breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δημήτρης Σταρόβας-Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Ήταν λάτρης των εμβολίων COVID-19 και του Σωτήρη Τσιόδρα

 

Σοβαρή περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. O γνωστός μουσικός υποβάλλεται σε εξετάσεις.

By Jacob Klaus

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως δεν περνάει μέρα που ανώνυμοι και επώνυμοι εμβολιασθέντες με τα “ασφαλή και αποτελεσματικά” είτε να χάνουν τη ζωή τους, είτε να παθαίνουν εγκεφαλικά, ανακοπές, turbo καρκίνους. Φυσικά επιστήμονες όπως ο καθηγητής Γεροτζιάφας και ο κτηνίατρος CEO της Pfizer Βourla δεν στρέφουν καν το βλέμμα τους προς το μέρος τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας τώρα είχε εκφράσει και τον θαυμαστό του για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα του οποίου οι δυστοπικές εξαφανίσεις και οι σποραδικές εμφανίσεις, σε φίλια ΜΜΕ και “προστατευμένο” περιβάλλον, αποτελούν πλέον χαρακτηριστικό της επιστημονικής του “δράσης-απόδρασης”.

Την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και του εμβολιασμού κατά της Covid-19, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε αναφερθεί σχετικά σε συνέντευξη του: «Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, “δεν υπάρχει κορονοϊός”. Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία.

-Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

kourdistoportocali.

Back to top button