breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ιατροκτονία: Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας συνέβη την περίοδο του Covid μέσα στα νοσοκομεία!

Η Big Pharma, οι κυβερνήσεις και οι γιατροί σε όλο τον κόσμο, προσπαθούν να συγκαλύψουν τα εγκλήματα που διέπραξαν μέσα στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας, καθώς οι μαρτυρίες σε όλο τον κόσμο είναι πανομοιότυπες, που σημαίνει πως ακολουθήθηκε το ίδιο πρωτόκολλο με τις ίδιες εντολές.

Και καθώς πολλά απο αυτά τα στοιχεία βγαίνουν στη φόρα, οι άνθρωποι ξυπνούν απο το λήθαργο και βλέπουν τη σκληρή πραγματικότητα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν χάσει μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης του κοινού.

Όπως αναφέρει το thepeoplesvoice.tv: Τώρα έχουμε το καθήκον να αποκαλύψουμε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στα νοσοκομεία από την παγκόσμια ελίτ μέχρι να λογοδοτήσουν.

Η παγκόσμια ελίτ μας έχει προειδοποιήσει ότι σχεδιάζει να μειώσει τον πληθυσμό στη γη και άρχισαν να το κάνουν με σύμμαχο την ιατρική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας.

Τα νοσοκομεία έκαναν «ακούσια ευθανασία» σε ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαριθμούσαν τους θανάτους τους ως «COVID-19» για να ενισχύσουν τον επίσημο αριθμό των νεκρών Covid, να τρομοκρατήσουν τις μάζες και να θέσουν τις βάσεις για την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid-19 .

Αυτό είναι σύμφωνα με τις ισχυρές μαρτυρίες στενών συγγενών και καταγγελιών που έχουμε στην έρευνα για τον Covid-19 της Σκωτίας που βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα και τώρα που μιλάμε.

Στην ακούσια ευθανασία δόθηκε ένα θανατηφόρο πρωτόκολλο φαρμάκων που δίνεται στο τέλος της ζωής των ανθρώπων, όταν πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να σωθεί ο ασθενεις. Σε άλλες περιπτώσεις οι μαρτυρίες σε όλο τον κόσμο μιλούν για κακοποίηση ασθενών απο το ιατρικό προσωπικό, ή για περιπτώσεις που τους άφηναν νηστικούς και διψασμένους για μέρες.

Οι ιστορίες που έχουν ειπωθεί – από συγγενείς, παιδιά, κρατικούς υπαλλήλους και άλλους αυτόπτες μάρτυρες – είναι σπαραχτικές. Στις καταθέσεις μαρτύρων  – κατα χιλιάδες διαθέσιμες  στο διαδίκτυο περιγράφουν οι συγγενείς αυτό που πιστεύουν ότι ήταν δολοφονία που έγινε μετά απο εντολή απο την κυβέρνηση.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Jacqui Deevoy εξηγεί γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ώστε να λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι.

Τα τεράστια οικονομικά κίνητρα για τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, ώστε να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρες διαδικασίες που είχαν δοκιμαστεί προηγουμένως στην Κίνα, εξηγούν γιατί σχεδόν όλοι οι υποτιθέμενοι «θάνατοι από Covid» συνέβησαν μέσα στα νοσοκομεία και όχι έξω απο αυτά, όπως εξηγεί και ο Δρ Peter McCullough.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν ένα κοκτέιλ φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένης της μιδαζολάμης, η οποία τυχαίνει να είναι φάρμακο ευθανασίας στις ΗΠΑ.

Τα νοσοκομεία στη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιούσαν το Remdesivir για να σκοτώσουν τους ασθενείς τους, τα οποία ήταν πολύ γνωστά στους ιατρικούς κύκλους ότι είναι εντελώς ακατάλληλα για ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ακόμα και προ Covid, το Remdesivir είχε τη φήμη ότι σκοτώνει αντί για θεραπεύει. Ήταν τόσο θανατηφόρο, που κατα την διάρκεια του Covid πήρε το παρατσούκλι «Run Death Is Near» αφού άρχισε να σκοτώνει χιλιάδες ασθενείς με Covid στο νοσοκομείο.

Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι το Remdesivir θα σταματούσε τον Covid. Αντίθετα, διέκοψε τη λειτουργία των νεφρών και κατέστρεψε το συκώτι και άλλα όργανα. Μόλις έβαζαν αναπνευστήρες στους ασθενείς, ήξεραν ότι ο ασθενής θα πεθάνει.

Η νοσοκόμα Nicole Sirotek εργάστηκε στην πρώτη γραμμή του Covid στην πόλη της Νέας Υόρκης και συνέκρινε την εμπειρία της με τη ναζιστική Γερμανία και τους θαλάμους αερίων.

Ήταν δολοφονία και αυτοί οι συνένοχοι κυμαίνονται από ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που εκτελούσε εντολές, μέχρι κυβερνητικούς και υγειονομικούς αξιωματούχους που συσσώρευσαν μυστηριωδώς τεράστιες ποσότητες φαρμάκων ευθανασίας πριν από την πανδημία.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα συνένοχα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που έχουν σχολαστικά συγκαλύψει αυτά τα εγκλήματα, έχουν επίσης αίμα στα χέρια τους και πρέπει να ξέρουν πως εμείς δε θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το έγκλημα. Οπότε έστω και αργά πρέπει να βγάλουν αυτές τις πληροφορίες στο κοινό γιατί θα καταδικαστούν ως συνένοχοι!

 

 

Back to top button