Διεθνή

Και πάλι το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό. 8 Σύροι στρατιώτες τραυματίες. Το Ισραήλ ξανά παίζει με τη φωτιά.

Και πάλι το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό. 8 Σύροι στρατιώτες τραυματίες. Το Ισραήλ ξανά παίζει με τη φωτιά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο SANA που επικαλείται Στρατιωτική πηγή: Γύρω στις 22:05 της 2/5/2024, ο Ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση σε θέση γύρω από τη Δαμασκό από την πλευρά του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ στρατιωτών και υλικές απώλειες.

Μια φερόμενη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε κτίριο που ανήκει στις συριακές δυνάμεις ασφαλείας στα περίχωρα της πρωτεύουσας Δαμασκού σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με πηγή ασφαλείας στο Reuters. Λιβανέζικα μέσα μιλούν για ένα τριώροφο κτίριο ανήκε σε υπηρεσίες ασφαλείας που επλήγη.

Ενώ η JP μεταδίδει πω 8 Σύροι τραυματίστηκαν στην πρώτη φερόμενη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή μετά την κλιμάκωση με το Ιράν.

Οκτώ Σύροι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε φερόμενες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που είχαν στόχο κτίριο στην περιοχή της Δαμασκού το βράδυ της Πέμπτης, οι πρώτες τέτοιες επιθέσεις που αναφέρθηκαν αφότου σκοτώθηκαν αρκετοί ανώτεροι διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) σε φερόμενη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με συριακές αναφορές, η αεροπορική επιδρομή την Πέμπτη είχε στόχο ένα κτίριο που χρησιμοποιούν οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας κοντά στη Najha, νότια της Δαμασκού.

dimpenews.com

Back to top button