Διεθνή

Η Προεδρία της Συρίας ανακοινώνει ότι η Asmaa al-Assad πάσχει από λευχαιμία και υποβάλλεται σε θεραπεία!

Η σύζυγος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Ελ Άσαντ, Άσμα Ελ Άσαντ, η Asma El-Assad πάσχει από λευχαιμία, ανακοινώνει σήμερα 21/5/24 η συριακή προεδρία.

To πρακτορείο SANA αναφέρει : ”Η Προεδρία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας ανακοινώνει ότι η Πρώτη Κυρία Asmaa al-Assad πάσχει από λευχαιμία και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Η Προεδρία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά την εμφάνιση πολλών κλινικών συμπτωμάτων και σημείων, ακολουθούμενων από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων και εξετάσεων, η Πρώτη Κυρία, Asmaa al-Assad, πάσχει από λευχαιμία.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της ότι η Πρώτη Κυρία θα υποβληθεί σε ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας που απαιτεί συνθήκες απομόνωσης με ταυτόχρονη τήρηση της κατάλληλης κοινωνικής απόστασης.

Ως εκ τούτου, η Πρώτη Κυρία θα απέχει από την άμεση εργασία και τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στο πλαίσιο του σχεδίου θεραπείας.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας διευκρίνισε ότι η κ. Asmaa al-Assad θα περάσει αυτή τη φάση θεραπείας με κάθε θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στον Θεό”

Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Συρίας ανάβουν ήδη κεριά για τη βελτίωση της υγείας της..όπως στην περιοχή της Χάμα όπως δείχνει και η φωτογραφία.

Ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός για τη Συρία καθώς τόσο η Συρία όσο και ο Λίβανος κήρυξαν τριήμερος πένθος για τον πρόεδρο του Ιράν το Ραίσι καθώς το Ιράν είναι στρατηγικός σύμμαχος Συρίας στην περιοχή μαζί με τη Ρωσία ενώ υπερδυνάμεις όπως η Ινδία κήρυξαν εθνικό πένθος 1 ημέρας.

dimpenews.com

Back to top button