breaking newsΕλλάδαθρησκεια

Ο Θεόφιλος έστειλε αντ΄αυτού τον Λατίνο πατριάρχη Ιεροσολύμων στη μαρτυρική ελληνορθόδοξη Μονή στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ

Ο Θεόφιλος έστειλε αντ΄αυτού τον Λατίνο πατριάρχη Ιεροσολύμων στην ελληνορθόδοξη Μονή στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα! Έχει και μπλακ χιούμορ..

.Ποιός είναι ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων ανύπαρκτος τον αντικαθιστά ο Λατίνος . .. Είναι η ιστορική μονή που βομβάρδισε η Τσαχάλ και σκότωσε δεκάδες Ορθοδόξους χριστιανούς..o Λατίνος βρήκε το δρόμο και πήγε ο καθ΄’ ύλην αρμόδιος συνάδελφός του ελληνορθόδοξος πατριάρχης άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

ΑΦΑΝΤΟΣ. Ο Τιβεριάδος Αλέξιος εξέθεσε τα παράπονα του στο Λατίνο πατριάρχη..

χύνεις το αίμα σου για την Ορθοδοξία και το καπηλεύεται ο Πάπας ..

Έζησα 10 χρόνια σε καθολική χώρα οι ναοί τους είναι μουσεία ψυγεία δεν υπάρχει Θεία Xάρις δεν υπάρχει τίποτα οι ιερείς τους δεν έχουν ιεροσύνη.. Αυτή την Εκκλησία θέλουμε αυτή την Ορθοδοξία την άχαρη δίχως Θεία Χάρη;;

Έχει δίκιο ο Λαβρόφ..

Λαβρόβ: Η Δύση θέλει να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ορθοδοξία..Ο Βαρθολομαίος υπάλληλος των ΗΠΑ .

Aς πήγαινε και ο Λατίνος για ηθική υποστήριξη μετά το Θεόφιλο ας πάγαιναν και οι δύο μαζί άλλα όχι να εκχωρεί και τους μάρτυρες στους καθολικούς να τους ανοίγει το δρόμο εκεί που χύθηκε φρέσκο αίμα νεομαρτύρων Ορθοδόξων ..Όχι να κάνει πολιτική με το αίμα νεομαρτύρων..

Πρωτοφανείς καταστάσεις στην εκκλησιαστική ιστορία ..

χύνεις το αίμα σου για την Ορθοδοξία και το καπηλεύεται ο Πάπας ..

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ..

H προδοσία έχει πολλά στάδια και πολλές φάσεις .. καρέ καρέ

Το θέμα δεν είναι γιατί πήγε ο Λατίνος ας πάει και όλη η οικουμένη το πρόβλημα είναι γιατί δεν πήγε ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Θεόφιλος ως όφειλε!!Θεόφιλος ως όφειλε!! Γιατί δίνουν προβάδισμα στο Βατικανό ακόμη και στους ιερούς τόπους και πάνω στους τάφους τόσων μαρτύρων ..

dimpenews.com

Back to top button