμένα από σημείο επίθεσης με μαχαίρι από την κατεχόμενη Ράμλα. Είχε πάει για να επιληφθεί του επεισοδίου..

Υπάρχουν αναφορές ότι είναι ως και σε κρίσιμη κατάσταση..Τραυματίστηκαν επίσης η κόρη του και ο σωματοφύλακάς του..Όλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι έχει ελαφρά ή μέτριας σοβαρότητας τραύματα.. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το καθεστώς υγείας του ακραίου υπουργού..

Το περιφερειακό μέσο ενημέρωσης The Cradle γράφει ότι «ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir έχει νοσηλευτεί μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου του στη Ramla ενώ έφευγε από τη σκηνή μιας επίθεσης με μαχαίρι».

Ο ανταποκριτής του Axios, Μπαράκ Ραβίντ, επιβεβαιώνει επίσης ότι ο υπουργός του υπουργικού συμβουλίου βρισκόταν σε κυβερνητικό αυτοκίνητο το οποίο είχε ατύχημα και αναποδογύρισε.

Ο Ben Gvir φέρεται να έχει τραυματιστεί και οι εικόνες και τα πλάνα από τη σκηνή δείχνουν αυτό που φαίνεται να είναι ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι «σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητό του είχε περάσει κόκκινο πριν το ατύχημα».

dimpenews.com

Back to top button