Διεθνή

Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!

Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπ. Πολέμου που του προσάπτει Σιωνισμό κι απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση!!!!

Ο προκάτοχος Πρωθυπουργός του Νετανιάχου ο σοσιαλιστής ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση του Νετανιάχου μεσσιανική κυβέρνηση που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται αντίχριστη αφού ο ψευδομεσσίας του θα είναι ο Αντίχριστος σύμφωνα με χριστιανική Εσχατολογία. Ο Λαπίντ μαζί με οικογένειες ομήρων, καλεί τον Benny Gantz και τον Gadi Eisenkot να εγκαταλείψουν αυτή τη «ρατσιστική και μεσσιανική κυβέρνηση».

Eίχε προηγηθεί δήλωση ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! από τον τ. Πρωθυπουργό του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου!

(σσ Και μόνο εμείς κάνουμε ότι δεν ξέρουμε για ποιόν δουλεύει ο Νετανιάχου.

Το λένε 2 τ. Πρωθυπουργοί η κυβέρνηση Νετανιάχου είναι μεσσιανική έχει μεσσιανιστές δουλεύει δηλ. να φέρει το Μεσσία Αντίχριστο.

Η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένοι υπουργοί της την υπερασπίζονται με πάθος...

Κωφεύει η Εκκλησία.. σιγή ασυρμάτου ιχθύος..

Μέχρι και οι Εβραίοι πολιτικοί πρώτης γραμμής καταγγέλουν μεσσιανικό σχέδιο έλευσης Αντίχριστου και Εκκλησία και Πολιτεία στην Ελλάδα τους καλύπτουν!!

Ήταν crash test και να έρθει θα τον ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ

.. Αποποιείται την εσχατολογία της την ώρα που είναι σ΄εξέλιξη ..

Επικίνδυνες Ημέρες )

Λαπίντ: «Καλώ από εδώ τον Benny et Gadi, φτάνει! Βγείτε από εκεί! Σταματήστε τις συνεντεύξεις τύπου, σταματήστε τα κενά τελεσίγραφα, φύγετε! Αν δεν είχατε θρονιαστεί εσείς στην κυβέρνηση, θα ήμασταν ήδη εμείς μετά την εποχή του Νετανιάχου και του Μπεν Γκβίρ. Το γεγονός ότι ο Νετανιάχου είναι ακόμα στην εξουσία είναι δική σας ευθύνη», είπε ο Γιαίρ Λαπίντ ( σσ καλώντας ουσιαστικά ηγέτες κομμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην κυβέρνηση συνασπισμού του Νετανιάχου να τον ρίξουν να τον εγκαταλείψουν και του χρεώνει και ιστορική ευθύνη που τον στήριξαν ).

«Ο Νετανιάχου συνεχίζει με τα κόλπα του. Ποιον κοροϊδεύει; Τους Μαχητές μας. Τις οικογένειές τους», διακήρυξε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης με τους διαδηλωτές του Καπλάν., «Έχουν χάσει τον έλεγχο. 1.500 νεκροί και δολοφονημένοι, ο Βορράς συντρίφθηκε ( σσ εννοεί το βορρά που συνορεύει με Λίβανο και δέχεται επιθέσεις από Χεζμπολά με αποτέλεσμα να τον εκκενώσουν κατά χιλιάδες οι Ισραηλινοί έποικοι), η οικονομία καταρρέει εν ονόματι σας. Είναι πάνω στα κεφάλια τους, φταίνε. Κανείς δεν θα με πείσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Κανείς δεν θα με πείσει ότι αυτή η φρικτή, ρατσιστική, μεσσιανική κυβέρνηση είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτό το κράτος στους πολίτες του». (Ισραηλινή τηλεόραση i24news).

Αυτή η εξέλιξη επέρχεται καθώς σήμερα μετά τη χθεσινή μακάβρια ανακάλυψη πτωμάτων 3 ομήρων στη Ράφα βρέθηκε σήμερα η σωρός και 4ου ομήρου. Ο Νετανιάχου είπε ψέματα φέρνει πίσω μόνο φέρετρα, φέρετρα ομήρων και στρατιωτών.. μετά από τόση αιματοχυσία..

Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπουργό Πολέμου του Ισραήλ Benny Gantz, τον επικεφαλή του κόμματος Εθνικής Ενότητας. Κάλεσε σήμερα το Νετανιάχου ”να επιλέξει μεταξύ του σιωνισμού και του κυνισμού” κι απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση στις 8 Ιουνίου αν δεν ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις. Άρα του προσάπτει σιωνιστική επιρροή ..

Το μέλος του Ισραηλινού Πολεμικού Υπουργικού Συμβουλίου, Μπένι Γκαντζ, δίνει τελεσίγραφο στον Νετανιάχου και λέει ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εάν το υπουργικό συμβούλιο δεν εγκρίνει μια στρατηγική για τον πόλεμο στη Γάζα έως τις 8 Ιουνίου.

Το σχέδιο που καταθέτει ο Γκανζ: «Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με έξι στόχους:

την επιστροφή των ομήρων μας, τη διάλυση της Χαμάς και την αποστρατιωτικοποίηση της Λωρίδας, τη δημιουργία μιας εναλλακτικής κυβέρνησης στη Γάζα, την επιστροφή των κατοίκων του βορρά έως την 1η Σεπτεμβρίου, την προώθηση της εξομάλυνσης και της υιοθέτησης του σχεδίου της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας»

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ….

dimpenews.com

Back to top button