Διεθνή

Ο Πούτιν ξηλώνει το Σεργκέι Σοϊγκού από το Υπουργείο Άμυνας και φέρνει τον Αντρέι Μπελούσοφ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΙ!!

Ο Πούτιν ξηλώνει το Σοιγκού από το Υπουργείο Άμυνας και πρότεινε να διοριστεί ο Αντρέι Ρέμοβιτς Μπελούσοφ, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, στη θέση του Υπουργού Άμυνας. Καιρός ήταν.. του χαρίστηκε πολλάκις.. Το Σεργκέι Σοιγκού τον διόρισε ως Γραμματέα του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας αφού απαλλάχθηκε των καθηκόντων του από τη θέση αυτή ο Νικολάι Πατρούσεφ λόγω μετάθεσης σε άλλη θέση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε να διοριστεί ο Αντρέι Ρέμοβιτς Μπελούσοφ, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, στη θέση του Υπουργού Άμυνας.Eίναι δυνατός ο Αντρέι..

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι που προτείνει ο Πρόεδρος για τις θέσεις των προϊσταμένων ορισμένων υπουργείων αντιστοιχούν στα πρόσωπα που κατέχουν σήμερα τις θέσεις τους. Κρατάει το Λαβρόφ..

– Επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών – Vladimir Kolokoltsev.
– Επικεφαλής του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης – Alexander Kurenkov.
– Υπουργός Δικαιοσύνης – Konstantin
– Διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών – Σεργκέι Ναρίσκιν.
– Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας – Alexander Bortnikov.
– Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εθνοφρουράς – Βίκτορ Ζολότοφ.
– Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας – Ντμίτρι Κόχνεφ.

Οι γερουσιαστές θα πραγματοποιήσουν διαβουλεύσεις για τους υποψηφίους που προτείνει ο πρόεδρος στις συνεδριάσεις της επιτροπής στις 13 Μαΐου και σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 14 Μαΐου.

δεν μένει παρά ν΄αποτυπωθεί η αλλαγή στο κομβικό πόστο του Άμυνας και επί του πεδίου..

Λοιπόν, η Ρωσία έχει έναν νέο υπουργό Άμυνας – τον Αντρέι Ρέμοβιτς Μπελούσοφ.

Για την ακρίβεια, η πρόταση του Πούτιν έχει παρουσιαστεί για έγκριση, αλλά όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Είναι απλά διαδικαστικό ο Σοιγκού τελείωσε …

Ο Μπελούσοφ είναι ένας αρκετά σκληρός και αποτελεσματικός μάνατζερ που εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο, ξέρει να υπολογίζει και είναι ένα έμπιστο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν..

Ο Μπελούσοφ είναι το είδος του ανθρώπου που είχε πάντα τη δική του άποψη για πολλά πράγματα, ακόμα κι αν αυτή δεν ήταν δημοφιλής. Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Του Σοιγκού του χρυσώνει το χάπι ο Πεσκόφ. Ο Σόιγκου, στη θέση του Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θα είναι ταυτόχρονα αναπληρωτής του Πούτιν στη Στρατιωτική-Βιομηχανική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είπε ο Πεσκόφ.Ο σκληροπυρηνικός Gerasimov παραμένει επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου, δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές είπε ο Peskov..

Η αποχώρηση του Σόιγκου από τον υπουργό Άμυνας, έγινε μετά από 12 χρόνια. Ε δεν ήταν και Λαβρόφ

dimpenews.com

Back to top button