Διεθνή

Ο Λόγος ανασταίνεται από τη σιωπή. Η σιωπηρή πλειοψηφία της Εκκλησίας…. Συγχωροχάρτια τέλος….. τελείωσε το χαρτί..!!!.

Ο Λόγος ανασταίνεται από τη σιωπή. Μόνο όποιος βίωσε την Ταφή του Λόγου ζει και την Ανάσταση Του. Η σιωπή είναι ο τάφος Του ο τάφος του Λόγου. Η σιωπή είναι το εκούσιο Πάθος του Λόγου. Είναι το Μαρτυρικό Τέλος του ως την Ανάσταση Του. Και ο λόγος τότε γίνεται νεκραναστημένος Λάζαρος .. Η σιωπή είναι η παράλυση ο Λόγος είναι η θεραπεία. Ο Υιός και Λόγος του Θεού ο Λόγος του Θεού είναι η θεραπεία..

Μιλούν για σιωπή όσοι δεν βίωσαν το εκούσιο Πάθος το θάνατο και την Ταφή του Λόγου.. Μιλούν για σιωπή όσοι δεν γνώρισαν το Λόγο. Μιλούν για σιωπή οι ομιλούντες . Το να μιλάς για σιωπή είναι αντίφαση. Αν είναι μίλα με τη σιωπή σου..

Και οι μη κρίνοντες κρίνονται από το Λόγο ..και από τη Φωνή του Λόγου τον Ιωάννη τη φωνή βοόντος εν τη σιωπή της ερήμου. Ο Ιωάννης ήταν η φωνή του Λόγου όταν η απέραντη έρημος ήταν η εκκωφαντική σιωπή.

Και οι σύγχρονες Σαλώμες που έχουν ξεσαλώσει και οι θιγμένες Ηρωδιάδες ζητούν και πάλι το κεφάλι του σε πιάτο ζητούν την τελετουργική καρατόμηση γιατί έλεγξε την ηθική πτώση τους την ηθική παρεκτροπή ενός άρχοντα ..”ουκ έξεστί σοι έχειν την γυναίκα του αδελφού σου”… Tις πιο βαθιές πληγές στον Ιησού τα πιο ανεπούλωτα τραύματα τα καταφέρει η ίδια η Εκκλησία δια των ανθρώπων της.. δια των επίορκων ενδο-αποστατών της.

Η Σαλώμη ήδη χορεύει εντός της και είναι έτοιμη να προσφέρει και πάλι την κεφαλή του Ιωάννη επί πίνακι.. ξανά και ξανά.. Τον είχαν σκοτώσει μέσα στη φυλακή στο Μαχαιρούντα.

η σιωπή δεν ταιριάζει στο Λόγο όπως το πένθος δεν αρμόζει στον Αναστημένο..

”Ο Θεός εν τω ονόματι σου σώσον με και εν τη δυνάμει σου κρινείς με.” 

και το Δαβιδικό  ”Κρίνον με, Κύριε, ότι εγώ εν ακακία μου επορεύθην.” 

Η αποσπασματική κατ΄επιλογήν και με επιλεκτική διάθεση χρήση του ”μην κρίνεις ίνα μην κριθείς” τείνει να μετεξελιχθεί σε στυγνό ατομικίστικο συμφεροντολογισμό σε δόλια μεθόδευση προς υφαρπαγή σωτηρίας. Εργαλειοποιείται ως η δαμόκλειος σπάθη, πνευματική τρομοκρατία .. Το Πνεύμα ζητείτε. Το γράμμα σκοτώνει το δε πνεύμα ζωοποιεί. Και το Πνεύμα ενός κειμένου συνάγεται από το όλο κείμενο κι όχι από μια μονομερή αποκομμένη αποστροφή του λόγου.. Με αυτό το μότο υποδούλωσαν το Πνεύμα φίμωσαν το Λόγο τελμάτωσαν την Εκκλησία ως πλήρωμα προβατοποίησαν το πλήρωμά της το μετέβαλαν ως άλογον κι άβουλον γίγνεσθαι το ακύρωσαν και ως αφέντες το χειραγωγούν..

