breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ημαθία> Η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα είχε κάνει δύο εμβόλια COVID-19 της Johnson & Johnson

 

Αυτή τη φορά η αλήθεια είναι το συμφέρον. Η αλήθεια είναι επιλογή ζωής. Σε ένα κόσμο με 72% εμβολιασθέντες με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 η μη απόκρυψη της αλήθειας είναι επιλογή ζωής. Ίσως η μοναδική επιλογή ζωής.

By Great Reset

Είτε κάποιος είναι μεγαλοεπιχειρηματίας που κάνει μπίζνες με την εκάστοτε κυβέρνηση, είτε μπράβος της νύχτας, είτε φουσκωτός των γηπέδων, είτε δημοσιογράφος, είτε δικηγόρος, είτε αστυνομικός, είτε πράκτορας της ΕΥΠ, είτε περιπτεράς, είτε επενδυτής, είτε δημόσιος υπάλληλος, είτε ιδιωτικός.

Κάθε οικογένειας και οι φίλοι της οικογένειας πρέπει να επιταχύνουν αυτή την αλήθεια που αφορά τις ζωές των ιδίων και των αγαπημένων τους.

Το γεγονός ότι η δημοσιογράφος του Mega Ρία Τσοχαντάρη (κεντρική photo) και συνεργάτης του Νίκου Ευαγγελάτου κάποια στιγμή στη ζωή της θα λάβει Βραβείο από το Ίδρυμα Μπότση- είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

Το Βραβείο θα της το απονείμει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου του μέλλοντος.

Η Ρία Καφαντάρη λοιπόν, ένα νέο κορίτσι όπως ήταν η 23χρονη Δάφνη Κουρκούτα από τη περιοχή της Βέροιας η οποία πέθανε ξαφνικά-όπως 33 εκατ. Αμερικανοί που έχουν επίσης πεθάνει ξαφνικά. Όπως επίσης και χιλιάδες εμβολιασμένοι Έλληνες με τα ασφαλή και αποτελεσματικά.

Η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη λοιπόν παρουσίασε στο Mega συνέντευξη με τους ταλαίπωρους γονείς της 23χρονης Δάφνης Κουρκούτα.

Στη συνέντευξη που προβλήθηκε δεν υπήρχαν διάλογοι, δεν υπήρχαν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Εμφανίστηκαν να μιλάνε μόνο οι γονείς του νεαρού κοριτσιού.

Η δημοσιογράφος Ρία Καφαντάρη με αυτή τη συνέντευξη έβαλε γερή υποψηφιότητα για το Βραβείο Μπότση.

Κι αυτό γιατί είτε δεν έκανε την αυτονόητη ερώτηση-έπειτα από οδηγίες του Νίκου Ευαγγελάτου- είτε σε περίπτωση που έκανε την αυτονόητη ερώτηση και έλαβε καταφατική απάντηση απλά έκανε μοντάζ στο κρίσιμο σημείο.

Η αυτονόητη ερώτηση στους γονείς ενός νέου κοριτσιού γεμάτο υγεία που δεν είχε πάρει ποτέ ασπιρίνη είναι μετά την εμβολιαστική εκστρατεία COVID-19 η εξής>

Είχε κάνει η κόρη σας τα εμβόλια COVID-19;

Αλλά βλέπετε αυτή είναι μια απαγορευμένη ερώτηση για κάποια από τα κανάλια λες και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά ή οι επιχειρηματίες που τους ανήκουν θα αποτελέσουν εξαίρεση εάν η ζωή τους συμπεριλάβει στο ποσοστό 7-10% των εμβολιασθέντων με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 που παρουσιάζουν βαριές παρενέργειες. Ένα ποσοστό που οι ειλικρινείς ειδικοί εκτιμούν ότι θα αυξηθεί με τη πάροδο του χρόνου.

Η Ρία Τσοχαντάρη λοιπόν έκρινε λογικό να μην υπάρχει κανένα σχετικό απόσπασμα που να αφορά τον εμβολιασμό της Δάφνης.

Από τη συνέντευξη των γονιών της Δάφνης μάθαμε τα εξής>

Η Δάφνη δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Σπαρακτικά είναι τα λόγια των γονιών της 23χρονης Δάφνης από την Ημαθία η οποία ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της, μιλώντας στο Mega και την Ρία Τσοχαντάρη για την εκπομπή Live News, αναζητούν απαντήσεις καθώς η κόρη τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. «Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ”έφυγε”. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», λέει αρχικά η μητέρα της.

Οι γονείς της περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει ο πατέρας της.

Τίποτα δεν έδειχνε πως μέσα σε λίγες ώρες, ξημερώματα Παρασκευής, το 23χρονο κορίτσι θα «έφευγε» τόσο αναπάντεχα. «Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ανοίξει ξανά τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπληρώνει ο πατέρας της.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ”πάλευε”, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της η οποία την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. «Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ”φύγει”. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.

Ωσπου έκανε δύο μονοδοσικά (!) εμβόλια της Johnson & Johnson!

Αντιγράφουμε την ακόλουθη ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη

ΟΧΙ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ !!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΘΛΙΨΗ !!!
ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ !!!
ΚΑΙ της 23χρονης Δάφνης ,
που πέθανε “ΞΑΦΝΙΚΑ” ,
χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!
“ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ” ,
έλεγαν συντετριμμένοι οι γονείς της Δάφνης.
Γιατί εγώ ,
ΝΑΙ ,
μπορεί να τα ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΛΑ ,
γιατί ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ !!!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ;;;
ΕΚΕΙ !!!
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !!!
Υ.Γ. Ε, θα ρωτήσω !
ΝΑΙ !
Μήπως είχε κάνει δύο δόσεις του …μονοδοσικού;
ΡΩΤΑΩ !
Γιατί ΑΥΤΟ μαθαίνω !
Λοιπόν…;
Δολοφόνοι…
Υ.Γ. Στον εισαγγελέα ΑΥΤΟΝ ήμουν σήμερα…
Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ…

 

 

kourdistoportocali

Back to top button