breaking newsΕλλάδα

ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ KLΑUS SCHWAB ΑΠΟ TON ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 

 

Η είδηση “βόμβα”της χρονιάς για την αποχώρηση του εκτελεστικού προέδρου του Παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ, του WEF, Klaus Schwab, μετά από πρόσφατες δηλώσεις του, θεωρείται βέβαιο ότι ανοίγει στην όρεξη στον άριστο μαθητή του, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ιερή “βίβλο” του αρχιερέα Klaus Schwab, The Great Reset, (Μεγάλη επανεκκίνηση) την είδαμε σε περίοπτη θέση, επάνω στο γραφείο του σε πρώτο πλάνο στους δέκτες μας πανελλαδικά στην συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Ο Klaus Schwab-“Πατερούλης”, ο άνθρωπος(;) που δίδαξε, στην σχολή που δημιούργησε, πάμπολλους οπαδούς- κλώνους του, την μεθοδολογία της αντίστροφης πυραμίδας από επάνω προς τα κάτω, της Μεγάλης επανεκκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη, με άρχουσα εξουσία την Παγκόσμια Ελίτ.

Το σατανικό σχέδιο του υπέργηρου 86χρονου σήμερα, έχει ήδη εκτελεστεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι “πόλεμοι” των πολιτιστικών και πολιτισμικών αρχών, αξιών, εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητας των λαών, και η σαλαμοποίησή τους με λαθρομετακινήσεις, συνοθυλεύματος πληθυσμών, αφήνει ορατά τα ολέθρια επιδιωκόμενα αποτελέσματα . Ειδικά στο πειραματόζωο-Ελλάδα,

Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, με φανερή άσκηση, αντικοινωνικής πολιτικής, απώλεια της ελευθερίας του λαού, (όλων των μορφών) κατάργηση κεκτημένων δικαιωμάτων ετών (εργασιακά-ασφαλιστικά) περιορισμό κατ΄ ελάχιστο, της κοινωνικής πολιτικής του κράτους, με κατάργηση παροχής δημοσίων αγαθών υγείας, παιδείας, ενέργειας και ξεπούλημα αυτών και μεταφορά της διαχείρισης του δημόσιου πλούτου στα χέρια αλλότριων συμφερόντων, ιδιωτών -ελίτ, παράνομες απολύσεις και έξαρση της ανεργίας, επέφερε ως φυσικό επακόλουθο όλων την φτωχοποίηση των Ελλήνων, και την σαλαμοποίηση του κράτους, με έξαρση της βίας του εγκλήματος και την ανασφάλεια των απροστάτευτων από τις αρχές πολιτών, αστυνομίας και δικαιοσύνης στο αποκορύφωμα εν μέσω αδυναμίας επιβίωσής τους.

Σε αυτήν τη διαμορφωθείσα νέα κατάσταση του χάους αναφερόταν ο γκουρού- ιθύνων νους Klaus Schwab όταν πριν από μισό αιώνα περίπου είχε οραματιστεί την εφαρμογή της μεγάλης επανεκκίνησης. Και παρόλο που το WEF, δεν ασκεί επίσημη πολιτική εξουσία, ωστόσο είναι εκείνο το όργανο που επιλέγει τους αντιπροσώπους του και μέσω της εκλογής από τους πολίτες των κρατών νομιμοποιείται το ίδιο, αυτομάτως.

Και να που ήλθε η στιγμή και για την αντικατάσταση του Klaus Schwab.

Η υπερσυγκέντρωση των 500εκατομ. δολαρίων ετησίως επί δεκάδες χρόνια στο τιμόνι του WEF καθώς και η προχωρημένη ηλικία του, ίσως είναι οι λόγοι που αποφάσισε να παραδώσει την ενεργό σκυτάλη.

Τώρα λοιπόν ερμηνεύονται πολλά.

Να γιατί ο Μητσοτάκης “σφαζόταν” να επιδείξει ο καλύτερος μαθητής και εκτελεστής της Ατζέντας του “καθηγητή” Klaus.

Να γιατί, ακόμη και “κλεμμένες” αντιγραφές ιδεών της λάνσαρε ως δικής του επινόησης, όπως τα ιατρικά εμβολιαστικά -διαβατήρια για την “ελεύθερη” διακίνηση, των πολιτών, εντός της ΕΕ έτσι ώστε να παίρνει bonuς προς εξαργύρωση. Να πως ερμηνεύεται και η εμμονή του να διατηρεί “σφραγισμένη” την Ελληνική κοινωνία στο σπίτι.

Με απαγόρευση πρόσβασής της στα νοσοκομεία για άλλες ασθένειες εκτός covid την εποχή covid.

Mε μακρόχρονο αναίτιο κλείσιμο, μικρών καταστημάτων και εξοντωτικούς όρους, λειτουργίας τους, μέχρι τελικής, οικονομικής εξόντωσης της πλειοψηφίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα χρέη των οποίων διογκώθηκαν και σήμερα, μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες- δανειολήπτες, όταν το ιδιωτικό χρέος βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, βρίσκονται σε κατάσταση αυτοκτονίας.

Η δε εύλογη αδυναμία των πολιτών να ανταπεξέλθουν στις εξωτερικές συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που μας υπέβαλαν οι πολιτικές επιλογές Μητσοτάκη είχαν και επιπρόσθετες “τιμωρίες”, αφαίμαξης, την “αναίμακτη” διαχείριση, παράδοσης της λίστας των χρεών-οφειλετών στα χέρια των άγνωστων funds, με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες, με αποτέλεσμα, την αρπαγή των ακίνητων περιουσιών των Ελλήνων πολιτών μέσα από τα χέρια τους.