Συγχωροχάρτια τέλος λόγω έλλειψης χαρτιού….. τελείωσε το χαρτί... Τελειώνετε ότι αρχίσατε!!!!

Κι αυτό έπαρση δηλώνει ”οι μη κρίνοντες” που θεωρούν ότι έτσι θα εξαγοράσουν έλεος δια της σιωπής, θα εξαργυρώσουν την ένοχη σιωπή τους .η σιωπηρή πλειοψηφία της Εκκλησίας όταν ο κόσμος καταρρέει.. Οι σιωπηρές πλειοψηφίες κυβερνάνε. Δεν είναι αμέτοχες ίσως να είναι κι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη .. Η πνευματική τυραννία επιβάλει λογοκρισία ο πνευματικός ολοκληρωτισμός όπως κάθε ολοκληρωτισμός χρησιμοποιεί τη λογοκρισία με προπαγανδιστικά συνθήματα. Τ συνθήματα είναι αποσπασματικά τσιτάτα. Την κριτική τρέμουν οι τύρανοι.. Το να μετατρέπεται ο Λόγος του Θεού σε πνευματική τυραννία είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος..Ο χριστιανός δεν είναι υπήκοος κανενός ούτε δούλος είναι γιος κι ελεύθερος του Αναστηθέντα Λόγου.. Της Ανάστασης του σώματος της Εκκλησίας θα προηγηθεί η Ανάσταση του Λόγου Του.

Αυτή την Ανάσταση του Λόγου πολεμά ο Μεσαίωνας κι ο σκοταδισμός …

Πιο ταπεινό θα ήταν αυτό αφού δηλώνει αυτογνωσία ” καὶ μὴ εἰσέλθῃς εἰς κρίσιν μετὰ τοῦ δούλου σου, ὅτι οὐ δικαιωθήσεται ἐνώπιόν σου πᾶς ζῶν.” Αφού κρίνοντες και μη κρίνοντες ένοχοι είναι ενώπιον Του..

δεν υπάρχει πλάσμα που ήρθε στο φως που να μην είναι ένοχο έναντι Του..όλα τ’ άλλα μεθοδεύσεις…..

οι ανεπίληπτοι ”άγιοι” οι καλούληδες υποκριτές που καταπίνουν την κάμηλον..οι καταφερτζήδες που επειδή φοβούνται το κόστος και το τίμημα της αλήθειας κρύβονται πίσω από το θάμνο της σιωπής .. Αδάμ που είσαι;; Aλλά η αποκαλυπτική Του δύναμη σε ξετρυπώνει και κάτω από τη γη να του κρυφθείς και να του κάνεις τον πεθαμένο. Ο Χριστός δεν είναι ο αντίπαλος στρατιώτης που του κάνεις το ψόφιο κοριό στο πεδίο της μάχης για να τη βγάλεις καθαρή….

Οι καλούληδες … βδελύγματα ενώπιον Του οι ψευδοκαλοί οι ψευδοάγιοι … οι σιωπηλοί μάρτυρες τόσων ανοσιουργημάτων και τόσων και τόσων εγκλημάτων!!!!!! Μη χρεώνετε τη σιωπή στο Θεό Λόγο είναι πιο τίμιο να τη χρεώσετε στον εαυτό σας…

Με φίμωτρα κανείς δεν δοξολογεί μόνο μουγκανίζει και ακούγεται ως εδώ το βογγητό και το μουγκανητό σας ….

Και στο Θεό αξίζει λατρεία και Δόξα όχι συνωμοτικοί ψίθυροι

Μόνο οι λεύτερες ψυχές και τα ελεύθερα πνεύματα είναι ικανά να Τον δοξάσουν ”εκ βαθέων εκέκραξά σοι Κύριε”…

Το να κλείνεις το στόμα ενός λαού όταν συμβαίνουν τόσα εγκλήματα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας…

dimpenews.com

Back to top button