breaking newsΔιεθνή

Ινδονησία: Υπάλληλος έπεσε όταν απομάκρυναν τη σκάλα από το αεροπλάνο

Δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο υπάλληλος

Απίστευτη γκάφα που μπορούσε να προκαλέσει και σοβαρό ατύχημα συνέβη σε αεροδρόμιο στην Ινδονησία καθώς υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας TransNusa έπεσε από το αεροσκάφος Airbus A320 καθώς δυο συνάδελφοί του απομάκρυναν την σκάλα χωρίς να τον ενημερώσουν.

Στο βίντεο φαίνονται δύο μέλη του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου να μετακινούν τη σκάλα. Στο κάδρο εμφανίζεται ο υπάλληλος, ο οποίος στέκεται δίπλα στην πόρτα του αεροσκάφους και κοιτάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Λίγο αργότερα και ενώ κάνει βήμα πίσω θεωρώντας ότι η σκάλα βρίσκεται ακόμη στη θέση της πέφτει στο κενό.

Παραβίασαν τους κανονισμούς ασφαλείας

Το περιστατικό προκάλεσε έρευνα ενώ οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν ότι θα ληφθούν μέτρα για να αποφευχθούν τέτοια ατυχήματα στο μέλλον, σύμφωνα με το Aviation.be.

Μετά την πτώση του ο υπάλληλος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση., Ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρά τραύματα σύμφωνα με ινδονησιακά ΜΜΕ.

Πάντως, ειδικοί κάνουν λόγο για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας, σύμφωνα με τους οποίους δεν επιτρέπεται η απομάκρυνση της σκάλας από αεροσκάφος όσο η πόρτα είναι ακόμη ανοικτή.

Prime News.

Back to top button