Συμπερασματικά, ο Μητσοτάκης σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Πρωθυπουργούς στην ΕΕ αλλά και στην υφήλιο, είναι εκείνος που επέδειξε ” διαγωγή κοσμιωτάτη, την πιο απάνθρωπη, στην πιο ανελέητη μορφή, την πιο καλύτερη εκδοχή της ατζέντας Schwab, την στιγμή που κατάφερε στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας-πειραματόζωο, να την φτωχοποιήσει στο ναδίρ:

Κατακόρυφη αύξηση δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, αφανισμό μεσαίας τάξης, διέλυσε όλους τους πυλώνες της οικονομίας, υποβάθμισε δημόσια παιδεία για ξεπούλημα σε ιδιώτες, διέλυσε ολοκληρωτικά το ασφαλιστικό σύστημα, την δημόσια υγεία, οδηγώντας στον θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας, εκχωρώντας κι αυτή σε ιδιώτες-ελίτ, κατήργησε κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα ετών, άφησε την ακρίβεια σε ενέργεια και τρόφιμα να “αλωνίζει” με την πείνα να θερίζει τους Έλληνες, και να ψάχνουν στα σκουπίδια, άδειασε την χώρα από τον στρατιωτικό της οπλισμό, εκατομμύρια πληρωμένα από τους Έλληνες πολίτες, δίχως να μας δώσει “λογαριασμό” αν τα χάρισε, εάν τα πούλησε (για όλα είναι ικανός), ή εάν τα δάνεισε, ανερυθρίαστα ταυτίστηκε με συγκεκριμένα συμφέροντα Ολιγαρχών στη χώρα και με deal συμφωνιών εξωφρενικών και απευθείας αναθέσεων, δεν πτοήθηκε από την έκταση της διαφθοράς, ούτε χθες ακόμη και σήμερα που χτύπησε κόκκινο στην ΕΕ, και παρά της επέμβαση της εισαγγελέως της Ευρωπαϊκής επιτροπής για 2,5δις ευρώ όπως έχει δημοσιευτεί, άφαντων κονδυλίων που “φαγώθηκαν”, μυστηριωδώς.

Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, που στις μέρες του γράφτηκε με αίμα η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο:

TO ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, με εγκληματικές ευθύνες της δικής του κυβέρνησης που απροκάλυπτα κουκούλωσε με την συνδρομή όλων των ιθυνόντων που μετείχαν ή ενήργησαν, για την αποκατάσταση “της τάξης”, δίνοντας έτσι το στίγμα της αντικοινωνικής, ανελέητης και απάνθρωπης πολιτικής του, στο όνομα του οικονομικού κέρδους και μόνον, μακριά από ανθρώπους και συναισθήματα.

Όσο για να Εθνικά θέματα;; ούτε λόγος..

Συνεχίζει απροκάλυπτα την ατζέντα και αντεθνική πολιτική του, ενός δύο, ή τριών ξένων συμφερόντων ποιος ξέρει; ΄αρκεί να αναγνωριστεί η “προσφορά” του. Δεν μας δίνει λογαριασμό τι διαπραγματεύεται στις μυστικές συναντήσεις και το μόνο που εισπράττουμε, είναι η μεγάλη όρεξη που άνοιξε σε τρεις προς το παρών γείτονες, Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, να ξεσκίσουν τις σάρκες της Ελλάδος και σαν λυσσασμένοι λύκοι να υφαρπάξουν ότι απέμεινε από το πτώμα- Ελλάδα, τον ορυκτό της πλούτο και τα εθνικά της εδάφη διαχρονικής αξίας, την Μακεδονία Θράκη Αιγαίο, νησιά και βάλε..

Για τον δημόσιο διασυρμό και την ταπεινωτική προσβολή και απαξίωσή μας ως Έθνος ούτε λόγος.. Αυτό το “κουτσάλογο” λοιπόν όπως πολλοί εκτιμούσαν στο παρελθόν απέδειξε ότι ήταν άλογο κούρσας, οπότε δικαίως σήμερα -άποψή μου- θα πρέπει να πάρει την θέση του προκατόχου δάσκαλου Klaus Schwab, τον οποίο εκτιμώ θα ξεπεράσει διότι το μεγαλύτερο προσόν του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το ασύγκριτο ταλέντο του στα deals -επιχειρείν, δηλ στο χρήμα-ξεπούλημα-μίζα και η εξουσιολαγνεία του με κάθε τίμημα.

Με πειραματόζωο την Ελλάδα και τους διαθέσιμους αμαχητί Έλληνες κατάφερε να μας επιβληθεί, να κάνει κροίσους και ισχυρότερους την ελίτ της χώρας και αλλότρια συμφέροντα συν ευαυτόν και να παραδώσει το πτώμα Ελλάδα με τους φτωχοποιημένους πολίτες της έτοιμο στους αναμένοντες της ΝΤΠ να επιβάλλουν τα επόμενα στάδια της δουλείας.

Δικαίως, του αξίζουν τα εύσημα και η θέση του νέου προέδρου WEF για την νεοφιλελεύθερη αναδιάρθρωση του πλανήτη με τον επόμενο σχεδιασμό να αναμένει τις εθνικές ψηφιακές βάσεις δεδομένων για την παρακολούθηση των νέων εμβολιασμών στις επόμενες ιογενείς λοιμξεις που ήδη αποφασίστηκε στην τελευταία σύνοδο.

πηγη

Back to top button