breaking newsΕλλάδα

Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης σε ομιλία στο Ηράκλειο – Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να ακούσει τους δύο χαροκαμένους γονείς που τα παιδιά τους τα δολοφόνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη

 

Στο Ηράκλειο σε μία ξεχωριστή εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης που έχασαν κόρη και γιο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, παρουσίασαν τον αγώνα που δίνουν για τη δικαίωση των παιδιών τους.

Αυτή η εκδήλωση όπως δηκτικά σχολιάζει ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη, δεν βρήκε χώρο για να αναφερθεί στα κανάλια.

“Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό το ίδιο παντού σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη. Αντίθετα δείχνουν τους πολιτικούς των κομμάτων που όπου πάνε είναι τρεις και ο κούκος αλλά δεν πειράζει αρκεί να πέφτει η επιδότηση στα ΜΜΕ και όλα τα άλλα γίνονται”, αναφέρει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

“Χτες στο Ηράκλειο Κρήτης έγινε μια εκδήλωση για το #Τεμπη_έγκλημα και μίλησε η Καρυστιανού με τον Ασλανίδη
Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό το ίδιο παντού σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη.
Αντίθετα δείχνουν τους πολιτικούς των κομμάτων που όπου πάνε είναι τρεις και ο κούκος αλλά δεν πειράζει αρκεί να πέφτει η επιδότηση στα ΜΜΕ και όλα τα άλλα γίνονται .
Για εμένα δεν το συζητώ καν με βάλανε στον πάγο αφού πήραν αυτό που ήθελαν .
Εγώ αυτά τα μονοπάτια δεν τα ήξερα δεν τα ξέρω και ούτε θέλω να τα μάθω .
Εγώ θα πάω με την αλήθεια το φως και την προσμονή για την δίκη
Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους”.

karditsastakra.

Back to top button