Διεθνή

Τελικά ο Χαμενεΐ του Ιράν υπερασπίστηκε την ιστορία μας. Σ΄ έκθεση βιβλίου πήρε ένα βιβλίο και είπε: “Αυτό το έγραψαν Έλληνες.. Περιγράφει την καταπίεση των Ελλήνων από τους Οθωμανούς Τούρκους…”

Τελικά ο Χαμενεΐ ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν υπερασπίστηκε την ιστορία μας. Σ΄ έκθεση βιβλίου πήρε ένα βιβλίο και είπε: “Αυτό το έγραψαν Έλληνες.. Περιγράφει την καταπίεση των Ελλήνων από τους Οθωμανούς Τούρκους…”

Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ του Ιράν, που επισκέφτηκε την Έκθεση Βιβλίου της Τεχεράνης, παίρνει ένα βιβλίο στα χέρια του και λέει “Αυτό είναι γραμμένο από Έλληνες εναντίον των Τούρκων… Περιγράφει πολύ δυνατά και όμορφα την καταπίεση των Ελλήνων από τους Οθωμανούς Τούρκους…”

Τελικά ο Χαμενεΐ του Ιράν υπερασπίστηκε την ιστορία μας όπως και η σιίτικη λιβανέζικη Χεζμπολά τα μοναστήρια μας και τα Ορθόδοξα χωριά και πόλεις σε Χάμα, Χομς περιφέρεια Δαμασκού..

ΑΥΤΟΠΤΕΣ: Στη Συρία ως και οι Ορθόδοξοι παπάδες μέχρι …και οι παπαδιές είναι με τη Χεζμπολά γιατί τους υπερασπίστηκε στον πόλεμο! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com

Back to top button